Hur man utesluter OneDrive-bilder från appen Foton

Foton app(Foton)” i Windows 10 kan visa hela din samling av foton och videor, från de som lagras lokalt på din dator eller enhet(dator eller enhet) till de du lagrar i din OneDrive molnlagring. Men vid användning Ett foto(Foton) Vissa användare gillar inte det faktum att de också visar bilderna och videorna de lagrar i OneDrive , tillsammans med de som lagras lokalt. Vissa användare vill bara se vad som har sparats på deras Windows 10-datorer eller -enheter. Om du är en av dem, så här konfigurerar du appen” Foto(Foton) » för att stoppa den från att visa dina foton och videor från OneDrive:

Hur man utesluter OneDrive-bilder från Fotoappar(Fotoappen) in Windows 10

Först och främst måste du öppna applikationen ” Foto(Foton)” på en Windows 10-dator, bärbar dator, surfplatta eller 2-i-1-enhet. Ett snabbt sätt att göra detta är att klicka eller trycka på dess ruta i ” Start(Start meny) ” . Det finns dock andra sätt, och du kan hitta dem alla här: 9 sätt att springa Foton app(Fotoappen) in Windows 10 .

I det övre högra hörnet av applikationen Foto(Foton)” bör du se en liten knapp ” Mer(Se mer) ”, som lätt identifieras av ikonen som liknar tre upphängningspunkter. Klick(Klicka) eller tryck på den.

Detaljersmenyknapp i appen Foton

I menyn som visas klicka eller tryck(klicka eller tryck) inställningar(Inställningar)” längst ned.

Inställningar i menyn Foton

Ansökan ” Foto(Foton) »laddar in sin sida inställningar(Inställningar) där du bör hitta en sektion som heter Microsoft OneDrive .

Den önskade parametern anropas “Visa mitt molninnehåll från OneDrive.”(“Visa bara mitt molninnehåll från OneDrive.”)

Microsoft OneDrive-inställningar tillgängliga i appen Inställningar

NOTERA.(OBS:) Om det här alternativet är inställt på ” (På)”, kan du bara se molninnehåll från OneDrive i applikationen ” Foto(Foton)”, och du kan också välja från alternativet under det om du bara vill se objekten som lagras i ” Bilder(Bilder) OneDrive”, eller alla bilder och videor från valfri mapp i din OneDrive . Förbi standard är inställd på(standardinställning) Endast bildmapp.(“Endast bildmappen”)

Foton kan bara visa molninnehåll från mappen OneDrive Pictures eller alla OneDrive-mappar.

Om du vill inaktivera programmet ” Ett foto(Foton) » Ladda ner bilder och videor från OneDrive, kontrollera alternativknappen “Visa mitt molninnehåll från OneDrive” till ” (“Visa bara mitt molninnehåll från OneDrive”)Av(Av).”.

Växla Visa mitt molninnehåll från OneDrive

Efter att du har inaktiverat i programmet ” Foto(Foton) » visa molninnehåll från OneDrive du kanske tror att ingenting hände när du återvänder till din fotosamling(fotosamling) . Få dock inte panik, allt du behöver göra är att vänta tills Foton kommer att uppdatera sin katalog. Detta kommer att ta lite längre tid än du förväntar dig. Det tog oss ungefär en minut för appen att uppdatera, men när det väl hände försvann allt molninnehåll från OneDrive från Ett foto(Foton).

För att testa detta tog vi en skärmdump av applikationen ” Foto(Foton) “”före och efter” . Här är en skärmdump innan där vi hade några tapeter bara lagrade i OneDrive visas i början av vår samlingar(Samling) av fotografier.

Foton med molninnehåll från OneDrive

Så snart vi inaktiverade visningen av vårt molninnehåll från OneDrive alla dessa bakgrundsbilder visas inte längre.

Foton visar inte molninnehåll från OneDrive

Det var allt, gott folk! 🙂

NOTERA.(OBS:) Om du vill veta mer om applikationen ” Foton » in (Foton)Windows 10 och vad den kan göra, läs: 14 saker du kan göra med Foton app(Fotoappen) in Windows 10 .

