Hur man vet om Microsoft Services är nere eller inte

Problem kan uppstå oväntat och autentiseringsproblemet Microsoft är ett exempel på detta. Han berörde nyligen flera av företagets nyckeltjänster, som t.ex Kontor 365 , Outlook.com , OneDrive , Skype , Xbox Live , Microsoft Azure etc . Tjänster slutade antingen svara på användarförfrågningar eller omdirigerade helt enkelt användare till en tom sida och visade ett fel. meddelande att deras konto inte finns.

Efter viss försening återställdes tjänsterna. Vad som är värt att notera om tjänsteavbrott är om problemet var regionspecifikt eller utbrett. Till exempel en e-posttjänst Outlook fungerade inte (Syn)Europa(Europa) och norrut öster (Förenad) USA(stater) . XboxLive-tjänsterna påverkades också i samma regioner. Skype slå in Japan(Japan) och på USA:s östkust. Detta leder oss uppenbarligen till en grundläggande fråga – finns det ett sätt att veta om en webbplats är nere eller inte? Självklart finns det!

Du kan kontrollera åtgärden eller få driftstatus(Hämta åtgärdsstatus) för att avgöra om åtgärden som begärdes av den här åtgärden lyckades, misslyckades eller fortfarande pågår.

Kontrollera(Kontrollera) arbetsstatus tjänster (Tjänster)Microsoft.

Outlook.com, Skype , OneDrive eller Xbox Live är det inte (Xbox Live)arbete(Outlook.com) ? Finns det ett avbrott i Azure eller Kontor 365 ? Kontrollera jobbstatus Microsoft Tjänster med hjälp av dessa länkar. Åtgärd” Få status(Get Operation Status) operation” används för att få status för den angivna operationen ( Azurblå , Kontor 365 , Outlook.com , OneDrive , Skype , Xbox Live etc .). Du kan kontrollera status för följande tjänster (Tjänster)Microsoft här:

 • Outlook.com
 • En skiva
 • Microsoft att göra
 • Skype
 • Office för webben (konsument)
 • Microsoft whiteboard
 • Din telefon
 • Kommandon (konsument)
 • Microsoft 365.

1]Kontrollera Azure-status

Du kan få status(Driftstatus) arbete Azurblå genom att besöka den statussida(statussida). Den presenterar en rapport per region ( Amerika(Amerika) Europa(Europa) och Asien-Stillahavsområdet(Asia Pacific) ) och visar status som visas i skärmdumpen nedan.

 1. Bra
 2. Varning
 3. Fel
 4. Information.

För att få riktade resurshälsomeddelanden Azurblå och konfigurera aviseringar kan användare besöka portalen Azurblå.

2]Kontrollera status Kontor 365(]Kolla Office 365) , Skype , OneDrive.

Office 365 innehåller online- och offlineversioner Microsoft Office , Skype för företag(Skype för företag) (tidigare: Lync) och OneDrive såväl som onlineversioner sharepoint , Utbyta och projekt . Du kan kolla eller kolla Office 365-tjänstens hälsostatus(Office 365 service hälsostatus) genom att besöka här(här).

Där kan du kontrollera tjänstens hälsostatus Kontor 365 genom att ange dina referenser Microsoft . Sidan erbjuder standardinformation för de senaste sju dagarna.

3]Xbox Live fungerar inte?

Xbox Live är ett online-multiplayer-spel och digital medialeveransplattform tillgänglig på Xbox 360-spelkonsolen, PC(Windows-datorer) med Windows och enheter med Windows-telefon . Om du har problem med att ladda ner digitala spel och logga in Xbox Live kan du kontrollera onlinespelinfrastrukturen genom att besöka dess statussida(statussida). Där kan du kontrollera status för tjänsterna, webbplatserna, spelen och apparna som listas under ” Xbox Live Status»(Xbox Live-status) .

4]Outlook.com fungerar inte

perspektiv ner

På samma sätt panelen Outlook.com uppger(Outlook.com status) visar om tjänsten är inaktiverad för användare, särskilt de som använder Windows Mail , Outlook Connector klient MSN Premium Windows-telefon och klient Windows Mail(Windows Mail Client). För att kolla upp det besök det Sidan Portal Service Status(portalens tjänststatussida). Här kan du kontrollera status för pågående tjänster.

