Hur man tittar på YouTube-videor utan att ha en internetanslutning från din mobiltelefon

Utan tvekan är en av de mest utövade aktiviteterna idag av alla användare i världen att titta på videor på deras elektroniska apparater . Och en av de typiska plattformarna de använder mest för detta ändamål är Youtube . Men du skulle vilja göra det, utan att behöva en internetanslutning. I följande handledning kommer vi att lära dig ett mycket enkelt sätt att titta på YouTube-videor utan internetanslutning från din mobiltelefon.

Det är så att det helt enkelt är otroligt att få tillgång till allt audiovisuellt innehåll som erbjuds av denna plattform från din mobiltelefon. Du kan titta på filmer, dokumentärer, reportage, serier, absolut allt du vill se kan du hitta. Men det kommer att vara möjligt att göra det, utan att ha Internet anslutning .

Tja, vi kan berätta att om det är möjligt, och det är väldigt enkelt att göra, behöver du bara följa stegen som vi visar dig nedan. Det är en lura vilket inte var möjligt nyligen, men teknikens framsteg tillåter det nu. Och vi visar det för dig här.

Hur man tittar på YouTube-videor utan att ha en internetanslutning från din mobiltelefon

Nu, för att du ska kunna titta på YouTube-videor utan internetanslutning från din mobiltelefon, kommer vi att använda en app. Denna app heter YouTube Go och du kan ladda ner det helt gratis från detta länk . När du har laddat ner och installerat den på din Android-enhet kommer du att göra det ansluta .

När allt detta är gjort, följ instruktionerna som begärs av ansökan och bevilja integritetsbehörigheter . När du är klar kommer du att presenteras med ett mycket lättanvänt gränssnitt och du kan titta på tillgängliga videor. Genom att gå in i en av dem kommer den att visa dig ett litet fönster där det står att videon kan spelas men inte kan laddas ner.

Det här meddelandet visar dig eftersom inte alla videor du hittar här kan laddas ner och varje gång du väljer en kommer det att tala om för dig om den kan laddas ner eller inte. Det har mycket att göra med upphovsrätten för varje video och de behörigheter den ger. Men det finns en stor variation som du kan Ladda ner såsom konserter, reportage, kortfilmer, animationer osv.

Så här använder du YouTube Go-appen

Varje video kommer också att visa dig vilken bildkvalitet den har, som sträcker sig från grundläggande, standard och hög. Naturligtvis, desto mer bildkvaliteten är hög desto mer utrymme tar det upp på din enhet. För att ladda ner videon är det väldigt enkelt, du behöver bara välja den video som ger dig möjligheten att ladda ner den.

Därefter måste du välja den bildkvalitet du vill komma ihåg för att ha ledigt utrymme på din enhet. Och slutligen klickar du på alternativet Ladda ner, efter det behöver du bara söka efter videofil på din mobiltelefon . För att göra detta går du till nedladdningsmappen och den kommer att sparas i minnet på din mobiltelefon.

Om ett minneskort är installerat i din mobiltelefon kan du konfigurera det för att sparas där. Vi föreslår att du aktiverar aviseringar så att de håller dig informerad om nya videor som laddas upp dagligen. Förutom de rekommenderade videorna kan vi också dela våra egna eftersom överföringen görs av NFC .

Kom ihåg att den här funktionen fortfarande är under en provperiod. För närvarande är den tillgänglig för mobiltelefoner som fungerar med Android-system. Och du kan ladda ner den från Spela butik , men det är ännu inte känt om denna applikation kommer att finnas tillgänglig i Apple App Store.

Och på så sätt har du känt och lärt dig att använda ett verktyg som inte har funnits på marknaden på länge, men som lovar att det kommer att användas flitigt av videofans Youtube . Och för att lära dig det behöver du bara följa instruktionerna i den här handledningen.

Relaterade Artiklar

Back to top button