Hur man uppdaterar drivrutiner för nätverkskort i Windows 10

Ibland kan du stöta på ett problem där du inte kan ansluta din dator till nätverket. Detta fel kan uppstå av olika anledningar, men oftast är det föråldrade drivrutiner. nätverksadapter. (nätverksadapter)Rekommenderas att uppdatera drivrutiner regelbundet nätverksadapter(nätverksadapter) för att undvika anslutningsproblem. Och med denna guide för uppdatering av drivrutiner nätverksadapter kan du lösa eventuella problem med (nätverksadapter)adapter drivrutiner(adapterdrivrutin) på alla enheter och förbättra din dators prestanda avsevärt. Läsa(Läs) och följ stegen nedan för att ladda ner och installera drivrutinen för nätverkskort(nedladdning och installation av drivrutin för nätverkskort) på stationära och bärbara datorer med Windows 10.

< img klass= “alignnone wp-image-86748 size-full” src=”https://techcult.com/wp-content/uploads/2022/03/How-to-Update-Network-Adapter-Drivers-on-Windows-10. jpg” alt=”Hur man uppdaterar drivrutiner för nätverkskort(Nätverkskortsdrivrutiner) till Windows 10″ bredd=”1200″ höjd=”800″>

Hur man uppdaterar drivrutiner för nätverkskort i Windows 10(Hur man uppdaterar drivrutiner för nätverkskort i Windows 10)

Här är några av de främsta anledningarna till att uppdatera dina drivrutiner nätverksadapter (nätverksadapter) i Windows 10 (drivrutiner på Windows 10):

 • Behåll tillförlitlighet(Behåll tillförlitlighet) system nätverkskort(systemets nätverkskort) .
 • Skaffa och implementera(Ta emot och implementera firmware) Firmwareuppdateringar för att lösa kompatibilitetsproblem.
 • Öppna webben korrekt(Åtkomst webbsida) för kompatibla och uppdaterade drivrutiner på din PC.
 • Ansluta(Gränssnitt) vilken enhet som helst med din PC utan problem med nätverksanslutning.(nätverksanslutning)

För att uppdatera nätverkskortets drivrutin i Windows 10 gör följande:

1. Klicka Windows-nyckel (Windows-tangenten) och skriv ” Enhetshanteraren(Enhetshanteraren) ” , tryck på ” Öppna(Öppna) » som visas i bilden.

Klicka på

2. Du kommer att se Nätverksadaptrar(Nätverksadaptrar) på huvudpanelen; dubbelklicka på den för att expandera den.

Du kommer att se nätverkskort i huvudpanelen; dubbelklicka på den för att expandera den

3. Högerklicka nätverksdrivrutin(nätverksdrivrutin) (till exempel, Intel(R) Dual Band Wireless-AC 3168 ) och välj Uppdatera drivrutinen(Uppdatera drivrutinen) som visas nedan.

högerklicka på drivrutinen och klicka på Uppdatera drivrutin.

4A. Klicka nu “Automatisk förarsökning(Sök automatiskt efter drivrutiner)” för att hitta och installera drivrutinen automatiskt och gå till steg 6A(Steg 6A).

Klicka nu på

4B. Eller välj Sök efter drivrutiner på min dator,(Bläddra efter drivrutiner på min dator) för att hitta och installera drivrutinen manuellt.

Klicka nu på

5 B. Klicka nu på ” Recension…(Bläddra…) » för att välja installationskatalog och klicka på ” (installationskatalog och klicka) Ytterligare(Nästa) ” .

Klicka på bläddringsknappen och klicka på nästa.

6A. Drivrutiner kommer att uppdateras till den senaste versionen om de inte är uppdaterade. Starta om din dator(Starta om din PC) för att tillämpa uppdateringen.

6B. Om de redan håller på att uppdateras kommer följande meddelande att visas på skärmen: De bästa drivrutinerna för din enhet är redan installerade(De bästa drivrutinerna för din enhet är redan installerade) . Klick ” stänga(Stäng) » för att lämna fönstret.

