Hur man vet om du har blivit blockerad i Telegram (2021)

Som de flesta appar för snabbmeddelanden, Telegram låter dig blockera andra människor att kontakta dig igen. Om du bestämmer dig för att blockera någon kommer den personen inte att kunna skicka meddelanden till dig, men hon kommer inte att veta att du blockerade henne heller.. I alla fall, kontrollera om någon har blockerat dig på Telegram är lättare än du tror.

Vi pratade redan då om sätten att veta om någon har blockerat dig på WhatsApp, och eftersom vi pratar om två ganska lika appar, är sättet att kontrollera detta i Telegram liknande, och det finns olika metoder som kan tjäna dig som hjälp för att upptäcka.

Telegram, den mest populära alternativa meddelandeappen till WhatsApp.

Metoder för att ta reda på om du har blivit blockerad på Telegram

Liksom de allra flesta applikationer av denna typ, Telegram kommer inte att meddela dig om någon har blockerat dig, så du måste kolla upp det om du har några misstankar. Naturligtvis är det mest uppenbara tillvägagångssättet att kontakta personen i fråga på annat sätt för att fråga honom om han faktiskt blockerade oss. Om detta inte är möjligt av någon anledning är det dags att göra det leta efter alternativa lösningar.

Din profilbild visas inte

Vägen det mest effektiva sättet att kontrollera om du har blivit blockerad på Telegram är förmodligen att vägledas av deras profilbildäven om det är nödvändigt att ta hänsyn till vissa aspekter som kan leda till förvirring.

I det fall där profilbild slutar visas över en natt, är det troligt att den här personen har bestämt sig för att blockera dig. Det är dock också möjligt att det har inte lagt till dig i sina kontakter och att han bestämde sig för att ändra synlighetsinställningarna för sin profilbild så att endast personer på hans tidslinje kan se hans foto. Logiskt sett, om du kan fortsätta prata på Telegram med den här personen, kommer de inte att ha blockerat dig även om deras profilbild inte är synlig.

Din senaste inloggning är inte tillgänglig eller så uppdateras inte statusen

Som WhatsApp, Telegram visar tiden när var och en av kontakterna senast var anslutna, även om det här alternativet kan inaktiveras eller ändras. Men om vi skulle fastna, statusen för användaren i fråga kommer att visas på ett något annat sätt.

Att börja, om du har blivit blockerad kommer statusen “online” inte att visas när den andra personen går in i applikationen. Dessutom, istället för ett beräknat senaste inloggningsdatum, är det troligen något liknande “senaste gången för länge sedan” visastrots bevis på att din senaste inloggning var timmar eller dagar sedan.

I denna mening är det bästa sättet att kontrollera om någon har blockerat dig att göra jämföra samma persons status med två olika Telegram-konton, ditt och någon annans: om ditt visas statusen “senast sett för länge sedan”, och i den andra personens en mer exakt eller annan information, är det mycket troligt att den personen blockerade dig.

Om du har blivit blockerad på Telegram kommer dina meddelanden inte att nå den andra personen.

Sammanfattningsvis…

Aunque inget hö en manera exakta de komprobar om du han blockerade i Telegram, om du kan följa en rad rekommendationer om huruvida det finns några problem med rätt applikation, eller helt enkelt att den andra personen redan har använt pappers-mensajería-appen. Sammanfattningsvis är stegen du behöver följa för att skingra tvivel och se till att du har blivit blockerad:

  1. Se först till att dina meddelanden inte kommer fram och att det här problemet inte är kopplat till ett tjänstavbrott eller din internetanslutning.
  2. Kontrollera den andra personens profilbild. Om du inte kan se den kan du ha blivit blockerad.
  3. Ta en titt på staten. Om det visas “senast sett för länge sedan” när du är säker på att det inte är det, har du förmodligen blivit blockerad.

Det är allt. De är det mest effektiva medlet för att kontrollera om vi har blivit blockerade på Telegram. Tänk också på det andra personer kan rapportera dina inlägg av inte längre blockera dig, och om de gör det, Telegram kommer att tillämpa begränsningar på ditt kontovilket hindrar dig från att skicka meddelanden till personer som du inte har sparat i din kontaktlista med deras associerade telefon.

Relaterade Artiklar

Back to top button