Hur man växlar mellan flera Instagram-konton

Det är ganska vanligt att människor har flera konton på sociala medier. Kanske har de en personlig profil för vänner och familj och en för företag? I en era då personlig liv och arbetsliv(liv och arbetsliv) ofta hotar att korsa vägar med varandra på Internet, det är klokt att skilja dem åt där det är möjligt.

Eller kanske du är en social media manager som arbetar med flera konton? På en smartphone är att logga in och ut från konton (liksom att komma ihåg inloggningsuppgifter) höjden av tristess, speciellt om du har tummar som mina.

Instagram , å andra sidan, förenklar genom att låta er länka konton till varandra och sedan växla mellan dem med ett par tryck. Tyvärr fungerar detta bara på smartphones för närvarande.

Hur man länkar flera Instagram-konton tillsammans(Hur man kopplar ihop flera Instagram-konton)

Min hund har sin instagram konto(Instagram-konto) (vad kan jag säga, han är en riktig diva). Så jag ska länka hans konto till mitt för att göra det lättare för mig att lägga till bilder.

När du har loggat in på det första kontot är det dags att ansluta det andra. Så gå till din profil och klicka(profilera och knacka) i tre vertikala linjer (“hamburgermeny”) i lag(höger sida) övre hörnet .

Detta flyttar skärmen åt vänster och bläddra i panelen som visas ner och tryck(botten och tryck) Inställningar”.(Inställningar.)

Scrolla nu hela vägen ner tills du ser ” Ingångar(logga in)”. Klick Lägg till konto(Lägg till konto) .

Nu får du en standardskärm logga in på Instagram. (Inloggning på Instagram)Logga in(Sign) till det andra kontot.

Om du nu återgår till din profilsida kommer en pil att dyka upp bredvid ditt namn. Klicka på det.

Längst ner på skärmen ser du en meny med ett anslutet konto.

Fortsätt om du har andra konton att ansluta. Jag känner inte till några restriktioner Instagramkontolänkning(kontolänkning) .

Det är i princip allt. En annan sak att nämna är att nu när du lägger upp bilder har du möjlighet att lägga upp bilden på flera konton samtidigt, vilket sparar mycket tid(tidsparare) .

Det är ganska vanligt att människor har flera konton på sociala medier. Kanske har de en personlig profil för vänner och familj, och en för företag? I en tid där privatliv och arbetsliv ofta hotar att överlappa varandra online, är det klokt att separera de två där det är möjligt.

Eller kanske du är en social media manager som är anställd för att sköta flera konton? På en smartphone är att logga in och ut från konton (liksom att komma ihåg inloggningsuppgifterna) höjden av trötthet, speciellt om du har stora fingrar som jag.

Instagram å andra sidan gör det lättare genom att låta dig koppla konton till varandra och sedan växla mellan dem med ett par tryck. Tyvärr fungerar det bara på smartphones – för närvarande.

Hur man kopplar ihop flera Instagram-konton

Min hund har sitt eget Instagram-konto (vad kan jag säga, han är en riktig diva). Så jag kommer att koppla hans konto till mitt, så jag kan lägga till bilder mycket lättare.

När du har loggat in på det första kontot är det dags att koppla upp det andra. Så gå till din profil och tryck på de tre vertikala linjerna (“hamburgermenyn”) längst upp till höger.

Detta glider skärmen åt vänster och i panelen som nu visas, scrolla till botten och tryck på inställningar.

Scrolla nu hela vägen till botten tills du ser Inloggningar sektion. Knacka på Lägg till konto.

Du kommer nu att få den vanliga Instagram-inloggningsskärmen. Logga in på det andra kontot.

Om du går tillbaka till din profilsida nu, finns det en pil bredvid ditt namn. Tryck på det.

Längst ner på skärmen ser du nu en meny med det anslutna kontot.

Om du har fler konton att ansluta till, fortsätt. Jag känner inte till några begränsningar som Instagram har infört för kontolänkning.

Det är i princip det. En annan sak att nämna är att när du nu lägger upp bilder har du möjlighet att lägga upp bilden på flera konton samtidigt, vilket är en riktigt snygg tidsbesparing.