Hur man vet e-postmeddelandet till en person på Facebook om det är dolt

I dessa tider av teknik är det viktigt att ha olika sätt att etablera kommunikation med andra människor. E-post, i denna mening, är viktigt.

Det är inte bara viktigt att ha en e-postadress för att länka till din mobila enhet, utan också till dina sociala nätverk, därför presenterar vi idag för dig hur du kan ta reda på en persons e-postadress på facebook om den är dold.

Det är företagen som till största delen gör denna typ av information tillgänglig för alla användare. I personliga profiler är det däremot det är mycket få av sekretesskäl . Men finns det något sätt att ta reda på e-postadressen? Kolla in det här!

E-postmeddelanden i sociala medier

Som tidigare nämnts, e-postadresser är viktiga för att skapa kontonsociala nätverk . Via e-postadressen kan du:

  • Avblockera ditt användarnamn.
  • Ta emot aviseringar.
  • Se information om anmälningar eller klagomål som du har formulerat på ett socialt nätverk.
  • Återställ ditt lösenord.
  • Bekräfta kontot du skapade.

När du ställer upp din profil på exempelvis Facebook hittar du en serie sekretess- och anpassningsalternativ . Med dessa verktyg väljer du vilken information du vill visa eller dölja i din profil (arbetsplats, gilla-markeringar och andra element) samt komma åt med ditt telefonnummer E-post.

Detta är hur att en stor andel av Facebook-användare bestämmer sig för att gömma sina information personlig och kontakt. Din e-post eller ditt telefonnummer kommer alltså inte att vara synligt för någon.

Vill du dölja din personliga information?

Denna typ av operation är ganska enkel att utföra. Om du vill dölja och privatisera din kontakt Facebook och din personliga information följ instruktionerna nedan:

  1. Gå till Facebooksidan och logga in.
  2. Logga in på din profil.
  3. Klicka på fliken “Information” .
  4. Klicka på alternativet “Grundläggande och kontaktinformation” .

Därefter kommer Facebook att visa dig informationen du gav till plattformen. Efter varje information visas en ikon som kan vara: ett lås, en planet eller två siffror.

Hänglåset indikerar det informationen är endast synlig för dig . Planeten betyder informationen är offentlig . De två siffrorna säger dig det informationen kan bara ses av dina vänner . Så om du vill dölja ditt telefonnummer och din e-postadress måste du välja låset.

Hur vet man e-postmeddelandet till en person på Facebook om det är dolt?

Bra! Du vet redan hur du döljer din grundläggande information och kontaktuppgifter. Men nu, hur vet du en persons e-post på Facebook? Proceduren är faktiskt ganska enkel.

Allt du behöver göra är att gå till din profil och klicka på fliken “Information”. Det kommer att dyka upp varje information som användaren är redo att se . Nu, om informationen är dold … finns det problem.

Det finns inget säkert sätt att veta e-posten till en person på Facebook om den är dold. Och vilken mekanism du än använder för att hitta den här typen av information skulle anses vara invasiv. Därför är det lämpligt att skicka ett meddelande till denna person för att be om andra sätt att kontakta.

E-postgeneratorer… hur effektiva kan de vara?

Att vissa människor är brådskande att känna till denna typ av information har lett till utvecklingen av vissa verktyg. Email Permutator är en av de mest kända.

Från en rad data ger denna plattform dig ett antal möjliga e-postmeddelanden. I alla fall, det är inte ett ofelbart verktyg . Faktum är att inget av e-postmeddelandena jag ger dig kan tillhöra profilen du undersöker.

Bättre att starta en Facebook-chatt!

Om du behöver veta någons e-postadress på Facebook om de är gömda är det bäst att starta en chatt! Det är mycket mindre invasivt. Vidare, den uppdaterade versionen av Facebook Messenger har fantastiska verktyg för att välja den som din huvudsakliga interaktionsbrygga.

Få ut det mesta av detta verktyg och andra som detta sociala nätverk har för dig. Be om personlig information och kontaktinformation på rätt sätt! Varje användare har rätt till bestämma vilken typ av information som ska delas med andra .

Relaterade Artiklar

Back to top button