Om de redan håller på att uppdateras kommer följande meddelande att visas på skärmen: De bästa drivrutinerna för din enhet är redan installerade.

Vanliga frågor (FAQ)(Vanliga frågor (FAQ))

Q1. Är det nödvändigt att uppdatera nätverksdrivrutiner?(F1. Är det obligatoriskt att uppdatera nätverksdrivrutiner?)

Svar (Svar) Om du har problem med nätverksanslutning(nätverksanslutning), är det bäst att uppdatera de nuvarande nätverksdrivrutinerna på ditt system som kan orsaka dessa nätverksproblem. Det rekommenderas dock att du uppdaterar dina nätverksdrivrutiner för att förhindra att dessa problem uppstår på ditt system.

Q2. Vilka nätverksdrivrutiner kan uppdateras?(Fråga 2. Vilka nätverksdrivrutiner kan uppdateras?)

Svar (Svar)Användare kan uppdatera dessa hårdvarudrivrutiner på sitt system:

 • Drivrutiner för nätverkskort
 • Drivrutiner för tangentbord
 • Display drivrutiner
 • Drivrutiner för mus
 • Drivrutiner för modem
 • Drivrutiner för moderkort
 • Drivrutiner för flyttbara media
 • Drivrutiner för skannern
 • Drivrutiner för skrivare
 • Drivrutiner för ljudkort
 • Video drivrutiner
 • BIOS-uppdateringar
 • Styrdrivrutiner etc.

Q3. Var kan jag uppdatera drivrutiner för nätverkskort?(Fråga 3. Varifrån kan jag uppdatera drivrutiner för nätverkskort?)

Svar (Svar) Du kan starta uppgraderingsprocessen genom att öppna enhetshanterarens fönster(enhetshanterarens fönster) på ditt system. För en detaljerad och tydlig förklaring av denna process, läs stegen ovan igen och följ dem noggrant.

Utvalda:(Rekommenderad:)

 • Hur man rullar tillbaka förare(förare) in Windows 10
 • Åtgärda nätverksanslutningsfel 0x00028002(Åtgärda nätverksanslutningsfel 0x00028002)
 • Att korrigera fungera(Funktion) du försöker använda sig av(Använd) , som finns på nätverksresurs(Nätverksresurs) som inte är tillgänglig
 • fyra sätt(Sätt) uppdatering grafisk (grafik) förare(förare) in Windows 10

Vi hoppas att du tyckte att den här artikeln var till hjälp och kunde göra det på ett säkert sätt ladda ner och uppdatera nätverksadapterns drivrutin på din Windows 10-dator(Hämta och uppdatera drivrutinen för nätverkskort på din Windows 10) . Var inte blyg(Känn) kontakta oss med dina frågor och förslag genom kommentarsavsnittet nedan.

Ibland kan du stöta på ett problem där du inte kan ansluta din dator till ett nätverk. Det finns många möjligheter för detta fel, men den vanligaste är föråldrade drivrutiner för nätverkskort. Det rekommenderas att du uppdaterar nätverkskortsdrivrutinerna regelbundet för att undvika problem med anslutningen. Och med den här uppdateringsguiden för nätverkskortdrivrutiner kan du lösa eventuella problem med adapterdrivrutiner med alla enheter och förbättra din dators prestanda heltäckande. Läs och följ de kommande stegen för nedladdning och installation av drivrutiner för nätverkskort på stationära och bärbara datorer med Windows 10.

Hur man uppdaterar drivrutiner för nätverkskort på Windows 10

Hur man uppdaterar drivrutiner för nätverkskort i Windows 10

Några av de främsta anledningarna till att uppdatera drivrutiner för nätverkskort på Windows 10 är:

 • Upprätthåll tillförlitligheten för systemets nätverkskort.
 • Ta emot och implementera firmwareuppdateringar för att lösa kompatibilitetsproblem.
 • Få åtkomst till webbsidor på rätt sätt med kompatibla och uppdaterade drivrutiner på din PC.
 • Anslut vilken enhet som helst med din PC utan problem med nätverksanslutning.

