Hur man vidarebefordrar flera e-postmeddelanden i Gmail

Lång tid inne gmail det var inte möjligt att vidarebefordra flera brev. Du var tvungen att använda tillägget Krom som låter dig vidarebefordra e-postmeddelanden som bilagor till Krom .

Google lade till flera nya funktioner i Gmail under 2019, och det här var en av dem. Så nu krävs inte Gmail Chrome-tillägget. I den här artikeln kommer du att lära dig om flera sätt att vidarebefordra flera e-postmeddelanden till gmail . Alternativet du väljer beror på hur du vill att dina mottagare ska ta emot dessa e-postmeddelanden.

Vidarebefordra e-post individuellt(Vidarebefordra e-postmeddelanden individuellt) som bilagor

Det snabbaste sättet att vidarebefordra ett e-postmeddelande som en bilaga till gmail – från inkorgen. Allt du behöver göra är att högerklicka på e-postmeddelandet du vill vidarebefordra och välja ” Vidarebefordra som bilaga”(Vidarebefordra som bilaga) .

Detta öppnar ett nytt e-postmeddelande i skrivläge och bifogar automatiskt filen till din e-post som en .eml-fil.

Filtillägg .eml är ett standardformat för e-postfil som är kompatibelt med populära e-postklienter som t.ex (.eml)Microsoft Outlook , Apple Mail och Thunderbird .

Ni, mottagarna, kan till och med öppna filer eml använder (EML)Internet Explorer om de behöver det. Det gör det EML idealiskt format för att vidarebefordra e-post, även om mottagaren inte har ett konto gmail .

Hur skicka några(Vidarebefordra flera e-postmeddelanden) e-postbilagor

Ovanstående tillvägagångssätt fungerar också för att vidarebefordra flera e-postbilagor till gmail . Allt(Allt) vad du behöver göra är att välja flera e-postmeddelanden och sedan högerklicka och välja “Vidarebefordra som bilaga”(Vidarebefordra som bilaga) .

Detta kommer att bifoga flera filer .eml i ett nytt e-postfönster.

Ett annat sätt att vidarebefordra flera e-postmeddelanden till gmail :

  1. Välj(Välj) vart och ett av de e-postmeddelanden du vill vidarebefordra.
  2. Välj de tre prickarna till höger om ikonfältet överst i din inkorg.
  3. Välj Skicka vidare som bilaga(Vidarebefordra som bilaga) .

Detta öppnar ett nytt e-postmeddelande i skrivläge och bifogar några filer .eml , en för varje e-postmeddelande du väljer.(.eml)

Spara e-postbilagor(Spara e-postbilagor) innan du skickar

Om du använder ovanstående metoder för att vidarebefordra flera e-postmeddelanden till gmail kommer du inte att ha en kopia av e-postmeddelandet lagrat på din dator eller i molnet (eller spara dem i molnet) .

En annan metod du kan använda om du vill behålla en kopia för dig själv är att spara filerna innan du vidarebefordrar dem.

Du kan ladda ner e-postmeddelanden genom att öppna e-postmeddelandet, välja de tre prickarna i det övre högra hörnet av e-postmeddelandet och välja Ladda ner meddelande(Ladda ned meddelande) .

Detta gör att du kan spara .eml-filen var som helst på din dator. Bara(Bara) välj ” Spara som(Spara som) ” och välj mappen där du vill spara e-postmeddelandet.

.eml-filer sparas med ämnesraden som e-postfilnamn. Du kan spara så många e-postmeddelanden du vill i din mapp innan du skickar ett nytt meddelande för att bifoga dem.

När du är redo att skicka e-post, återvänd till gmail och starta ett nytt meddelande genom att välja ” Skriva(Skriv)” i det övre vänstra hörnet av din inkorg.

För att bifoga e-postfilerna (bifoga e-postfilerna) välj bifogad fil med pappersklick längst ned i e-postmeddelandet. Hitta(Bläddra) sparade e-postfiler, markera dem alla och klicka på ” Öppna(Öppna) ” .

Detta kommer att bifoga alla e-postfiler till det e-postmeddelandet av samma typ som det skulle göra med någon av metoderna ovan. Den enda skillnaden med denna metod är att du också har en kopia av dessa e-postmeddelanden sparade på din dator.

Du kan lägga till mottagare, en ämnesrad och skriva ett e-postmeddelande innan du skickar filer. Dina mottagare kan använda vilken e-postklient de har för att öppna bifogade e-postmeddelanden.

