Hur man tar bort grått hår och ändrar hårfärg med Photoshop CC – steg för steg handledning

Grå hårborttagning och hårfärgsförändring är en av anledningarna till att många användare använder Photoshop CC för att redigera sina bilder. Silvergrå hårfärg är tonen i många hårstrån, den här tonen kanske inte är särskilt trevlig för vissa, som väljer att ändra den.

I denna handledning kommer vi att förklara steg för steg hur man tar bort grått hår och ändrar hårfärg på ett foto, för detta kommer vi bara att använda några Photoshop CC-verktyg . Om du vill använda det här programmet i denna uppgift är det bättre att du fortsätter läsa.

Hur tar man bort grått hår och ändrar hårfärg med Photoshop CC?

I den här artikeln kommer vi att se ett mycket enkelt sätt att eliminera grått hår med Photoshop CC . Detta är en steg för steg handledning för att lära dig hur du ändrar hårfärg och därmed eliminerar grått hår, med en mycket enkel procedur som förklaras i detalj.

Det första du behöver göra är att montera fotot du vill redigera på ditt kalkylark, sedan måste du skapa ett lager med verktyget Photoshop CC.

Nu måste vi använda pipetten Photoshop CC i välja en nyans av färg i håret du vill ändra färg. Du måste fånga olika färger, speciellt för att ge mer realism till fotot.

med l’ pipettverktyg, du kommer att trycka på Alt på hårfärgen, uppenbarligen förutom de grå områdena, och du kommer att fånga olika toner; allt detta görs i fragment eller delar. Med borsten glider du över området där du vill byta hår och du kommer att se förändringen.

Till en början kan det finnas en “lapp” kvar, men oroa dig inte; vad du behöver göra är ändra lagerläge och ta bort “Normal” kommer att ställa in “Färg”. Du kommer genast att märka att den faktiska hårfärgen ändras.

Hur tar man bort grått hår från hår med Photoshop CC?

När vi byter från normalt läge till färg i vårt lager kommer vi att märka att penseldragen förändras helt, vilket ger håret en riktig färglook som då inte längre blir grå.

På detta sätt, genom att anta en lämplig borststorlek för slagen kan du fortsätta måla över hela “området” där det finns vitt eller silvergrå hår, ta bort allt grått hår.

Ögon, var mycket försiktiga. För att göra det vackert måste du fånga färgerna på olika delar av håret prova de som är mer lik färgen utan grått hår, eller som kontrasterar mot färgen på personens hud.

Försök alltid att inte ta dig ur håret, med muskontroll och markörvård kommer du att måla utan lämna gränser silver hår. Med detta kan du måla tills du märker att det räcker, och beskriv varje hårbit som du vill ändra färg med Photoshop CC.

Även om flera redaktörer kan göra det här jobbet, kan Photoshop CC det ta bort grått hår i en strömlinjeformad process. Och detsamma gäller allt, och du kan använda det här programmet för andra aktiviteter, till exempel för att klippa håret enkelt och snabbt vilket inte är det enda.

Vilka andra sådana redigeringar kan göras med Photoshop CC?

Förutom att eliminera grått hår och ändra hårfärg perfekt Photoshop CC har andra verktyg, hundratals av dem, med vilka du kan utföra fler funktioner och ändringar av denna typ.

Många som vill ta bort det gråa från håret på bilder är äldre människor. De kanske har gamla foton och vissnat så vi rekommenderar Photoshop CC så att du enkelt kan återställa dessa bilder.

Dessutom kan du ha bilder med mörka ringar och lite rynkig hud i ansiktet; Om du vill ändra det är Photoshop CC rätt verktyg för att eliminera, ta bort eller minska mörka ringar.

Och å andra sidan har vi de som vill ser lite äldre ut på sina bilder ; Oavsett anledningarna till att Photoshop CC också skulle hjälpa i det här fallet, med den här plattformen kan du redigera och retuschera foton till få en ungdom att se äldre ut.

Relaterade Artiklar

Back to top button