Hur man väljer bort undersökningen Please Rate Firefox

Mozilla Firefox webbläsare(Mozilla Firefox) kan ibland slumpmässigt visa ” Vänligen betygsätt Firefox(Vänligen betygsätt Firefox)” för ett litet urval av användare. Ofta(Ofta) Jag ignorerar eller förkastar dessa meddelanden och betraktar dem som inget annat än distraktioner. Webbläsaren ber dock användarna att helt enkelt välja en stjärnklassificering så att webbläsaren kan rapportera tillbaka detta till Mozilla .

När du är klar med bedömningsuppgiften öppnas en ny flik i din webbläsare med ytterligare resurser för vanliga problem och nya funktioner så att du kan få hjälp direkt. Detta kan vara ganska irriterande.

Om du vill välja bort den här aktiviteten är det här vad du behöver göra.

Avslag uppskattningar(Betygsätt) din upplevelse i Firefox

Vänligen betygsätt Firefox

Lyckligtvis, Firefox erbjuder ett enkelt sätt att välja bort sådana slumpmässiga undersökningar via Firefox :(about:config) konfigurationsinställningar. Den innehåller många sätt på vilka du kan anpassa din webbläsare.

Så låt oss starta webbläsaren Firefox och skriv i adressfältet på en ny flik about:config och tryck Stiga på . Om du tillfrågas “Detta kan upphäva din garanti!” varningsmeddelande, ignorera det och fortsätt genom att klicka på “Jag accepterar risken!” knapp.

Förutsatt att du har en sida öppen about:config hitta följande inställningspost − extensions.shield-recipe-client.enabled.

Installera(Ställ in) värdet för denna parameter till falsk genom att dubbelklicka på den.

Det är allt!

Det sista steget låter dig välja bort undersökningen” Kolla in Firefox-upplevelsen.”(Betygsätt din Firefox-upplevelse)

Webbläsarutvecklare hävdar att allt detta görs för att förbättra Firefox . De tror att lite feedback från användare kan hjälpa dem att bygga en bättre produkt och fördjupa deras relation med användarna genom att regelbundet samla in hur kvalitet(Kvalitativ) och kvantitativ(Kvantitativ) data från ett objektivt urval av användare. Men de måste också vara medvetna om att det är deras direkta ansvar att värdera användarnas dyrbara tid och ansträngning genom att ställa minimalt påträngande frågor som små prover, enstaka och enkla interaktioner. Detta kommer att hjälpa dem att samla in tillräckligt med data för att vara användbara.

Webbläsaren Mozilla Firefox kan ibland slumpmässigt börja visa och Betygsätt Firefox fråga till ett litet urval av användare. Ofta ignorerar jag eller åsidosätter dessa meddelanden och behandlar dem med inget annat än distraktioner. Webbläsaren uppmanar dock användarna att helt enkelt välja en stjärnklassificering för att webbläsaren ska kunna rapportera samma tillbaka till Mozilla.

firefox undersökning

När du är klar med betygsuppgiften öppnas en ny flik i webbläsaren med ytterligare resurser för vanliga problem och nya funktioner så att du kan få hjälp direkt. Detta kan vara ganska irriterande.

Om du vill välja bort den här aktiviteten är det här vad du behöver göra.

Välja bort Betygsätt din Firefox-upplevelse

Betygsätt Firefox

Lyckligtvis erbjuder Firefox ett enkelt sätt att välja bort sådana slumpmässiga undersökningar via Firefox-inställningar. Den innehåller en mängd olika sätt genom vilka du kan anpassa webbläsaren.

Så starta webbläsaren Firefox och skriv i adressfältet på en ny flik about:config och tryck på Enter. Om du uppmanas med “Detta kan upphäva din garanti!” varningsmeddelande, ignorera det och gå vidare genom att klicka på “Jag accepterar risken!” knapp.

Förutsatt att du har sidan öppen, sök efter följande inställningspost – extensions.shield-recipe-client.enabled.

Ställ in värdet för denna inställning till “falsk” genom att dubbelklicka på den.

Det sista steget gör att du kan välja bort ‘Betygsätt din Firefox-upplevelse‘ undersökning.

Utvecklarna av webbläsaren hävdar att allt detta är för att förbättra Firefox. De tror att lite feedback från användare kan hjälpa dem att bygga en bättre produkt och fördjupa deras relation med användare genom att regelbundet fånga både kvalitativ och kvantitativ data från det opartiska urvalet av användare. Men de bör också inse att det är deras bundna plikt att värdera användarnas dyrbara tid och ansträngning genom att göra minimalt påträngande förhör som att utföra små prover, ibland och enkla interaktioner. Detta kommer att hjälpa dem att samla in precis tillräckligt med data för att vara användbara.

Relaterade Artiklar

Back to top button