Vill du dölja ditt molninnehåll från OneDrive i Ett foto(Foton)?

Som du kan se, konfigurera applikationen ” Foto(Foton) » för att sluta visa dina molnbilder från OneDrive mycket enkelt om du vet var du ska leta efter lämplig parameter. Om du har några frågor om den här appen eller proceduren i den här guiden, lämna gärna en kommentar nedan.

Windows 10:s app kan visa hela din samling av foton och videor, från de som är lagrade lokalt på din dator eller enhet, till de du har i din OneDrive-molnlagring. Men när de använder , gillar vissa användare inte det faktum att det också visar bilder och videor som de lagrade i OneDrive tillsammans med de som lagras lokalt. Vissa användare vill bara se vad som är sparat på deras Windows 10-datorer eller -enheter. Om du är en av dem, så här konfigurerar du appen för att sluta visa dina OneDrive-foton och videor:

Så här utesluter du dina OneDrive-bilder från appen Foton i Windows 10

Först och främst måste du öppna appen på din Windows 10-dator, bärbara dator, surfplatta eller 2-i-1-enhet. Ett snabbt sätt att göra det är att klicka eller trycka på dess bricka i . Det finns dock andra sätt också, och du kan hitta dem alla här: 9 sätt att starta Foto-appen i Windows 10.

Fotopanelen från Start-menyn

I det övre högra hörnet av appen bör du se en liten knapp som heter , som är lätt att identifiera med sin ikon, som liknar tre upphängningspunkter. Klicka eller tryck på den.

Menyknappen Se mer från appen Foton

På menyn som visas, klicka eller tryck på längst ned.

Alternativet Inställningar från menyn Foton

Appen laddar sin sida där du bör hitta ett avsnitt som heter .

Inställningen vi behöver kallas

Microsoft OneDrive-inställningarna tillgängliga i appen Inställningar

NOTERA: Om den här inställningen är kan du se endast molninnehåll från din OneDrive i appen, och du kan också välja, med alternativet under den, om du bara vill se objekten som är lagrade i din OneDrive-mapp, eller alla bilder och videor från valfri mapp i din OneDrive. Standardinställningen är

Foton kan visa endast molninnehåll från OneDrive-bildmappen eller alla OneDrive-mappar

Om du vill sluta ladda dina OneDrive-bilder och videor, vrid reglaget till .

Växeln Visa bara mitt molninnehåll från OneDrive

När du har inaktiverat visningen av endast molninnehåll från din OneDrive, kanske du tror att ingenting hade hänt efter att ha återvänt till din fotosamling. Men få inte panik, allt du behöver göra är att vänta, eftersom uppdaterar sin katalog. Det tar bara ett tag längre än du förväntar dig. För oss tog det ungefär en minut innan appen uppdaterades, men när den väl gjorde det försvann allt molninnehåll från OneDrive från .

För att testa det gjorde vi en “före och efter”-skärmdump av appen. Här är skärmdumpen innan, där vi hade några bakgrundsbilder endast lagrade i OneDrive, som visas precis i början av vårt foto.

Foton som visar innehåll endast i molnet från OneDrive

När vi inaktiverade visningen av vårt molninnehåll från OneDrive, visas inte längre alla dessa bakgrundsbilder.

Foton som inte visar innehåll enbart moln från OneDrive

Det är allt gott folk! 🙂

NOTERA: Om du vill veta mer om appen från Windows 10, och vad den kan göra, läs: 14 saker du kan göra med appen Foton från Windows 10.

Vill du dölja ditt molninnehåll från OneDrive i Foton?

Som du kan se är det enkelt att ställa in appen att sluta visa dina molnbilder från OneDrive, så länge du vet var du ska leta efter lämplig inställning. Om du har några frågor om den här appen eller proceduren som delas i den här guiden, tveka inte att lämna oss en kommentar nedan.

Relaterade Artiklar

Back to top button