För att uppdatera drivrutinen för nätverkskort i Windows 10, följ stegen nedan:

1. Tryck på windows nyckel och typ EnhetshanterarenKlicka på öppna som visat.

Klicka på Start och skriv Enhetshanteraren. Klicka på Öppna | uppdatera drivrutiner för nätverkskort

2. Du kommer att se nätverkskort på huvudpanelen; dubbelklicka på den för att expandera den.

Du kommer att se nätverksadaptrarna på huvudpanelen; dubbelklicka på den för att expandera den

3. Högerklicka på nätverksdrivrutin (t.ex Intel(R) Dual Band Wireless-AC 3168) och klicka uppdatera drivrutinen som avbildas nedan.

högerklicka på drivrutinen och klicka på Uppdatera drivrutin

4A. Klicka nu på Sök automatiskt efter drivrutiner alternativet för att lokalisera och installera en drivrutin automatiskt och hoppa till Steg 6A.

Klicka nu på Sök automatiskt efter drivrutinsalternativ för att lokalisera och installera en drivrutin automatiskt. Fix ERR NETWORK CHANGED i Windows 10

4b. Eller välja att Bläddra efter drivrutiner på min dator för att hitta och installera en drivrutin manuellt.

Klicka nu på Bläddra på min dator efter drivrutiner för att hitta och installera en drivrutin manuellt.

5b. Klicka nu på Bläddra… knappen för att välja installationskatalog och klicka Nästa.

Klicka på bläddringsknappen och klicka på nästa

6A. Drivrutinerna kommer att uppdateras till den senaste versionen om de inte uppdateras. Starta om din PC för att implementera uppdateringen.

6b. Om de redan är i ett uppdaterat stadium visar skärmen följande meddelande: De bästa drivrutinerna för din enhet är redan installerade. Klicka på stänga att gå ut ur fönstret.

Om de redan är i ett uppdaterat stadium visar skärmen följande meddelande: De bästa drivrutinerna för din enhet är redan installerade

Vanliga frågor (FAQs)

Q1. Är det obligatoriskt att uppdatera nätverksdrivrutiner?

Ans. Om du har problem med nätverksanslutning är det det bästa alternativet att uppdatera de nuvarande nätverksdrivrutinerna på ditt system, vilket kan orsaka dessa nätverksproblem. Det rekommenderas dock att du håller dina nätverksdrivrutiner uppdaterade för att förhindra att dessa problem uppstår på systemet i första hand.

Q2. Vilka nätverksdrivrutiner kan uppdateras?

Ans. Användare kan uppdatera dessa hårdvarudrivrutiner på sitt system:

 • drivrutiner för nätverkskort
 • Drivrutiner för tangentbord
 • Display drivrutiner
 • Drivrutiner för mus
 • Drivrutiner för modem
 • Drivrutiner för moderkort
 • Drivrutiner för flyttbara media
 • Drivrutiner för skannern
 • skrivardrivrutiner
 • Drivrutiner för ljudkort
 • Video drivrutiner
 • BIOS-uppdateringar
 • styrenhetsdrivrutiner etc.

Q3. Varifrån kan jag uppdatera drivrutiner för nätverkskort?

Ans. Du kan börja uppdateringsprocessen genom att öppna enhetshanterarfönstret på ditt system. För en detaljerad och tydlig förklaring av denna process, läs stegen ovan igen och följ dem noggrant.

Rekommenderad:

Vi hoppas att du tyckte att den här artikeln var användbar och kunde prestera ladda ner och uppdatera drivrutinen för nätverkskort på din Windows 10 PC säker. Kontakta oss gärna med dina frågor och förslag via kommentarsfältet nedan.