Hur man tar reda på vem som är inloggad på Messenger nu

Messenger är en snabbmeddelandeapplikation för Facebooks sociala nätverk. Det har blivit en trend de senaste åren, eftersom det är mycket snabbare och mer intuitivt. En av dess egenheter är också att den först bara var tillgänglig för smartphones, men idag kan du få den från din bärbara dator utan problem.

Lyckligtvis denna Facebook-förlängning har fler fördelar än nackdelar . Därför väljer fler och fler användare det. Precis, Facebook lanserade denna tillägg på marknaden, för att kunna erbjuda sina konsumenter en snabbare och mer dynamisk tjänst, som folk känner sig bekväma med.

På denna grund bör framhållas att detta innebär är mer praktiskt, att diskutera med en av våra vänner och vet vem av dem använder Facebook Messenger, se vem som är inloggad på Messenger just nu, oroa dig inte, för nedan kommer jag att förklara i detalj hur det fungerar.

Hur vet jag vem som är inloggad på Messenger?

Vi använder normalt Messenger-appen för att skicka och ta emot meddelanden direkt med våra kontakter. Men om du börjar använda det här Facebook-tillägget är vissa saker förmodligen okända för dig, och det vanligaste är vem som är inloggad på Messenger samtidigt, att vi är.

Men och lyckligtvis är det en mycket enkel process, som inte tar dig tid att ta reda på. På samma sätt, när du väl är bekant med Messenger och lär dig hur du använder vart och ett av dess alternativ, kan du Observera att dess gränssnitt är mycket enkelt och har nr inga svårigheter att använda den .

Nu, utan vidare, låt oss se hur du tar reda på vilka av dina kontakter som är inloggade på Messenger, just nu.

Steg för att se vem som är inloggad på Messenger

 • Öppna Messenger-appen på din enhet, om du redan har den laddat ner och installerat .
 • Väl där visas listan över chattar du har pratat med nyligen och tidigare.
 • Du måste gå till det nedre vänstra området och klicka på elementet People
 • Omedelbart visas berättelser som andra användare har delat.
 • Välj alternativ Tillgång som visas bredvid berättelser
 • Så fort du markerar det här alternativet kommer du snabbt att se listan över alla anslutna användare. Var och en av dem ska ha en grön prick bredvid sin profilbild som indikerar att de är aktiva vid den tidpunkten.
 • Om en användare visas utan en grön prick betyder det att de nyligen loggat in och att tiden då de var inaktiva ska visas bredvid den.
 • På så sätt kan du se vem som är aktiv i Messenger.

Huvudfördelarna med Messenger

Som nämnts i början av artikeln har Messenger fler positiva än negativa. Av denna anledning kommer vi nedan att informera dig om dess främsta fördelar:

 • Direktmeddelande : en av de största fördelarna som Messenger erbjuder oss är att den hanterar ett snabbare meddelandesystem. Dessutom låter den dig gå in i chattar direkt utan att gå igenom alla inlägg som normalt dyker upp på Facebook. Därför är det mycket fördelaktigt för användare som använder detta sociala nätverk endast för att skicka och ta emot meddelanden.
 • Omedelbara bilder : Messenger har möjlighet att snabbt ta bilder från appen, vilket gör det enkelt att skicka ett foto till vilken användare som helst.
 • Hitta vänner via Gmail eller telefonkontakt : den här fördelen är helt ny, eftersom du kan hitta eller få vänner via deras e-post eller telefonnummer och ta reda på om de har Facebook, men de är inte anslutna ännu. På så sätt kan du lägga till honom i din vänlista.
 • Det låter dig radera konversationer som du inte längre behöver.

Utan tvekan finns det många fler fördelar som denna Facebook-tillägg erbjuder oss, men här har vi nämnt de vanligaste. Jag vill att du ska veta att om du behöver dölja din aktivitet i Messenger kan du dölja eller stäng av aktiv status på facebook för alla.

Slutligen hoppas vi att den här artikeln har hjälpt dig. Men vi skulle vilja veta din åsikt. Tror du att Messenger är bättre än andra appar för snabbmeddelanden? Känner du till något annat sätt att se personer som är online i Messenger? Lämna oss dina svar i kommentarerna.

Relaterade Artiklar

Back to top button