Hur man tar reda på vem som skriver eller skickar mig ett meddelande i Tellonym – Enkelt och snabbt

Tellonym har varit ett av de mest intressanta förslagen de senaste åren när det gäller meddelandeapplikationer. Alla vet att området för snabbmeddelandeapplikationer är svårt.

Särskilt innan existensen av dedikerade program som WhatsApp eller Telegram. Mer än en undrade: hur man vet vem som skriver till mig eller skickar ett meddelande till mig i Tellonym ? Du hittar svaret här.

Våga känna till denna slående applikation som har fångat uppmärksamheten hos ett stort antal användare. Här hittar du all information du behöver om Tellonym!

Vad är Tellonym?

Att tala om Tellonym är att hänvisa till en app för snabbmeddelanden särskild . Vad gör den här programvaran så iögonfallande? Vad är en anonym meddelandeplattform.

Detta har väckt nyfikenhet hos ett extraordinärt antal användare, särskilt tonåringar. Användare får meddelanden, kallas “Said” . Det skickade meddelandet kan inte ses av någon annan om inte mottagaranvändaren bestämmer sig för att svara. Identifieringen av avsändaren av meddelandet kommer dock att förbli okänd.

Installera appen

Tellonym är tillgänglig för Android- och iOS-enheter . Dess premiär var 2016 och för närvarande överstiger den redan 10 miljoner nedladdningar. Utvärderingen var mycket positiv, med 4,5/5.

Dess vikt är bara 47 MB så om du har problem med att installera det kanske du vill veta det hur man flyttar app till SD-kort . Har du minne på din telefon men App Store tillåter dig inte att installera Tellonym? Du måste ta bort förinstallerade Android-appar med KingRoot .

Föräldrakontroll

Den här applikationen har också aktiverade många föräldrars larm eftersom de känner till riskerna med anonyma meddelanden. Det är inte den första plattformen som har fungerat i denna modalitet.

Oron är väl motiverad. Resultaten av de tidigare plattformarna har blivit verkligt oroande. meddelanden om trakasserier, mobbning och sexting är vanligtvis mycket vanligt . Således kan ungdomar exponeras praktiskt taget i onödan.

Lyckligtvis har Tellonym anpassade verktyg som hjälper ställ in föräldrakontroll . De kanske inte hjälper oss att veta vem som skriver eller sms:ar mig på Tellonym, men de är viktiga. Tack vare verktygen som denna applikation erbjuder är det möjligt att:

  • Utför ett ordfilter.
  • Konfigurera kontot för att endast ta emot meddelanden från registrerade användare på plattformen.
  • Rapportera meddelanden.
  • Ange inställningar för språket för de meddelanden du vill visa.
  • Använd olika låsmekanismer .
  • Ta bort kontot.

Vet vem som skickar meddelanden på Tellonym

Nyfikenheten att veta vem som skriver till mig eller skickar mig ett meddelande i Tellonym är ganska frekvent. Tyvärr upprättar inte detta sociala nätverk parametrar eller mekanismer för att identifiera avsändaren av meddelandet .

Det finns förmodligen appar som ger dig möjligheten att identifiera en användare. Dock detta rekommenderas inte alls . Dessa är vanligtvis skadliga appar som kan stjäla personlig information.

Vad ska man göra i dessa fall?

Om du har fått trakasserande eller kränkande meddelanden och vill försöka identifiera personen som skickar dem du måste aktivera din detektivinstinkt! Om du tror att de är nära dig kan dessa tips hjälpa dig att ta reda på vem de är:

  • Analysera den här användarens skrivande.
  • Identifiera uttryck som är bekanta för dig.
  • Studera dem förhållanden eller situationer som nämns i meddelandet . Eftersom det kan vara något du bara berättat för några få personer.

Det är mycket troligt att du genom att samla in den här typen av information får reda på vem som skickar meddelandena. För närvarande är detta det mest effektiva sättet att ta reda på vem som skriver eller skickar ett meddelande till mig på Tellonym.

Skulle du våga prova det?

Anonymitet kan vara kul ibland… alla användare är inte dåliga. Vissa använder helt enkelt dessa verktyg för att göra riktigt roliga eller nyfikna kommentarer .

Kom ihåg att om du använde KingRoot för att installera Tellonym och du inte längre behöver det, kan du det ta bort eller helt ta bort KingRoot från din telefon. Varsågod och njut av någon av apparna som är på modet på nätverken! Med applikationen för att ändra ditt ansikte mot en känd persons .

Relaterade Artiklar

Back to top button