Hur man verifierar mitt konto på Instagram – Få ett märke på Instagram

I detta steg för steg kommer du att lära dig hur man verifierar mitt konto på instagram – skaffa ett märke på Instagram, i den här guiden gör du det på ett enkelt och effektivt sätt, hittar alla tips och råd för att kunna kolla ditt Instagram-konto om du har få följare .

För att få verifiering av Instagram, vi har flera alternativ och vi tar hänsyn till att det inte är så lätt att få tag på det eftersom du måste lägga in mycket personlig information och andra som det här sociala nätverket frågar oss om.

Om du har ett facebookkonto behöver vi att det verifieras så bra som möjligt då det skulle hjälpa oss att verifiera instagram då de är länkade detta kan vara positivt för bli verifierad.

Vad krävs för att verifiera ett Instagram-konto?

 • Enstaka konto, d.v.s. ha bara ett konto per person eller skapa ett konto för ett företag .
 • Placera inte länkar till webbplatser eller andra sociala nätverk i Instagram och speciellt i vår profilbeskrivning.
 • Du får inte lämna in falska kontohandlingar till kolla upp.
 • Det måste vara en offentlig profil.

Några av kraven att överväga om du vill verifiera ditt konto Instagram eftersom du annars inte kommer att kunna ha denna verifiering aktiv i din profil eftersom du inte respekterar dess villkor.

Hur verifierar jag mitt Instagram-konto? Steg för steg.

 1. Först måste vi komma åt plattformen instagram kl från vår mobila enhet. Om du inte har installerat det än kan du göra det ladda ner instagram från play store.
 2. I vår profil kommer vi att leta efter alternativet “Konfiguration” för att komma in i menyn där vi kan begära verifiering.
 3. När vi går in i den här menyn hittar vi Knappen “Begär verifiering”. som kommer att skicka oss till ett annat avsnitt där vi kommer att se hur vi ska gå vidare för att göra det.
 4. Vi går in i menyn för att begära verifiering av vår Instagram, den kommer att be oss om personuppgifter för att initiera begäran.
 5. För att komma igång, placera användarnamnet som det är i vår profil, tillsammans med kontoinnehavarens för- och efternamn, en kategori och alias i Instagram .
 6. Du kommer också att be oss att bifoga ett fotografi av vår identitetshandling, vårt identitetskort eller vad du nu använder i ditt land för att identifiera dig.
 7. En kategori där du skulle placera din sociala profil, kan du välja från flera som presenteras för dig i en meny med alternativ.
 8. Efter det har vår verifiering skickats för granskning och vi väntar på att godkänna eller avvisa den.

Ta hänsyn till det för att få märket på Instagram

Det är viktigt att veta att det inte är så lätt för Instagram att verifiera vår profil, det måste vi har ett konto som är länkat till något speciellt inom gemenskapen i detta sociala nätverk.

Det är inte så viktigt att vi har många följare eller publikationer, det kommer inte att vara relevant för det sociala nätverket. Det viktiga är att din profil har delats mycket, det finns interaktioner med andra användare, innehållet är intressant för samhället Instagram i allmänhet.

Konton måste vara unika, per person har vi rätt att endast verifiera ett konto med samma identitetsdata. Om det var ett märke av kläder, mat, underhållning och mer, finns det särskilt tillstånd att verifiera mer än ett konto, men återigen, endast i speciella fall av erkända varumärken.

Huruvida Instagram inte godkänner din begäran kan du försöka igen i framtiden med mer information eller kanske genom att ändra vissa punkter i din profil som kan göra ditt konto mer professionellt eller personligt.

Den här artikeln lärde dig steg för steg hur du verifierar mitt konto på Instagram på några minuter och rekommendationer för att ditt Instagram-konto ska accepteras utan problem om du vill ha fler instagram-guider, leta inte längre, stanna på den här sidan där du också kan lära dig hur du sätter ned nedräkningsklistermärken på instagram i några steg.

Relaterade Artiklar

Back to top button