Hur man visar appar på Android

Android dominerar smartphonemarknaden som inget annat företag. En mängd olika applikationer och anpassningsbara funktioner gör andra funktioner system(System) bleknar i jämförelse. Android erbjuder sina användare många applikationer och några av dem är förinstallerade i den. De flesta av dessa applikationer är synliga som standard på Android men vissa appar är dolda Android . De flesta av dessa applikationer är systemapplikationer som Android vill inte att användarna ska störa, och i vissa fall installeras applikationer utan din vetskap och förblir gömda i Android . Om du undrar hur man visar dolda appar på Android 10 då har du kommit rätt. Visa appar på Androidkan vara knepigt, men vår guide kommer noggrant att lära dig hur du visar appar på Android .

Hur man visar appar på Android(Hur man visar appar på Android)

Android ger sina användare många typer av inställningar som de kan ändra som de vill. Genom att ändra vissa inställningar kan du lära dig hur du visar appar på Android. Följ instruktionerna nedan.

Notera.(Obs!) Smartphones har inte samma parametrar(Inställningar) inställningar. De varierar från tillverkare till tillverkare, så kontrollera att inställningarna är korrekta innan du ändrar dem.

1. Kör inställningar(Inställningar) för din enhet.

Inställningsikon.  Hur man visar appar på Android

2. Hitta och tryck på ” Ansökningar(Appar)”.

Applikationsalternativ

3. Se till att rullgardinsmenyn i det övre vänstra hörnet är inställd på ” Alla applikationer.(Alla appar)

Tillval med alla applikationer.  Hur man visar appar på Android

Nu kommer du att kunna se alla installerade appar på din Android – enhet, inklusive några dolda applikationer.

Ett annat sätt att komma åt alla dolda appar är att visa alla systemappar och följa stegen nedan.

4. Klicka på ” Mer(Mer) » (eller märke med (ikon)tre prickar(tre prickar) ) längst ner.

Ett annat alternativ

5. Klicka på alternativet Visa system.(Visa system)

Visa systemalternativ.  Hur man visar appar på Android

Nu kommer alla systemappar att synas och du kommer att kunna se många dolda appar. Nu vet du hur du visar appar på Android .

Läs också: (Läs även:) Hur man döljer appar på Android-telefon

Om du har inaktiverat vissa appar och vill visa dem kan du välja ” Inaktiverad(Inaktiverad)” för att starta processen att visa appar på Android . Följ instruktionerna nedan.

6. Klicka på alternativet ” Inaktiverad(Inaktiverad)” i rullgardinsmenyn som visas i steg 3(steg 3) . Du bör nu kunna se alla inaktiverade appar.

Inaktiverat alternativ

7. Hitta appen du vill visa och tryck på rutan markerad med ” Inaktiverad(Inaktiverad) ” .

Inaktiverad box.  Hur man visar appar på Android

8. Klicka på alternativet ” Sätta på(Aktivera)” längst ned.

Aktivera alternativet

Efter att ha klickat på Aktivera kommer just den appen att bli synlig igen och du kan använda den som vilken vanlig app som helst. Nu vet du hur du visar appar på Android .

Vanliga frågor (FAQ)(Vanliga frågor (FAQ))

Q1. Är det möjligt att dölja mappar i Android?(Q1. Kan du dölja mappar i Android?)

Svar (Svar.) Ja, in (ja) Android det finns en inbyggd funktion som tillåter användare att dölja mappar. Detta kan göras med ett standardprogram för filvisning. Android och processorsystem (Android)Android med hans hjälp. Det finns också många tredjepartsprogram tillgängliga som låter dig dölja mappar på Android .

Q2. Vad är App Drawer i Android?(Fråga 2. Vad är App Drawer i Android?)

Svar (Svar.) Applåda är där alla installerade applikationer för enheten finns. Detta är en funktion Android , som även finns på surfplattor. Till skillnad från huvudet skärm(Hemskärm) Android-enheter, Applåda kan inte konfigureras.

Q3. Hur kontrollerar jag vilka appar som är spionprogram på Android?(Fråga 3. Hur kontrollerar man vilka appar som är spionprogram på Android?)

Svar (Svar) Om du laddar ner något program utifrån Google Play Butik , detta kan vara problematiskt och de kan spåra dina aktiviteter. Sådana program kan köras i bakgrunden utan din vetskap. Ladda alltid ner appar från Play Butik för att undvika sådana problem.

