Hur man tar bort grön skärm från video snabbt och gratis

I den här guiden kommer jag att förklara hur man tar bort grön skärm från video otroligt snabbt. Hela processen tar bara några sekunder när du har installerat programvaran jag ska föreslå.

Följ instruktionerna nedan för att ta reda på hur allt går till. Jag kommer också att förklara hur du kan lägga till din egen bakgrund till videon eller lägga till andra effekter.

Hela processen bör ta mindre än en timme om du har en pålitlig förbindelse(internetanslutning) till Internet för installation av programvara.

Komma igång – Installera gratis programvara för videoredigering

För att komma igång måste du installera ett videoredigeringsprogram. För den här guiden föreslår jag Hitfilm Express. Du kan ladda ner det från deras hemsida gratis.

All programvara är gratis om du delar den på Facebook eller Twitter(Facebook eller Twitter). Du kan ta bort din del efter att ha laddat ner programvaran. Efter att ha laddat ner programvaran är det dags att börja jobba. Klick ” Fil”(File ) i det övre vänstra hörnet, klicka sedan på ” Skapa(Ny)”.

Du kan välja standardinställningarna som ska vara 1080p Full HD med 60 bilder per sekund. När de är valda klickar du OK . Om din video har andra dimensioner, oroa dig inte, rätt dimensioner kan tillämpas automatiskt efter att videon har lagts till.

När du har slutfört stegen ovan kommer du att vara i redigeraren. De enda delarna du behöver vara uppmärksam på är media och redaktörsflikar(redigeringsflikar) längst ner. På fliken Media måste du placera din importerade grönskärmsvideo. flik redaktör(redigeringsfliken) fungerar som en tidslinje och du kan dra importerade media till den.

Så, låt oss börja. Dra grönskärmsvideon till mediafliken(mediafliken ) i Hitfilm Express. Att göra detta är enkelt: Hitta din gröna skärmvideo på din PC, klicka och dra den sedan till mediafliken.

Dra sedan videon på det gröna skärm(skärmvideo) från mediaflik till flik redaktör(redigeringsfliken) in
Hitfilm Express . Du kommer att se konturerna av klippet i tidslinjen. Släpp taget mus knapp,(musknapp) och videon kommer att placeras på din tidslinje. Om din videoupplösning är annorlunda kommer ett popup-fönster att visas som du kan klicka på OK(OK) här.

Klicka sedan på ” effekter(Effekter )” i det nedre vänstra fönstret. PÅ sökruta(sökfält) i detta nya fönster, sök Färgskillnadsnyckel . Dra sedan nyckeltexten färgskillnad(färgskillnad) på videoklipp(videoklipp) på redaktörens tidslinje.

Den gröna skärmen försvinner. Vanligtvis, slutresultat(slutresultat) blir bra om videon du använde har bra ljusförhållanden.

När du har tagit bort den gröna skärmen är det dags att lägga till bakgrundsvideo(bakgrundsvideo) . Om du inte behöver en bakgrund kan du hoppa över det här steget.

Hur man lägger till ny bakgrund(Ny bakgrund) till video med grönt skärm(skärmvideo)

Först måste du ha en lämplig bakgrund. Det kan vara en video eller en bild. För bästa resultat bör den helst ha samma upplösning som originalet grön skärm video.(skärmvideo)

När du har en lämplig bakgrund, hitta filen för den på din PC och dra den till mediafliken(mediafliken) in Hitfilm Express som du gjorde tidigare med grön skärm video(skärmvideo).

Därefter är det viktigt att förstå hur tidslinjen fungerar. När du lägger till en ny klipp eller bild(klipp eller bild) ovanpå en annan, visas den ovanpå den i den slutliga videon. Du måste flytta bakgrunden under grön skärm video(skärmvideo).

För att göra detta, klicka först och dra videon med den gröna skärm från (skärmvideo)redaktörs tidslinje(redigerarens tidslinje) och flytta den till videoslot 2(video 2 kortplats) .

Eftersom din gröna skärm video nu tar
video 2(video 2) , kan du klicka och dra bakgrundsmediet till videoslot 1(video 1 plats ) på redaktörens tidslinje.

Så fort han dyker upp video 1(video 1) , kan du använda uppspelningsverktygen uppe till höger för att kontrollera resultaten. Som du kan se från vår exempelvideo lyckades vi göra vår grön skärm video(skärmvideo) dök upp ovanför bakgrunden.

Du kan gå tillbaka till redigerarens tidslinje och klicka C att välja skär verktyg(skär verktyg) . Detta gör att du kan klippa ut eventuella extra bakgrundsramar. Med skivverktyget valt, håll muspekaren över kanten av videon på det gröna skärmen(skärmvideo) och klicka för att klippa den.

Efter att de extra ramarna är klippta kan du klicka V att välja urvalsverktyg(markeringsverktyg). Klicka nu på de extra ramarna till höger om klippet. Nu kan du klicka Radera för att ta bort den.

Avsluta din video med grön skärm genom att exportera den(Grönskärmsvideo)

När du är nöjd med resultatet kan du exportera det. Nu är det bara Hitfilm projektfil(Hitfilmprojekt) . För att exportera en video, klick ” (Klick) Exportera(Exportera)” på höger sida av skärmen, direkt ovanför editor-fliken(redigeringsfliken) . Efter det klicka Innehåll(Innehåll) .

Detta tar dig till exportskärm(exportskärm) . Klick ” (Klick) Starta export(Börja exportera) » längst ned på skärmen. Din video kommer nu att exporteras. Tiden det tar beror på videons längd och kraften hos din processor. När detta är gjort kommer du att höra ett välbekant ljud Windows-varningar. (Windows-varning) Ikon hitfilm(Hitfilm-ikonen) i aktivitetsfältet kommer också att lysa orange.

du kan öppna igen hitfilm och klicka på länken i ” Slutsats” till(Utmatningsfält för att) hitta filen på din dator.

