Hur man upprepar ett e-postmeddelande i Outlook.com för att få en påminnelse

Det är väldigt enkelt att snooze ett alarm på din mobiltelefon. Men vet du att du kan snooze ett e-postmeddelande i Outlook.com(snooza ett e-postmeddelande i Outlook.com) och få en påminnelse vid en förutbestämd tidpunkt? Den här artikeln visar de exakta stegen för att använda ” Skjuta upp(Snooze)” så att du kan svara på ett viktigt e-postmeddelande vid en viss tidpunkt utan att glömma.

Ibland behöver vi gå tillbaka till ett mejl och läsa det noggrant innan vi svarar. När du har bråttom är detta omöjligt att göra – oavsett hur viktigt ett mejl är för dig. Problemet börjar när du glömmer detta e-postmeddelande på grund av ditt fullspäckade schema. Så du kan använda ” Skjuta upp(Snooze)” in Syn för webben så att den kan visa dig det exakta e-postmeddelandet vid specifika tidpunkter.

Hur man snooze e-post Outlook.com för att få en påminnelse

Att snooze ett e-postmeddelande för Outlook.com gör följande.

  1. Öppna Outlook.com i en webbläsare.
  2. Välj(Välj) det e-postmeddelande du vill snooze.
  3. Klicka på knappen “Snooze”.
  4. Välj en förinställd tid eller ställ in ett anpassat datum/tid.

Öppna Outlook.com i en webbläsare och logga in på ditt konto. Efter det, hitta e-postmeddelandet du vill snooze. Du kan öppna den för läsning eller markera den genom att kryssa i motsvarande ruta. Tryck sedan på knappen ” Skjuta upp(Snooze)”, som är synlig i den övre menyraden.

Du kan välja tid från listan. Men om du behöver ställa in din egen tid kan du välja alternativet ” Välj datum(Välj ett datum)” och välj datum och tid enligt dina krav.

Nu måste den flyttas från mappen ” inkorg(Inkorgen)” till en annan mapp som du hittar till vänster.

Vad händer när du skjuter upp ett brev

När du snooze ett e-postmeddelande för Outlook.com den flyttas från mappen ” inkorg(Inkorgen)” till mappen ” Uppskjuten(Snoozed)”. Detta hjälper användare att kontrollera alla väntande e-postmeddelanden när det är möjligt.

Det enda problemet med den här funktionen är att du inte kan ta bort eller snooze en påminnelse när den väl har ställts in. Men om du tar bort eller arkiverar ett e-postmeddelande från ditt konto kommer du inte att få några meddelanden om just det e-postmeddelandet i Outlook.com .

FYI, det här tricket fungerar även om du lägger till och använder ett Gmail-konto i Outlook.com (lägg till och använd ett Gmail-konto i Outlook.com) .

Det är enkelt att snooza ett larm på din mobil. Men vet du att du kan snooze ett e-postmeddelande i Outlook.com och få en påminnelse vid en fördefinierad tidpunkt? Den här artikeln visar de exakta stegen för att använda “snooze” funktionalitet så att du kan svara på ett viktigt e-postmeddelande vid en viss tidpunkt utan att glömma.

Ibland måste vi återkomma till ett mejl och läsa det noggrant innan vi svarar. När du har bråttom kan det inte göras – oavsett hur viktigt e-postmeddelandet är för dig. Problemet börjar när du glömmer det e-postmeddelandet på grund av ett fullspäckat schema. Därför kan du använda alternativet i Outlook för webben så att det kan visa dig exakt e-postmeddelande vid en viss tidpunkt.

Hur man snooze e-post i Outlook.com för att få en påminnelse

Hur man snooze e-post i Outlook.com för att få en påminnelse

För att snooze ett e-postmeddelande i Outlook.com, följ dessa steg-

  1. Öppna Outlook.com i webbläsaren.
  2. Välj ett e-postmeddelande som du vill snooze.
  3. Klicka på knappen Snooze.
  4. Välj en förinställd tid eller ställ in anpassat datum/tid.

Öppna Outlook.com i webbläsaren och logga in på ditt användarkonto. Efter det, hitta e-postmeddelandet som du vill snooze. Du kan öppna den för att läsa eller markera den genom att markera den i motsvarande kryssruta. Efter det klickar du på snooze knappen, som är synlig i den övre menyraden.

Du kan välja en tid som anges i listan. Men om du behöver ställa in en anpassad tid kan du välja Välj ett datum och välj datum och tid enligt dina önskemål.

Nu bör den flyttas från Inkorgen till en annan mapp som du hittar på vänster sida.

Vad händer när du snooze ett e-postmeddelande

När du snooze ett e-postmeddelande i Outlook.com, flyttas det från mappen Inkorg till mappen. Det hjälper användare att kontrollera alla snoozade e-postmeddelanden när det är möjligt.

Det enda problemet med den här funktionen är att du inte kan ta bort påminnelsen eller snooze när den väl är inställd. Men om du tar bort eller arkiverar e-postmeddelandet från ditt konto kommer du inte att få något meddelande för det specifika e-postmeddelandet i Outlook.com.

För din information fungerar det här tricket även när du lägger till och använder ett Gmail-konto i Outlook.com.

Relaterade Artiklar

Back to top button