Hur man uppdaterar Audi MMI-programvaran

Audi MMI är multimediagränssnittet som används för att styra alla funktioner i Audi infotainmentsystem. MMI-systemet styrs via en central kontrollpanel som är placerad på Audi-fordonets mittkonsol. Kontrollpanelen består av en pekskärm, en ratt och olika knappar. MMI-systemet kan användas för att styra audiosystemet, navigationssystemet, klimatanläggningen och olika andra funktioner i Audi-fordonet.
För att uppdatera Audi MMI-mjukvaran är det nödvändigt att först ansluta en USB-lagringsenhet till MMI-manöverpanelen. USB-lagringsenheten måste innehålla den uppdaterade mjukvarufilen som krävs för uppdateringen. När USB-lagringsenheten är ansluten visar MMI-kontrollpanelen ett meddelande som säger “Programuppdatering tillgänglig”. Meddelandet kommer också att ge instruktioner om hur du startar uppdateringsprocessen.
När uppdateringsprocessen har startat kommer Audi MMI-mjukvaran att uppdateras till den senaste versionen. Uppdateringsprocessen kan ta flera minuter att slutföra. När uppdateringen är klar kommer Audi MMI-systemet att starta om och den nya programvaran kommer att vara aktiv.

Om du äger ett e-tron 55 quattro 1 produktionsfordon kan du få det uppdaterat gratis med en mjukvaruuppdatering. MMI Navigation Plus-systemet kommer att kosta dig 1 500 USD för Premium Plus-modeller och 2 000 USD för Prestige-modeller. Beroende på storleken på filen bör MMI-uppdateringen ta mellan 30 och 60 minuter att slutföra. Ljud, fordonsinställningar och navigeringskontroller kan strömlinjeformas med Audi MMI-systemet (multimedia interface). Alla e-tron 55 quattro produktionsfordon kommer nu att kunna få en gratis mjukvaruuppdatering. Om du vill att din Audi MMI-firmware ska uppdateras till den senaste versionen måste du betala ytterligare 275 USD.

Om din Audi navigation inte är uppdaterad kan du använda ett SD-kort för att uppdatera den. Kartor kan laddas ner till ett 32 GB SD-kort med kartuppdateringstjänsten eller www.audi.com/myaudi. SD-kortet måste sättas in i MMI:s kortplats och du måste välja SETUP MMI i menyn.

Välj Uppdatera från Engineering-menyn i din MMI, sätt i SD-kortet i kortplats 1 och välj sedan Uppdatera. Välj källan – SD1 – och välj sedan firmware från rullgardinsmenyn på nästa skärm. Beroende på filstorleken bör det ta mellan 30-60 minuter att uppdatera MMI.

Allt som allt kommer MIB 3 att vara det mest tekniskt avancerade MMI-systemet som finns tillgängligt idag. Alla Audi-fordon som tillverkas 2021 kommer att vara utrustade med MIB 3, som inkluderar A1, A3 och Q2.

Det är ett alternativ för $1 500 på Premium Plus och Prestige-modeller, så vi tror att om du bestämmer dig för att köpa bilen kommer MMI Navigation Plus-systemet att vara värt det.

Hur kan jag uppdatera Myaudi Mmi gratis?

Kredit: AudiWorld

Om du vill uppdatera din Audi MMI gratis kan du göra det genom att ladda ner den senaste mjukvaruuppdateringen från Audis webbplats. När du har laddat ner uppdateringen kan du installera den på ditt MMI genom att följa instruktionerna i uppdateringen.

Kan du uppdatera din Audi Mmi?

Kredit: www.car-auto-repair.com

Ja, du kan uppdatera din Audi MMI. Det finns några olika sätt att göra detta på, men det vanligaste är att använda Audi Update Tool. Detta verktyg är tillgängligt gratis på Audis webbplats, och det låter dig uppdatera ditt MMI-system till den senaste mjukvaruversionen.

A1, A3, A4, A5, A6, A7, A8, Q3, Q5, Q7 och alla typer av Audi MMI – 2G, 3G, Mib1 – finns på Carsie.net. Vår mjukvara innehåller nu nya funktioner som stöd för ett bredare utbud av smartphones och mobila enheter. När du har betalat får du en nedladdningslänk för din Audi MMI-uppdatering. Genom att ladda ner 7zip-filen kan du packa upp den fasta programvaran och sedan sätta in alla filerna på ett SD-kort. Ditt SD-kort måste användas för programuppdateringen; om du köpte den där måste den användas för uppdateringen. För mer information om installation av Audi firmware, se den detaljerade handledningen.

Audi MMI (multimedia interface)-systemet förenklar ljud, fordonsinställningar och navigering genom att tillhandahålla ett enda, intuitivt gränssnitt, vilket gör att du slipper använda flera knappar för varje operation. Med Audi MMI-systemet kan du använda telefonens ljud- och navigeringsfunktioner för att göra körning och pendling mer behaglig och bekväm.

Tar Audi betalt för programuppdatering?

Kredit: blogspot.com

Det finns inget definitivt svar på denna fråga eftersom den kan variera beroende på den specifika Audi-modellen och mjukvaruuppdateringen i fråga. Det är dock i allmänhet tillrådligt att kontakta din lokala Audi-återförsäljare eller servicecenter för att fråga om eventuella avgifter som kan vara förknippade med en viss mjukvaruuppdatering. I vissa fall kan det tillkomma en nominell avgift för själva uppdateringen, medan i andra kan uppdateringen tillhandahållas kostnadsfritt. I slutändan är det bäst att rådgöra med din Audi-återförsäljare för att få den mest korrekta informationen om eventuella avgifter som kan vara förknippade med en specifik mjukvaruuppdatering.

