Hur man visar Global Hotkeys-lista i Windows 10

Om du vill visa en lista över alla aktiva Windows snabbtangenter(Windows snabbtangenter) så är dessa två gratis ActiveHotkeys och Hotkeys List kommer att visa globala snabbtangenter i Windows . Den globala snabbtangenten är associerad med ett specifikt icke-underordnat fönster och låter dig aktivera fönstret från valfri del av systemet.

Visar globala snabbtangenter(Visa globala snabbtangenter) Windows 10

1]Aktiva snabbtangenter

Detta är ett fantastiskt gratis bärbart verktyg som visar dig alla för närvarande aktiva globala snabbtangenter i Windows . Den visar vilka globala kortkommandon som är registrerade av olika applikationer.

Den visar en lista: Aktiv eller Registrerad; och Inaktiv & Tillgängligt globala snabbtangenter och stöder alla möjliga tangentkombinationer alt , ctrl , Flytta och Vinna med vanliga skrivmaskinsnycklar.

Windows tillåter inte att du avgör vilket program som har registrerat en särskild genväg för vilken funktion, så denna funktion ingår inte i detta program.

Programmet lagrar inga data i registret. Konfigurationen sparas i följande mapp:

C:DocumentsApplication dataEthervaneActiveHotkeys

Det här programmet är mycket användbart eftersom det berättar om alla tillgängliga snabbtangenter och låter dig även bestämma vilka snabbtangenter som används och vilka som fortfarande är tillgängliga för dig att ställa in.

Du kan ladda ner den från DonationCoder. Läs hans Read Me-fil.

2]Lista över snabbtangenter

Detta är ett enkelt verktyg som visar en lista över snabbtangenter som för närvarande är registrerade på ditt system Windows . Detta är ett bärbart verktyg som inte kräver installation. Fungerar för alla Windows .

RÅD(TIPS) : AutoHotkey är ett program som låter dig skapa snabbtangentskombinationer för en uppgift. Du kanske också vill ta en titt på det här verktyget.

Om du vill visa alla aktiva Windows snabbtangenter list, så kommer dessa två gratisprogram ActiveHotkeys & HotKeysList att visa de globala snabbtangenterna i Windows. En global snabbtangent är associerad med ett särskilt icke-underordnat fönster och låter dig aktivera fönstret från vilken del av systemet som helst.

Visa globala snabbtangenter i Windows 10

Visa globala snabbtangenter i Windows

1]Aktiva snabbtangenter

Det är ett snyggt gratisportabelt verktyg som visar dig alla för närvarande aktiva globala snabbtangenter i Windows. Den visar vilka globala kortkommandon som är registrerade av olika applikationer.

Den visar en lista med: Aktiv eller Registrerad; och Inaktiva & Tillgängliga, globala snabbtangenter, och stöder alla möjliga kombinationer av Alt-, Ctrl-, Shift- och Win-tangenter med vanliga skrivmaskinstangenter.

Windows tillåter inte att upptäcka vilket program som har registrerat en viss genväg för vilken funktion, så den här funktionen ingår inte i det här programmet.

Programmet lagrar inga data i registret. Konfigurationen sparas i följande mapp:

C:\Documents\\Application Data\Ethervane\ActiveHotkeys\

Det här programmet är ganska användbart eftersom det talar om för dig alla tillgängliga snabbtangenter och låter dig också identifiera vilka snabbtangenter som används och vilka som fortfarande är tillgängliga att ställas in av dig.

Du kan ladda ner den från DonationCoder. Läs dess Read Me-fil.

2]Snabbknappslista

Detta är ett annat enkelt verktyg som visar listan över snabbtangenter som för närvarande är registrerade på ditt Windows-system. Det är ett bärbart verktyg som inte behöver installeras. Fungerar på alla Windows.

DRICKS: AutoHotkey är ett program som låter dig skapa snabbtangentskombinationer för en uppgift. Du kanske vill ta en titt på det här verktyget också.

Relaterade Artiklar

Back to top button