Hur man tar bort YouTube-kanalen från PC för alltid

Det råder ingen tvekan om att när vi skapar någon typ av innehåll på YouTube, är vår avsikt att det ska vara av kvalitet, enligt vår och allmänhetens smak. Men ibland går det inte som förväntat. Därför visar vi dig här hur man korrekt tar bort en YouTube-kanal från datorn för alltid .

Hur kan jag ta bort YouTube-kanalen permanent från datorn?

Idag tack vare framsteg sociala nätverk som YouTube det är möjligt att lära sig genom att trial and error. Faktum är att den här plattformen tillåter sina användare att ta bort en kanal om så önskas. de radera en youtube-kanal en gång och för alla att gå från PC, det är enklare än du tror. För att uppnå detta behöver du bara följa några steg.

Vad bör jag tänka på innan jag permanent tar bort en YouTube-kanal?

Det finns några saker att tänka på innan du fattar detta viktiga beslut på din YouTube-kanal. Du måste till exempel komma ihåg att när du tar bort den önskade YouTube-kanalen, allt dess innehåll kommer att raderas med henne : videor, följare, kommentarer, spellistor, etc.

Du bör också tänka på att detta är en handling som kan inte göras ogjort så du måste vara helt säker på att du vill ta det här beslutet. Därför rekommenderar vi att du analyserar om du verkligen vill att radera unikt en video från din YouTube-kanal och bestäm vad som fungerar bäst för din kanal.

Steg för att permanent ta bort YouTube-kanalen

Stegen för att framgångsrikt radera en YouTube-kanal är riktigt enkelt . Det du behöver göra är:

 • Logga in på YouTube från kontot för den kanal du vill ta bort. Glöm inte att du kan ansluta till youtube med eller utan ditt Google-konto.
 • Klicka på din kontobild i det övre högra hörnet på skärmen.
 • Väl där klickar du på ” inställningar “.
 • I avsnittet “Ditt konto”, välj alternativet ” Se avancerade inställningar “.
 • Gå till botten av sidan och klicka på alternativet som säger “Ta bort kanal”.
 • Ange den information som efterfrågas i följande rutor för att bekräfta din åtgärd.
 • Klicka slutligen på “Radera min kanal”.

Det är allt! När du har följt alla dessa steg exakt kan du vara säker på att du har tagit bort din valda kanal från din PC en gång för alla.

Hur kan jag tillfälligt dölja en YouTube-kanal?

Av någon anledning kanske du inte vill ta bort din YouTube-kanal på en gång, utan tillfälligt dölja din YouTube-kanal för andra YouTube-användare. Antingen för att du vill förbättra ditt innehåll då kolla din youtube-kanal eller för att du helt enkelt inte vill fortsätta använda den just nu; för att dölja det behöver du bara följa några enkla steg.

Stegen att följa är:

 • Gå till den YouTube-kanal du vill dölja tillfälligt.
 • Gå till dess avancerade inställningar.
 • Klicka på ” Ta bort kanal eftersom det här alternativet tar dig till en sida där du kan välja mellan att ta bort kanalen och dölja den ett tag.
 • Klicka på ” Jag vill dölja min kanal “.
 • Ange de uppgifter som efterfrågas där för att bekräfta din åtgärd.
 • För att avsluta, klicka på “Göm min kanal”.

Från och med nu kommer det inte längre att vara möjligt för någon annan än dig att komma åt innehållet på den kanal du har gömt. Du kan behålla din kanal på det här sättet så länge du vill. Självklart, om det passar dig, kan du återställa din kanals tidigare synlighet efter eget tycke. Därmed kommer den återigen att exponeras för allmänheten.

Kom ihåg att YouTube också låter dig ta andra steg för att skräddarsy din kanal efter dina behov och önskemål. Visste du till exempel att du kan dölj antalet prenumeranter på din kanal eller infoga platstaggar på dina videor? Möjligheterna är nästan oändliga.

Nu vet du. Om du en dag vill ta bort en YouTube-kanal från din dator för alltid eller tillfälligt, oroa dig inte, det är möjligt med dessa enkla steg. Det råder ingen tvekan om att om du följer dessa tips kommer du att göra det inga problem där att komma fram till.

Relaterade Artiklar

Back to top button