Bifoga e-postmeddelanden som PDF-filer

Om du inte vill att dina e-postmottagare ska hantera .eml-filer kan du spara och vidarebefordra dessa e-postmeddelanden som filer istället PDF.

Detta kräver några extra steg, men det gör det också enklare att se dessa e-postmeddelanden för personerna du skickar dem till.

Öppna först e-postmeddelandet du vill vidarebefordra. Välj de tre prickarna i det övre högra hörnet av e-postmeddelandet och välj ” Täta(Skriv ut) » .

Utskriftsfönstret öppnas Krom. Välj rullgardinsmenyn ” Destination” och välj ” (Destination)Spara som PDF”(Spara som PDF) .

Välj Spara(Spara) för att spara filen i valfri mapp på din dator som en fil PDF .

Upprepa denna process för så många e-postmeddelanden som du vill vidarebefordra. När du är klar bör du ha flera PDF -filer med ämnesraden för dessa e-postmeddelanden som filnamn.

För att vidarebefordra dessa e-postmeddelanden som bilagor, välj helt enkelt ” Skapa(Skriv)” i det övre vänstra hörnet av mappen ” inkorg(Inkorg) ” . I fönstret ” Ett nytt meddelande(Nytt meddelande) » välj bifogad fil och bifoga alla filer PDF genom att markera dem alla och välja ” Öppna(Öppna) ” .

Sedan är det bara att lägga till mottagare, lägga till en ämnesrad och skriva ditt e-postmeddelande. Du kommer att se alla e-postmeddelanden som bifogas meddelandet som filer PDF.

Varför vidarebefordra flera e-postmeddelanden(Vidarebefordra flera e-postmeddelanden) gmail ?

Det finns många anledningar till varför du kanske vill bifoga flera e-postmeddelanden till ett inlägg. gmail . Om du till exempel försöker bifoga flera rapporter från ditt team till din chef, sparar du mycket tid om du kan bifoga alla dessa e-postmeddelanden till ett e-postmeddelande till din chef.

Eller så kan du behöva vidarebefordra några e-postmeddelanden från din inkorgshistorik till ett företag eller en statlig revisor. Behovet av att vidarebefordra flera e-postmeddelanden var vanligt nog Google beslutade att göra det till en standardfunktion gmail .

Nu kan du använda den här funktionen när som helst, eller använd en av de alternativa metoderna för att spara filerna på din dator först om du vill behålla säkerhetskopior av dina e-postfiler.

Under lång tid var det omöjligt att vidarebefordra flera e-postmeddelanden i Gmail. Du tvingades använda ett Chrome-tillägg som gjorde det möjligt att vidarebefordra e-postmeddelanden som bilagor i Chrome.

Under 2019 lade Google till flera nya funktioner i Gmail, och detta var en av dem. Så nu krävs inget Gmail Chrome-tillägg. I den här artikeln kommer du att lära dig flera sätt att vidarebefordra flera e-postmeddelanden i Gmail. Alternativet du väljer beror på hur du vill att dina mottagare ska ta emot dessa e-postmeddelanden.

Vidarebefordra e-postmeddelanden individuellt som bilagor

Det snabbaste sättet att vidarebefordra ett e-postmeddelande som en bilaga i Gmail är från din inkorg. Allt du behöver göra är att högerklicka på e-postmeddelandet du vill vidarebefordra och välj vidarebefordra som bilaga.

Detta öppnar ett nytt e-postmeddelande i skrivläge och bifogar automatiskt filen till din e-post som en fil med filtillägget .eml.

Filtillägget .eml är ett standardformat för e-postfil som är kompatibelt med populära e-postklienter som Microsoft Outlook, Apple Mail och Thunderbird.

Du mottagare kan till och med öppna EML-filer med Internet Explorer om de behöver. Detta gör EML till det perfekta formatet för att vidarebefordra e-post, även om mottagaren inte har ett Gmail-konto.

Hur man vidarebefordrar flera e-postbilagor

Ovanstående tillvägagångssätt fungerar också för att vidarebefordra flera e-postbilagor i Gmail. Allt du behöver göra är att välja flera e-postmeddelanden innan du högerklickar och väljer vidarebefordra som bilaga.

Detta bifogar flera .eml-filer i det nya e-postfönstret.

