Hur man tar en skärmdump på Motorola One Macro med 3 fingrar

De mobila enheterna som lanserats av Motorola har alltid haft ett välförtjänt rykte om att ha bra funktioner och kvaliteter samt en komplett och varierad meny med verktyg, tjänster och tillägg. Dess terminaler, även om de huvudsakligen anses som avancerade och mellanklassmobiler, ha ganska rimliga priser för användarna .

Förutom det faktum att utan att ha samma globala erkännande som sina motståndare som Xiaomi, Samsung och Huawei, Motorola mobila enheter har tillräckligt med kraft och kvalitet att slåss med de bästa terminalerna från dessa respektive företag, även för att vinna dem i dessa strider. och få riktigt bra telefoner.

Alla telefonbolag som är associerade med Android-operativsystemet erbjuder stor variation och frihet i sina terminaler, likaså i appar eller verktyg endast i tjänster och verktyg. Några av dem har sina egna system som fungerar tillsammans med Android och ett sådant företag som har denna fördel är Motorola.

Under de senaste åren har Motorola lanserat ett stort antal terminaler med helt enkelt otroliga kvaliteter . Denna serie av enheter är känd i telefonvärlden som “Moto” och presenterar några riktigt intressanta modeller för sina respektive användare. Att ge en helt sofistikerad ny image till företaget.

Därefter kommer vi att presentera dig för en av de mest intressanta och populära mobila enheterna för Motorola-användare. Vi pratar varken mer eller mindre än Moto One-makro . Håll med oss ​​så visar vi dig alla detaljer och funktioner som denna fantastiska avancerade telefon har att erbjuda.

Vad är Motorola One Macro och vad erbjuder det oss?

Även om det är en mobil enhet som lanserades på marknaden i slutet av 2019 / början av 2020, anses den vara en av de förslag dem mer intressant och dem mer slående som Motorola erbjuder sina respektive användare. Den kommer från fabrik med Android P 9.0-system eller även känd som Android Pie och är fullt uppgraderbar med andra versioner.

Motorola One Macro har en trippel bakkamera uppdelad i en på 12 MP och två andra på 2 MP. På framsidan av enheten har den dessutom en kraftfull 8 MP främre kamera. Utan tvekan kommer du inte ha några problem eller besvär när du tar ett foto eller vill ta en selfie. Du får ren kvalitet i varje inspelning.

En annan intressant egenskap hos denna enhet är internt minne som har 64 GB utrymme och är fullt utbyggbart med SD-kort som kan läggas till terminalen. Men det stannar inte där. Denna fantastiska mobiltelefon har 4 GB RAM-minne . Med total säkerhet, en utmärkt allierad för att njuta av ett bra videospel.

Vi kan inte avsluta med denna lilla sammanfattning utan att berätta denna viktiga detalj som Motorola One Macro erbjuder. Denna mobila enhet har ett 4000 mAh batteri, den en av de bästa på marknaden i denna klass av terminaler . Vi kommer även ha möjlighet att ha en snabbladdning. Därför kommer vi inte att ha några problem med varaktigheten av den.

Hur gör jag skärmdumpar eller skärmdumpar i Moto One Macro med 3 fingrar?

Motorola har ett brett utbud av verktyg och instrument som behövs för att förbättra kundupplevelsen. Bland dessa finns en skärmdump eller, som det brukar kallas, en skärmdump. Normalt, på vilken mobil enhet som helst med ett Android-system, kommer vi att ha möjlighet att utföra denna åtgärd med hjälp av rabattknapp från volym och strömknapp.

Men det finns andra metoder och mekanismer som vi kan använda för att fånga vår skärm. Från vårt Motorola One Macro kommer vi, förutom att kunna göra det på det klassiska sättet, ha möjlighet att göra en skärmdump genom att svepa 3 fingrar uppåt och nedåt på skärmen. För att aktivera det här alternativet anger du bara gester-rutan.

Härifrån kan vi aktivera det och det kommer att vara det. Du kan fånga det utan problem. Huruvida, av någon anledning, du kan inte utföra den här processen, det finns applikationer som tillåter dig den här funktionen. Du behöver bara söka och ladda ner dem från Play Butik eller via en alternativ butik .

Relaterade Artiklar

Back to top button