Sammanfattning

Om du har läst så här långt bör du nu veta hur du tar bort grön skärm från video och hur du lägger till bakgrund med gratis programvara. Om du har några frågor om den här guiden, vänligen lämna en kommentar nedan så återkommer jag till dig så snart jag kan.

I den här guiden kommer jag att förklara hur du kan ta bort en grön skärm från en video otroligt snabbt. Who-processen tar bara några sekunder när du har installerat programvaran som jag ska föreslå.

Följ stegen nedan för att lära dig hur allt går till. Jag kommer också att förklara hur du kan lägga till din egen bakgrund till videon, eller välja att lägga till andra effekter.

Hela processen bör ta mindre än en timme om du har en pålitlig internetanslutning för att installera programvaran.

Komma igång – Installera gratis programvara för videoredigering

Till att börja med måste du installera ett videoredigeringsprogram. För den här guiden kommer jag att föreslå Hitfilm Express. Du kan ladda ner den från deras hemsida gratis.

Hela programvaran är gratis, så länge du delar dem på Facebook eller Twitter. Du kan ta bort din del efter att programvaran har laddats ner. När programvaran har laddats ner är det dags att sätta igång. Klick fil uppe till vänster och klicka sedan Ny.

Du kan välja standardinställningarna, som ska vara 1080p Full HD vid 60 fps. När de är valda klickar du OK. Om din video har andra dimensioner, oroa dig inte, rätt dimensioner kan tillämpas automatiskt när videon har lagts till.

När du har följt stegen ovan kommer du till redigeraren. De enda delarna du behöver vara uppmärksamma på just nu är media- och redaktörsflikarna längst ner. Mediafliken är där du behöver placera din importerade video med den gröna skärmen. Redaktörsfliken fungerar som en tidslinje och du kan dra importerade media till den.

Så, låt oss börja. Dra din gröna skärmvideo till mediafliken på Hitfilm Express. Att göra detta är enkelt: hitta din gröna skärmvideo på din PC, klicka och dra den sedan till mediafliken.

Dra sedan grönskärmsvideon från mediafliken till editor-fliken inom Hitfilm Express. Du kommer att se konturerna av klippet i tidslinjen. Släpp musknappen och videon placeras på din tidslinje. Om upplösningen på din video är annorlunda, kommer ett popup-fönster att visas, du kan klicka OK här.

Klicka sedan på effekter fliken i det nedre vänstra fönstret. Sök efter i sökfältet i det nya fönstret Färgskillnadsnyckel. Dra sedan färgskillnadsnyckeltexten till din videoklipp i redaktörens tidslinje.

Den gröna skärmen kommer att tas bort. I allmänhet blir slutresultatet bra så länge videon du har använt har bra ljusförhållanden

När du har tagit bort den gröna skärmen är det dags att lägga till en bakgrundsvideo. Om du inte behöver en bakgrund kan du hoppa över det här steget.

Hur man lägger till en ny bakgrund till en grön skärmvideo

Först måste du ha en lämplig bakgrund. Det kan vara en video eller en bild. Helst måste den ha samma upplösning som din ursprungliga gröna skärmvideo för bästa resultat.

När du har en lämplig bakgrund, hitta filen för den på din PC och dra den till mediafliken på Hitfilm Express, precis som du gjorde med green screen-videon tidigare.

Därefter är det viktigt att förstå hur tidslinjen fungerar. När du lägger till ett nytt klipp eller en ny bild ovanpå en annan visas den överst på det i den slutliga videon. Du måste flytta bakgrunden under den gröna skärmvideon.

För att göra detta, klicka först och dra den gröna skärmvideon från redigerarens tidslinje och ta med den till video 2 slot.

Med din gröna skärmvideo nu upptar video 2, kan du klicka och dra bakgrundsmedia till video 1 slot i redaktörens tidslinje.

När den väl är i video 1 kan du använda uppspelningsverktygen uppe till höger för att testa resultaten. Som du kan se från vår exempelvideo lyckades vi få vår gröna skärmvideo att visas ovanför bakgrunden.

Du kan gå tillbaka till redaktörens tidslinje och trycka C för att välja skivverktyget. Detta gör att du kan klippa överflödig bild av bakgrunden. Med skivverktyget valt, håll muspekaren över kanten på den gröna skärmvideon och klicka sedan för att klippa den.

När överflödig film har klippts kan du trycka V för att välja urvalsverktyget. Klicka nu på överflödig film på höger sida av ditt klipp. Du kan nu trycka på Radera för att ta bort den.

Slutför din Green Screen-video genom att exportera

När du är nöjd med resultatet kan du exportera det. Just nu är det bara en Hitfilm-projektfil. För att exportera din video, klicka Exportera på höger sida av skärmen, precis ovanför redigeringsfliken. Efter, klicka innehåll.

Om du gör detta kommer du till exportskärmen. Klick börja exportera längst ner på skärmen. Din video kommer nu att exporteras. Tiden det tar beror på hur lång videon är och hur kraftfull din processor är. När det är klart kommer du att höra det välbekanta varningsljudet från Windows. Hitfilm-ikonen i aktivitetsfältet kommer också att lysa orange.

Du kan öppna Hitfilm igen och klicka på länken i fältet Output för att hitta filen på din dator.

Sammanfattning

Om du har läst så här långt bör du nu veta hur du tar bort en grön skärm från en video och hur du lägger till en bakgrund med gratis programvara. Om du har några frågor om den här guiden, vänligen lämna en kommentar nedan så svarar jag dig när jag kan.

Relaterade Artiklar

Back to top button