Ett annat sätt att vidarebefordra flera e-postmeddelanden i Gmail:

  1. Välj vart och ett av de e-postmeddelanden du vill vidarebefordra.
  2. Välj de tre prickarna till höger om ikonfältet överst i inkorgen.
  3. Välj vidarebefordra som bilaga.

Detta öppnar ett nytt e-postmeddelande i skrivläge och bifogar flera .eml-filer, en för varje e-postmeddelande du valt.

Spara e-postbilagor innan du skickar

Om du använder ovanstående metoder för att vidarebefordra flera e-postmeddelanden i Gmail, kommer du inte att ha en kopia av e-postmeddelandet sparat på din egen dator eller spara dem i molnet.

En annan metod du kan använda om du vill behålla en kopia för dig själv är att spara filerna först, innan du vidarebefordrar.

Du kan ladda ner e-postmeddelanden genom att öppna e-postmeddelandet, välja de tre prickarna uppe till höger i e-postmeddelandet och välja ladda ner meddelande.

Detta gör att du kan spara .eml-filen var som helst på din dator. Välj bara Spara som och välj mappen där du vill spara e-postmeddelandet.

.eml-filerna sparas med ämnesraden som e-postfilnamn. Du kan spara så många e-postmeddelanden du vill i din mapp innan du startar ett nytt skrivmeddelande för att bifoga dem.

När du är redo att skicka e-postmeddelandena, gå tillbaka till Gmail och starta ett nytt meddelande genom att välja Komponera i det övre vänstra hörnet av inkorgen.

För att bifoga e-postfilerna, välj ikonen för pappersklick-filbilaga längst ned i e-postmeddelandet. Bläddra till e-postfilerna du sparat, välj alla och välj öppna.

Detta bifogar alla e-postfiler till det e-postmeddelandet, i samma typ av e-post som med någon av metoderna ovan. Den enda skillnaden med den här metoden är att du också har en kopia av dessa e-postmeddelanden sparade på din egen dator.

Du kan lägga till mottagare, en ämnesrad och skriva e-postmeddelandet innan du skickar filerna. Dina mottagare kan använda vilken e-postklient de har tillgänglig för att öppna bifogade e-postmeddelanden.

Bifoga e-postmeddelanden som PDF-filer

Om du inte vill att dina e-postmottagare ska behöva hantera .eml-filer kan du spara och vidarebefordra dessa e-postmeddelanden som PDF-filer istället.

Detta tar några extra steg, men det gör det också lite bekvämare att se dessa e-postmeddelanden för personerna du skickar dem till.

Öppna först e-postmeddelandet som du vill vidarebefordra. Välj de tre prickarna i det övre högra hörnet av e-postmeddelandet och välj skriva ut.

Detta öppnar utskriftsfönstret i Chrome. Välj Destination rulla ner och välj Spara som PDF.

Välj Spara för att spara filen i valfri mapp på din dator som en PDF-fil.

Upprepa denna process för så många e-postmeddelanden som du vill vidarebefordra. När du är klar bör du ha flera PDF-filer med ämnesraden för dessa e-postmeddelanden som filnamn.

För att vidarebefordra dessa e-postmeddelanden som bilagor, välj bara Komponera i det övre vänstra hörnet av inkorgen. I fönstret Nytt meddelande väljer du bifogad fil och bifogar alla PDF-filer genom att markera alla och välja öppna.

Sedan är det bara att lägga till mottagarna, lägga till ämnesraden och skriva ditt e-postmeddelande. Du kommer att se alla e-postmeddelanden som bifogas meddelandet som PDF-filer.

Varför vidarebefordra flera e-postmeddelanden i Gmail?

Det finns många anledningar till att du kan behöva bifoga flera e-postmeddelanden i ett Gmail-meddelande. Om du till exempel försöker bifoga flera rapporter från ditt team till din egen chef, kommer möjligheten att bifoga alla dessa e-postmeddelanden till ett e-postmeddelande till din chef att spara mycket tid.

Eller så kan du behöva vidarebefordra flera e-postmeddelanden från din inkorgshistorik till ett företag eller en statlig revisor. Behovet av att vidarebefordra flera e-postmeddelanden var vanligt nog att Google beslutade att göra detta till en standardfunktion i Gmail.

Nu kan du använda den här funktionen när du vill, eller använd en av de alternativa metoderna för att först spara filerna på din egen dator om du vill behålla säkerhetskopierade e-postfiler.