Hur man tar bort Facebook Messenger-meddelanden för båda parter

Var och en skickade ett meddelande som de nästan omedelbart ångrade. Det är en del av den digitala tidsåldern – den omedelbara möjligheten att bemöta någon gör det lite farligare att ha humör. Den goda nyheten är att Facebook låter dig rätta till det här felet om du ändrar dig inom 10 minuter.

Efter 10 minuter kommer du inte längre att kunna “avsända” meddelandet. Du kan dock ta bort meddelandet från din egen meddelandehistorik. Även om den andra personen kan se meddelandet på sin sida, kan du åtminstone spara lite värdighet.

Hur man tar bort ett Facebook-meddelande på mobilen(Hur man tar bort ett Facebook-meddelande på mobilen)

Facebook ger användare möjlighet att “avsända” ett meddelande om du gör det inom 10 minuter efter att det ursprungliga meddelandet skickats. Den här funktionen tar inte bara bort meddelandet från din sida, utan får det istället att se ut som att du aldrig skickat meddelandet i första hand.

 1. Om du skickade ett meddelande som du vill radera, tryck och håll meddelandet i några sekunder tills emoji-alternativen visas, tryck sedan på ” Mer… “.(Mer…)

 1. Rör “Avbryt”(avskicka) .

 1. Klick “Avbryt skicka för alla.”(Avskicka till alla.)

Meddelandet du skickade kommer att ersättas med en indikator som säger att du inte skickade meddelande. (Du har inte skickat ett meddelande.) Det här meddelandet visas för den andra personen, men du kan framhålla det som ett stavfel som du vill rätta till, eller ännu bättre, ett slumpmässigt meddelande.

Du bör notera att även om inlägget raderas, om en annan person rapporterar en konversation om olämpligt beteende eller trakasserier, Facebook kommer fortfarande att ha tillgång till det ursprungliga meddelandet du skickade.

Hur man tar bort ett Facebook-meddelande i en webbläsare(Hur man tar bort ett Facebook-meddelande i din webbläsare)

Om du använder Facebook budbärare genom en webbläsare för att skicka ett meddelande, kan du fortfarande ta bort ett meddelande på ungefär samma sätt.

 1. Öppna en konversation med ett stötande meddelande, håll sedan muspekaren över det och välj de tre prickarna till vänster om texten.

 1. Välj Radera(Ta bort) .

 1. Välj “Avbryt sändningen för alla(Återställ till alla) » > « Radera”.(Ta bort.)

Som på en mobil enhet kommer meddelandet att ersättas med meddelandet ” Du har inte skickat ett meddelande.” (Du har inte skickat ett meddelande.) Du kan upprepa denna process för att radera meddelandet från din sida också, men det kommer fortfarande att finnas kvar på skärmen för den andra personen.

Detta kan vara användbart om du skickar något du inte menade att skicka i en konversation som du redan har (som en olämplig kärleksförklaring till någon du tycker om). Men om meddelandet är till någon du aldrig har pratat med förut, kanske de undrar vad som stod i meddelandet du inte skickade.

Hur man tar bort ett Facebook-meddelande i skrivbordsappen(Hur man tar bort ett Facebook-meddelande på skrivbordsappen)

Skrivbordsappen gör det också enkelt att ta bort meddelanden.

 1. Öppna skrivbordsappen och högerklicka på meddelandet och välj sedan “Radera för alla”.(Ta bort för alla.)

 1. Välj Radera.(Ta bort.)

Om du tar bort ett inlägg inom 10 minuter försvinner det från alla versioner facebook messenger .

Hur man tar bort en Facebook-konversation på mobil(Hur man tar bort en Facebook-konversation på mobilen)

Du kan också ta bort hela konversationen från visningen, men du kan inte ta bort hela konversationen för båda parter. Detta kommer åtminstone att dölja det från din skärm. Detta är användbart om du har blockerat någon och vill ta bort alla tidigare konversationer med den personen från din chatthistorik.

 1. Öppna facebook messenger .

 1. Spendera(Svep) åt vänster på konversationen du vill ta bort.

 1. Rör ” Mer”.(Mer.)

 1. På bekräftelseskärmen trycker du på ” Radera”.(Radera.)

Det finns också ett alternativ att arkivera ett meddelande, men det tar inte bort det. Det här alternativet döljer det bara. Du kan fortfarande komma åt konversationen genom att söka. Om du vill radera alla spår av en konversation, använd den inbyggda raderingsfunktionen.

Hur man tar bort en Facebook-konversation i webbläsaren(Hur man tar bort en Facebook-konversation i din webbläsare)

Ta bort konversation i Facebook i webbläsaren är lika enkelt som på mobilen. Oavsett om du har skickat ett felstavat meddelande eller om du bara behöver frigöra lite utrymme i chatten budbärare kan det göras med bara några klick.

 1. Öppna Facebook messenger.

 1. SvävaHåll muspekaren över konversationen och välj ikonen med tre punkter.

 1. Välj Ta bort chatt.(Radera Chat.)

 1. Välj på bekräftelseskärmen Ta bort chatt.(Radera Chat.)

Detta tar permanent bort konversationen från din facebook messenger .

Hur man tar bort en Facebook-konversation på skrivbordet(Hur man tar bort en Facebook-konversation på skrivbordet)

Du kan också ta bort meddelanden via skrivbordsappen för facebook messenger .

 1. Öppna Facebook Messenger-appen.

 1. Högerklicka(Högerklicka) på konversationen du vill ta bort och välj Ta bort en konversation.(Ta bort konvertering.)

 1. Välj Radera.(Radera.)

Liksom dessa andra metoder kommer det här alternativet att permanent ta bort konversationen från ditt konto. Den försvinner från din mobila enhet, webbläsarapp och skrivbordsapp.