Vill du dela med dig av dina erfarenheter av det senaste avbrottet i Microsofts tjänster? Eller vill du lämna en recension? Vänligen gör det i kommentarsfältet nedan.(Vill du dela med dig av dina erfarenheter av det senaste avbrottet i Microsoft-tjänster? Eller vill du ge feedback? Gör det i kommentarsfältet nedan.)

Problem kan komma objudna, och Microsoft autentiseringsproblem är ett exempel. Det träffade nyligen flera nyckeltjänster från företaget som Office 365, Outlook.com, OneDrive, Skype, Xbox Live, Microsoft Azure, etc. Tjänsterna slutade antingen svara på användarnas förfrågningar eller ledde helt enkelt användarna till en tom sida och visade ett felmeddelande om att deras konto inte existerar.

Efter viss försening återställdes tjänsterna. Det som var värt att notera med tjänsteavbrottet var om problemet var regionspecifikt eller utbrett. Till exempel Outlook, e-posttjänsten var nere i Europa och nordöstra USA. Xbox Live-tjänster verkade också ha påverkats i samma regioner. Skype, hit i Japan och USA:s östkust. Detta ger uppenbarligen fokus på en huvudfråga – finns det något sätt att ta reda på om en webbplats är nere eller inte? Visst finns det!

Du kan kontrollera eller Få driftstatus aktivitet för att avgöra om den åtgärd som begärs av den aktiviteten har lyckats, misslyckats eller fortfarande pågår.

Kontrollera driftstatus för Microsoft Services

Är Outlook.com, Skype, OneDrive eller Xbox Live nere? Finns det ett Azure- eller Office 365-avbrott? Kontrollera driftstatusen för Microsoft Services med dessa länkar. De Få driftstatus aktivitet används för att få status för den angivna operationen (Azure, Office 365, Outlook.com, OneDrive, Skype, Xbox Live, etc.). Du kan kontrollera statusen för följande Microsoft-tjänster här:

 • Outlook.com
 • OneDrive
 • Microsoft att göra
 • Skype
 • Office för webben (konsument)
 • Microsoft Whiteboard
 • din telefon
 • Teams (konsument)
 • Microsoft 365.

1]Kontrollera Azure-status

Kontrollera driftstatus för Microsoft Services

Du kan få driftstatus för Azurblå genom sitt besök statussida. Den presenterar en regionvis rapport (Amerika, Europa och Asien och Stillahavsområdet) och visar status som visas i skärmdumpen nedan.

 1. Bra
 2. Varning
 3. fel
 4. information.

För riktade meddelanden angående tillståndet för Azure-resurser och anpassning av meddelanden kan användare besöka Azure-portalen.

2]Kontrollera status för Office 365, Skype, OneDrive

Office 365 innehåller online- och offlineversioner av Microsoft Office, Skype för företag (tidigare: Lync) och OneDrive, såväl som onlineversioner av Sharepoint, Exchange och Project. Du kan kontrollera eller verifiera Office 365-tjänstens hälsostatus förbi här.

Där kan du kontrollera Office 365-tjänstens hälsostatus genom att ange dina Microsoft-uppgifter. Sidan erbjuder information om en standard för de senaste sju dagarna.

3]Är Xbox Live nere

Xbox Live är en plattform för onlinespel för flera spelare och leverans av digitala medier, tillgänglig på Xbox 360-spelkonsolen, Windows-datorer och Windows Phone-enheter. Om du har problem med att starta upp dina digitala spel och logga in på Xbox Live kan du kontrollera onlinespelinfrastrukturen genom att besöka dess statussida. Där kan du kontrollera status för tjänster, webbplatser, spel och appar listade under Xbox Live Status.

4]Är Outlook.com nere

är utsikterna nedåt

samma, den Outlook.com-status instrumentpanelen indikerar om tjänsten är nere för användare eller inte, specifikt de som använder Windows Mail, Outlook Connector, MSN Premium-klienten Windows Phone och Windows Mail Client. För att kontrollera detta, besök den portalen Servicestatussida. Här kan du kontrollera status för de tjänster som är igång.

Relaterade Artiklar

Back to top button