Hur man tilldelar ett konto till en Xbox One trådlös handkontroll

När du har mer än en spelare hemma är det lätt att bli förvirrad när det gäller kontrollerna. Vissa slutar med att köpa en annan färg för sina kontroller för att göra den mer personlig, men om alla kontroller ser likadana ut i ditt hem kan de urskiljas. Ännu värre, om en av dina vänner kommer in med sin handkontroll som ser likadan ut, är chanserna för en byte ännu högre. I den här guiden visar jag hur du kan tilldela ett konto (tilldela ett konto)Xbox trådlös handkontroll(Xbox One trådlös handkontroll) En . Efter det kommer du också att kunna hitta kontrollern genom att klicka på den.

Ändamål(Tilldela) ett konto till en Xbox One trådlös handkontroll

Om du har en ny kontroller, vänligen para ihop den först (para den först) efter att du har loggat in på ditt konto Xbox ett . Även om det inte är officiellt, enligt min erfarenhet blir dina händer och spel bättre om du använder samma handkontroll varje gång. Speciellt om din kontroller har ett litet problem (min vänstra stötfångare fungerar inte som den ska) vet du hur man hanterar det när det behövs(hur man hanterar det på rätt sätt när det behövs). Dessutom har du behörighet att agera på din konsol när du använder ditt konsolkonto.

Följ dessa steg för att tilldela ett konto till en kontrollant:(Följ dessa steg för att tilldela ett konto till en kontrollant:)

Steg 1.(Steg 1) Logga in på ditt konto och klicka sedan på knappen Xbox för att öppna guiden. Använd höger stötfångare för att navigera till slutet och välj Inställningar > Alla inställningar.

Steg 2(Steg 2:) I avsnittet Kinect och enheter(Kinect & enheter) välj Enheter och tillbehör(Enheter & tillbehör) . Välj menyn (tre punkter) under kontrollenheten. Han kommer att ha information om utnämning(Tilldelad) , och denna styrenhet är inloggad.

Steg 3:(Steg 3:) För att tilldela en kontokontrollant, välj det aktuella kontot. Det kommer att ansluta styrenheten till detta konto. (Koppla ihop kontrollen till det här kontot.) Förnuftigt använd endast samma styrenhet för automatisk inloggning. (använd samma kontroller för att logga in automatiskt.) Så fort du slår på konsolen med denna kontroll kommer du att loggas in på det anslutna kontot.

Tilldela en Xbox-kontroller till ett konto

Om kontrollenheten redan är kopplad till ett konto, tryck helt enkelt på A på alternativet Tilldelat och detta låter dig välja ett annat konto tillgängligt på konsolen.

Notera. (Obs!) Om du inte vill att någon ska använda din handkontroll för att logga in på ditt konto, måste du inaktivera handkontrollen för att logga in automatiskt.

Hur hittar jag din Xbox One-kontroller?(Hur hittar jag din Xbox One-kontroller?)

Men om du vill veta vilken kontroller du har kan du bugga den. Efter att ha loggat in på ditt konto Xbox ett gå tillbaka till samma sida och hitta parametern SURR . Detta kommer att vibrera endast din handkontroll. Mycket användbart när du har två identiska kontroller sida vid sida.

Köper du bara olika kontroller eller använder du den här tekniken? Låt oss veta om det i kommentarerna.

När du har mer än en spelare hemma är det lätt att bli förvirrad med kontrollerna. Vissa kommer att sluta köpa en annan färg för sina kontroller, göra den mer personlig, men om alla kontroller ser likadana ut i ditt hem är det möjligt att skilja på dem. Än värre, om en av dina vänner tittar förbi med sin handkontroll som ser likadan ut, är chansen för utbyte ännu högre. I den här guiden delar jag med mig av hur du kan tilldela ett konto till en Xbox One trådlös handkontroll. När du är klar kommer du också att kunna hitta kontrollern genom att surra den.

Tilldela konto till Xbox One trådlös handkontroll

Om du har en helt ny handkontroll, se till att först para ihop den efter att du har loggat in på ditt konto på Xbox One. Även om det inte är officiellt, är det min erfarenhet att om du använder samma kontroller varje gång, blir dina händer och spel bättre. Speciellt om din kontroller har lite problem (min vänstra stötfångare fungerar inte korrekt), vet du hur man hanterar det på rätt sätt när det behövs. Du har också behörighet till åtgärden på din konsol när du använder ditt konto på konsolen.

Följ dessa steg för att tilldela ett konto till en kontrollant:

Steg 1: Logga in på ditt konto och tryck sedan på Xbox-knappen för att öppna guiden. Använd höger stötfångare för att navigera till slutet och välj inställningar > Alla inställningar.

Steg 2: Under Kinect och enheterVälj Enheter och tillbehör. Välj menyn (tre punkter) under kontrollenheten. Den kommer att ha information om Tilldelad till och den här kontrollern loggar in.

Tilldela konto till Xbox One trådlös handkontroll

Steg 3: För att tilldela kontrollenheten till ett konto, välj det aktuella kontot. Det här kommer att koppla kontrollen till detta konto. Det är bara vettigt att använd samma kontroller för att logga in automatiskt. På det här sättet loggar den in dig på det anslutna kontot så fort du slår på konsolen med den handkontrollen.

Tilldela Xbox Controller till konto

Om kontrollenheten redan är länkad till ett konto, tryck bara på A på alternativet Tilldelad till, så låter det dig välja ett annat konto som är tillgängligt på konsolen.

Notera: Om du inte vill att någon ska använda din handkontroll för att logga in på ditt konto, måste du koppla bort kontrollenheten för automatisk inloggning.

Hur hittar jag din Xbox One-kontroller?

Som sagt, om du vill hitta vilken som är din kontroller, kan du surra den. När du har loggat in på ditt konto på Xbox One kommer du tillbaka till samma sida och letar efter alternativet BUZZ. Detta kommer att vibrera endast din handkontroll. Mycket användbart när du har två likadana kontroller sida vid sida.

Köper du bara olika kontroller eller använder du den här tekniken? Låt oss veta i kommentarerna.

Relaterade Artiklar

Back to top button