Du kan ta bort ett meddelande Facebook för båda sidor, om du reagerar tillräckligt snabbt. Om inte kan du åtminstone fortfarande ta bort konversationen från din sida. Det kanske inte är lika effektivt, men utom synhåll, utom sinne, eller hur?

Alla har skickat ett meddelande de nästan direkt ångrar att de skickade. Det är en del av den digitala tidsåldern – den omedelbara förmågan att svara på någon gör korta humör lite farligare. Den goda nyheten är att Facebook låter dig ångra detta misstag, förutsatt att du ändrar dig inom 10 minuter.

Efter 10 minuter kan du inte längre “avsända” ditt meddelande. Du kan dock ta bort meddelandet från din egen meddelandehistorik. Även om den andra personen kan se meddelandet på sin sida, kan du åtminstone skona din egen värdighet i liten utsträckning.

Hur man tar bort ett Facebook-meddelande på mobilen

Facebook ger användarna möjligheten att “avsända” ett meddelande, förutsatt att du gör det inom 10 minuter efter att du skickat det ursprungliga meddelandet. Den här funktionen tar inte bara bort meddelandet på din sida, utan gör det istället som om du aldrig skickat meddelandet till att börja med.

 1. Om du har skickat ett meddelande som du vill ta bort, tryck och håll meddelandet i några sekunder tills emoji-alternativen visas, tryck sedan på Mer…

 1. Knacka Återskick.

 1. Knacka Återskick för alla.

Meddelandet du skickade kommer att ersättas med en indikator som säger Du avsände ett meddelande. Det här meddelandet visas för den andra personen, men du kan visa det som ett stavfel som du vill rätta till – eller ännu bättre, ett oavsiktligt meddelande.

Något du bör notera är att även om meddelandet tas bort, om den andra personen rapporterar konversationen för olämpligt beteende eller trakasserier, har Facebook fortfarande tillgång till det ursprungliga meddelandet du skickade.

Hur man tar bort ett Facebook-meddelande i din webbläsare

Om du använder Facebook Messenger via din webbläsare för att skicka meddelandet kan du fortfarande ta bort meddelandet på ungefär samma sätt.

 1. Öppna konversationen med det stötande meddelandet, håll sedan muspekaren över det och välj de tre prickarna till vänster om texten.

 1. Välj Ta bort.

 1. Välj Återskick för alla > Ta bort.

Precis som på mobilen kommer meddelandet att ersättas med ett som säger Du avsände ett meddelande. Du kan upprepa denna process för att ta bort det här meddelandet från din sida också, men det kommer fortfarande att förbli på skärmen för den andra personen.

Detta kan vara till hjälp om du skickar något du inte menade att skicka i en konversation du redan har (som en olycklig bekännelse om kärlek till din kärlek). Men om det är ett meddelande till någon som du aldrig har pratat med tidigare, kanske de undrar vad som stod i meddelandet som du inte skickade.

Hur man tar bort ett Facebook-meddelande på skrivbordsappen

Skrivbordsappen gör det också enkelt att ta bort meddelanden.

 1. Öppna skrivbordsappen och högerklicka på meddelandet och välj sedan Ta bort för alla.

 1. Välj Ta bort.

Så länge du tar bort meddelandet inom 10 minuter försvinner det från alla versioner av Facebook Messenger.

Hur man tar bort en Facebook-konversation på mobil

Du kan också ta bort en hel konversation från visningen, men du kan inte ta bort hela konversationen för båda parter. Det kommer åtminstone att dölja det från din skärm. Detta är användbart om du har blockerat någon och vill ta bort all tidigare korrespondens med personen från din egen chatthistorik.

 1. öppna facebook messenger.

 1. Svep åt vänster på konversationen du vill ta bort.

 1. Knacka Mer.

 1. På bekräftelseskärmen trycker du på Radera.

Det finns också ett alternativ att arkivera ett inlägg, men det tar inte bort det. Det här alternativet döljer det bara. Du kan fortfarande komma åt konversationen genom att söka efter den. Om du vill ta bort alla spår av en konversation, använd den inbyggda raderingsfunktionen.

Hur man tar bort en Facebook-konversation i din webbläsare

Att ta bort en Facebook-konversation är lika enkelt i din webbläsare som på mobilen. Oavsett om du skickade ett meddelande med stavfel eller om du bara behöver frigöra utrymme i din Messenger-chatt, är det bara några klick bort.

 1. öppna Facebook messenger.

 1. Håll muspekaren över konversationen och välj ikonen med tre punkter.

 1. Välj Ta bort chatt.

 1. Välj på bekräftelseskärmen Ta bort chatt.

Detta tar permanent bort konversationen från din Facebook Messenger.

Hur man tar bort en Facebook-konversation på skrivbordet

Du kan också radera meddelanden via skrivbordsappen för Facebook Messenger.

 1. Öppna Facebook Messenger-appen.

 1. Högerklicka på konversationen du vill ta bort och välj Ta bort konvertering.

 1. Välj Radera.

Liksom dessa andra metoder kommer det här alternativet att radera konversationen permanent från ditt konto. Det kommer att försvinna från din mobila enhet, webbläsarapp och skrivbordsapp.

Du kan ta bort ett Facebook-meddelande för båda parter om du reagerar tillräckligt snabbt. Om inte, kan du åtminstone fortfarande ta bort konversationen på din sida. Det kanske inte är lika effektivt, men utom synhåll, utom sinne, eller hur?

Relaterade Artiklar

Back to top button