Hur man tar bort senaste filer från hemskärmen i Photoshop CC

Sen får vi se hur man tar bort senaste filer från hemskärmen Photoshop CC på ett ganska enkelt sätt och framför allt i väldigt få steg.

En av de mest avancerade grafikredigerarna idag är Photoshop. Med det här programmet kan vi skapa, redigera och designa allt som du tänker på. Vi kan till och med skapa illustrationer och göra fotomontage även om vi för detta redan måste ha en stor mängd kunskap om hur det fungerar program.

Användningen är dock inte alls komplicerad. Det är en ganska intuitiv app på alla sätt som gör att du kan göra väldigt enkla saker, men också ganska komplexa.

Mängden tillgängliga effekter och alternativ gör det i ett nötskal omöjligt att förklara i en så kort artikel. Sanningen är att du kan skapa felfria mönster så länge du har mycket övning i att använda programmet.

Med möjlighet till rymma oändligheten av paneler att han har som du vill. En sak vi också kan göra är att ha en lista över de senaste filerna, för att kunna öppna dem snabbt när det behövs.

Men om du inte behöver det och inte vill se listan i fråga är det bäst att göra det ta bort alla dessa filer från de senaste filerna i Photoshop det är inte alls komplicerat och bara lite längre ner får vi se hur vi måste gå tillväga för att kunna nå vårt mål.

Detta är en för enkel handledning, i två eller tre steg kommer du att få alla dokument som du nyligen har öppnat borttagna från den här listan. Låt oss börja i detalj med denna steg-för-steg handledning.

Hur man rensar de senaste filerna från hemskärmen i Photoshop

Raderingen av listan över senaste filer är lättare än du tror. Vi kommer att se steg för steg hur du måste göra det, eftersom det är extremt enkelt och i två steg kommer du att få en komplett lista över de senaste filerna som har raderats helt.

  • Det första du ska göra är att öppna programmet som vanligt.
  • När du har öppnat den måste du gå till det övre vänstra hörnet av skärmen och klicka på » Fil “.
  • En meny med ett stort antal alternativ visas.
  • Här är den som intresserar oss mest den som säger ” Öppna Senaste Du behöver inte klicka på den, för när du håller muspekaren över den kommer en annan undermeny upp.
  • Vi kommer nu att kunna njuta av alla filer vi har nyligen öppnat med Photoshop. Om du tittar längst ner på den här listan som är listad kommer du att se att det står ” Rensa listan över senaste filer “.
  • Du behöver bara klicka på den och voila, alla filer du nyligen har öppnat har raderats.

Hur man tar bort de senaste filerna så snart vi öppnar Photoshop

På det här enkla sättet kommer alla senaste filer eller dokument att raderas och du kan fortsätta arbeta med andra filer. Uppenbarligen kommer detta inte att radera några filer du har arbetat med.

Dessa filer kommer att fortsätta att lagras på din dator. Det enda den gör är att rengöra historisk från Photoshop så att de inte visas i de senaste.

På så sätt kan du börja arbeta med andra dokument utan att behöva se de du har använt tidigare, det är väldigt användbart när du arbetar med flera projekt samtidigt och du behöver organisera dig för att kunna gå vidare.

Vi hoppas att det blir väldigt tydligt för dig hur man tar bort eller tar bort listan över senaste dokument i Photoshop CC som du kan se är det faktiskt väldigt enkelt. Men om du har några tvivel kan du lämna det i kommentarsfältet som du kan se lite nedan.

Relaterade Artiklar

Back to top button