Du kan uppdatera ditt MMI genom att gå till teknikmenyn och välja alternativet Uppdatera. En filstorlek på 300 MB till 1500 MB måste uppdateras; detta kan ta allt från 30 minuter till 60 minuter. Audis servicecenter erbjuder nu uppdateringen gratis till kunderna. MMI Navigation Plus-systemet kostar 2 000 USD per modell och 1 500 USD per modell för Premium Plus- och Prestige-modellerna. MMI-systemet (multimedia interface) är en teknik som förenklar kontrollerna för ljud, fordonsinställningar och navigering via ett enda gränssnitt. Från och med idag är alla e-tron 55 quattro produktionsfordon försedda med en gratis mjukvaruuppdatering. Hur mycket kostar det för Audis mjukvaruuppdateringar? För $259 med Audi kan firmwareuppdateringar för MMI göras.

Är Audi-programuppdateringar gratis?

Kredit: YouTube

Ja, audi-programuppdateringar är gratis. Du kan ladda ner dem från Audis webbplats eller via Audi Connect-appen.

Audi Mmi mjukvaruversion

Audi MMI är den plattform som Audi har implementerat i sina fordon sedan början av 2000-talet. En central styrenhet styr alla multimediafunktioner i Audi-bilar och interagerar med föraren via MMI-terminalen. MMI-mjukvaran styr MMI-gränssnittet och utgör grunden för de enskilda funktionerna. Den aktuella versionen av Audi MMI är version 7.0.

Engineering-menyn låter dig uppdatera din MMI genom att sätta in SD-kortet i kortplats 1 och sedan välja Uppdatera. En MMI-uppdatering bör ta mellan 30 och 60 minuter att slutföra, beroende på filens storlek. Mjukvaruuppdateringen för alla e-tron 55 quattro 1 produktionsfordon är nu tillgänglig gratis för Audis servicepartners. Den designades för att effektivisera kontrollerna för ljud, fordonsinställningar och navigering genom att kombinera funktionerna för ljud, fordonsinställningar och navigering under ett enda gränssnitt. Audis servicecenter erbjuder nu gratis uppdateringar för nya kunder. Kostnaden för att uppdatera din Audi MMI firmware till den senaste versionen kommer att vara cirka 275 USD.

Audi Mmi Update SD-kort

Om du äger en Audi kanske du undrar om det finns en uppdatering för MMi-systemet som använder ett SD-kort. Den goda nyheten är att det finns en uppdatering, och den är tillgänglig gratis på Audis hemsida. Uppdateringen innehåller nya funktioner och förbättringar, såsom en uppdaterad karta över Europa, nya språkalternativ och ett förbättrat användargränssnitt. För att ladda ner uppdateringen besöker du helt enkelt Audis webbplats och anger ditt fordons VIN-nummer.

Om ditt navigationssystem inte uppdateras online kan du uppdatera det på ett SD-kort. En karta kan laddas ner från MMI-sidan genom att besöka www.myaudi.com och välja alternativet för att lägga till en ny karta till din samling. Om du vill uppdatera firmwaren på din Audi MMI måste du betala runt $250. Kunder kan få Audi MMI Connect gratis genom att ladda ner det från Google Play Store eller App Store. För att Audi-kartor ska uppdateras måste de vara gjorda av originalkartfiler. MMI Navigation Plus-systemet är värt 1 500 USD på Premium Plus-modellen och 2 000 USD på Prestige-modellen.

Audi Mmi Update Kostnad

En Audi MMI-uppdatering kostar cirka 100 dollar. Du kan uppdatera ditt MMI-system genom att besöka Audis webbplats och ladda ner uppdateringen till en USB-enhet. När uppdateringen har laddats ner kan du sätta in USB-enheten i din bil och följa anvisningarna på skärmen för att slutföra uppdateringsprocessen.

För $275 kan du få en uppdatering för MMI-firmware. Är din bil utan garanti? Kontrollera med flera återförsäljare för att se om bilen uppfyller dina kriterier. Navigering är totalt slöseri med pengar (utan direkt erfarenhet). Några forummedlemmar har provat att steka MMI-modulen på egen hand och ersätta den för $1200, och resultaten har varit imponerande. Navigering är ett absolut slöseri med pengar. Om MMI är original 06 mmi, måste han uppdatera det, vilket tar 6 CD-skivor (tror jag), samt en mycket specifik process. Du bör prata med säljaren om du inte får en nyare Nav v DVD medföljande.

Audi Software Update Kostnad

Kostnaden för Audis mjukvaruuppdatering kan vara ganska hög beroende på vilken Audi-modell du har. Många människor är inte medvetna om att Audis mjukvaruuppdateringar ens är en grej, men de kan vara avgörande för att hålla din bil igång ordentligt. Beroende på hur allvarlig uppdateringen är kan den kosta allt från några hundra till några tusen dollar. Kontrollera med din Audi-återförsäljare för mer information om programuppdateringar och deras kostnader.

Dessa fordon är högpresterande, lyxfordon med exceptionella material och utförande. Programuppdateringar krävs ofta för att åtgärda fel i ny teknik som finns i olika elektroniska system. Eftersom alla Audi-fordon mestadels är teknikbaserade, använder vissa system bara programvara för att fungera. Det är viktigt att hålla jämna steg med mjukvaruuppdateringar för en lyxbil som en Audi. Förutom GPS, Bluetooth och andra multimediatjänster påverkar programvaruuppdateringar dem alla. Under en nödsituation kan det finnas en indikation på vilka säkerhetsfunktioner som utförs. Det är bäst att kontakta en fackman för att se om din Audi behöver en uppdatering.

Relaterade Artiklar

Back to top button