Hur man tjänar tokens på Bitpandas kryptovalutabörs

kryptovalutor

Gå med i Bitpandas 2,7 miljoner användare och investera i det som inspirerar dig: aktier, kryptovalutor och metaller. Som en bonus, så här tjänar du upp till 11 500 tokens på den österrikiska börsen.

Om Bitpanda:

  • Grundades 2014 i Wien, Österrike
  • Intuitiv multitrading-plattform
  • Investering från 1 euro

Tjäna tokens på Bitpanda

Bitpanda: 25 000 BÄSTA att vinnas från 6 till 13 augusti

Sedan starten 2014 i Wien har det österrikiska företaget Bitpanda velat göra investeringar tillgängligt för alla. Således tillåter det nybörjare, såväl som mer erfarna, att investera enligt sina preferenser i bråkdelar av företag (utan att binda sig till en hel aktie), kryptovalutor och fysiskt stödda ädelmetaller. Och detta, när som helst från 1 euro.

Och från 6 till 13 augusti ger företaget bort 25 000 BEST (Bitpanda Ecosystem Token), den tecken av den österrikiska utbytesplattformen som är en del av Bitpandas lojalitetsprogram och gör det möjligt att dra nytta av ett brett utbud av belöningar och fördelar inom sitt ekosystem. Dessa BEST kommer att delas mellan 11 användare som kommer att ha gjort köp på plattformen under de 7 dagar som denna tävling kommer att pågå.

Hur man tjänar BÄSTA Bitpanda-tokens

Det kommer att finnas två sätt att spela för att försöka vinna sin del av polletter spelas in av plattformen. Först och främst, alla som köper minst 25 euro av BEST på Bitpanda under tävlingsperioden, det vill säga från 6 augusti 2021 kl 12:00 till 13 augusti 2021 kl 11:59 kommer att vara berättigad att vinna 1 500 BEST. Observera att köp på Bitpanda Pro inte tas med i beräkningen. I slutet av tävlingen kommer 10 användare att dras för att dela 15 000 BEST.

De återstående 10 000 BEST av kuvertet som sätts i spel kommer att betalas ut till den användare som har köpt mest polletter under denna period. Det högsta totala beloppet vinner, så flera köp mellan 6 augusti och 13 augusti kommer att räknas. Slutligen kommer Bitpanda också att ge bort lite godsaker, som t-shirts och kepsar.

Så gå snabbt till Bitpanda för att börja investera i det du gillar, och försök vinna BÄST!

Tjäna tokens på Bitpanda

Relaterade Artiklar

Back to top button