Utvalda:(Rekommenderad:)

Vi hoppas att den här guiden hjälpte till att svara på din fråga om hur man visar dolda appar på Android 10 och du kunde ta reda på det hur man visar appar på Android(hur man visar appar på Android) . Om du har några frågor eller förslag, lämna dem gärna i kommentarsfältet.

Android dominerar smartphonemarknaden som inget annat företag. Dess mångfald av appar och anpassningsbara funktioner gör att andra operativsystem bleknar i jämförelse. Android erbjuder och en uppsjö av appar till sina användare och några av dem är förinstallerade i den. De flesta av dessa appar är synliga som standard på Android, men vissa appar är dolda av Android. De flesta av dessa appar är systemappar som Android inte vill att användarna ska manipulera och i vissa fall installeras appar utan din vetskap och förblir dolda i Android. Om du undrar, hur kan jag visa dolda appar på Android 10 så är du på rätt plats. Det kan vara svårt att ta fram appar på Android, men vår guide kommer noggrant att lära dig hur du visar appar på Android.

Hur man visar appar på Android

Hur man visar appar på Android

Android ger sina användare många typer av inställningar som de kan ändra som de vill. Genom att ändra vissa inställningar kan du lära dig hur du visar appar på Android. Följ stegen nedan.

Notera: Smartphones har inte samma inställningsalternativ. De varierar från tillverkare till tillverkare så kontrollera de korrekta inställningarna innan du ändrar några.

1. Starta din enhet inställningar.

inställningsikonen.  Hur man visar appar på Android

2. Leta upp och tryck på Appar alternativ.

Apps alternativ

3. Se till att Alla appar alternativet är valt i rullgardinsmenyn i det övre vänstra hörnet.

Alternativ för alla appar.  Hur man visar appar på Android

Nu kommer du att kunna se alla installerade appar på din Android-enhet som också bör innehålla några dolda appar.

Ett annat sätt att komma åt alla dolda appar är genom att visa alla systemappar och för att göra det följ dessa steg.

4. Klicka på Mer (eller tre prickar ikon) finns längst ner.

fler alternativ

5. Klicka på Visa system alternativ.

Visa systemalternativ.  Hur man visar appar på Android

Nu skulle alla systemappar vara synliga och du kan se många dolda appar. Du vet nu hur du visar appar på Android.

Läs också: Hur man döljer appar på Android-telefon

Om du har inaktiverat vissa appar och vill visa dem kan du välja Inaktiverad alternativet för att starta processen med att visa appar på Android. Följ stegen nedan.

6. Klicka på Inaktiverad alternativ från rullgardinsmenyn som visas i steg 3. Nu kommer du att kunna se alla inaktiverade appar.

Inaktivera alternativet

7. Hitta appen som du vill visa och tryck på den markerade rutan Inaktiverad.

Inaktivera box.  Hur man visar appar på Android

8. Klicka på Gör det möjligt alternativet finns längst ner.

aktivera alternativet

Efter att ha tryckt på aktivera, kommer just den här appen att synas igen och du kan använda den som vilken vanlig app som helst. Nu förstår du hur du visar appar på Android.

Vanliga frågor (FAQs)

Q1. Kan du dölja mappar i Android?

Ans. ja, Android har en inbyggd funktion som tillåter användare att dölja mappar. Det kan göras med Androids standardprogram för filutforskare och genom att hantera Android-systemet med den. Det finns också många tredjepartsappar tillgängliga som låter dig dölja mappar på Android.

Q2. Vad är App Drawer i Android?

Ans. Applådan är platsen där alla installerade appar på enheten finns. Det är en funktion i Android som även är tillgänglig på surfplattor. till skillnad från Hemskärm Android-enhet, Applåda kan inte anpassas.

Q3. Hur kontrollerar jag vilka appar som är spionprogram på Android?

Ans. Om du laddar ner någon app utifrån Google Play Butik då kan det vara problematiskt och de kan spåra dina aktiviteter. Sådana appar kan fungera i bakgrunden utan din vetskap. Se alltid till att ladda ner appar från Play Butik för att undvika sådana problem.

Rekommenderad:

Vi hoppas att den här guiden hjälpte till att svara på din fråga om hur jag visar dolda appar på Android 10 och att du kunde lära dig hur man döljer appar på Android. Om du har några frågor eller förslag får du gärna lämna dem i kommentarsfältet.