Hur man tar bort en retweet från Twitter (Steg-för-steg-guide)

Ditt konto i Twitter(Twitter) kan vara överväldigande ibland när du ser hundratals intressanta tweets varje dag. Twitter(Twitter) är känd bland användare eftersom du har möjligheten att retweeta en tweet som du tycker är intressant eller bra. Men det finns tillfällen då du retweetar en tweet av misstag eller att du inte vill att dina följare ska se retweeten? Tja, i den här situationen letar du efter en raderingsknapp för att ta bort retweeten från ditt konto. Tyvärr har du ingen raderingsknapp, men det finns ett annat sätt att ta bort en retweet. Till din hjälp har vi en guide om hur man tar bort en retweet från twitter kan du följa.(hur man tar bort en retweet från Twitter som du kan följa.)

Hur man tar bort en retweet från twitter (Hur man tar bort en retweet från Twitter)

Du kan enkelt följa den här steg-för-steg-guiden för att ta bort en retweet som du lagt upp på ditt Twitter-konto:

1. Öppna Twitter-appen (Twitter-appen) på din enhet eller du kan också använda webbversionen.(du kan också använda webbversionen.)

2. Logga in(Logga in på) ditt konto med din användarnamn och lösenord(användarnamn och lösenord) .

3. Klicka hamburgerikon eller tre horisontella linjer(hamburgerikon eller tre horisontella linjer) i det övre vänstra hörnet av skärmen.

Klicka på de tre horisontella linjerna i det övre vänstra hörnet av skärmen.

4. Gå till din profil(profil) .

Gå till din profil

5. I din profil, scrolla ner och hitta en retweet(hitta retweeten) du vill ta bort.

6. Under retweeten klickar du på ikonen med retweet pil(retweet-pilikon) . Den här pilikonen visas i grönt under retweeten.(Denna pilikon kommer att visas i grön färg under retweeten.)

Under retweeten måste du klicka på ikonen med retweet-pilen

7. Välj slutligen ångra retweet för att ta bort retweet(ångra retweet för att ta bort retweet) .

Välj Ångra retweet för att radera retweet.

Det är allt; när du klickar på “Avretweet(när du klickar på ångra retweet)”, kommer din retweet att tas bort från ditt konto och dina följare kommer inte längre att se den på din profil.

Läs också: (Läs även:) Hur man fixar bilder på Twitter som inte laddas

Vanliga frågor (FAQ)(Vanliga frågor (FAQ))

Q1. Hur tar jag bort en retweet på Twitter?(Q1. Hur tar jag bort en retweetad tweet på Twitter?)

För att radera en retweet Twitter(Twitter), öppna appen Twitter(Twitter) och hitta retweeten du vill ta bort. Slutligen kan du klicka på den gröna retweet-pilen under retweeten och välja Ångra Retweet.

Q2. Varför kan jag inte ta bort retweets?(Fråga 2. Varför kan jag inte ta bort retweets?)

Om du av misstag retweetar något och vill ta bort det från din tidslinje, kanske du letar efter raderingsknappen. Det finns dock ingen dedikerad knapp för att ta bort retweets. Allt du behöver göra är att klicka på den gröna retweet-ikonen under retweeten och välja alternativet “Ångra Retweet” för att ta bort retweeten från din tidslinje.

Q3. Hur avaktiverar jag retweetar alla mina tweets?(Fråga 3. Hur ångrar du en retweet av alla dina tweets?)

Det finns inget sätt att återställa alla dina tweets. Men när du tar bort din Tweet, raderas alla retweets av din Tweet också från Twitter(Twitter) . Dessutom, om du vill ta bort alla dina retweets kan du använda tredjepartsverktyg som cirkelbom eller en tweet remover.

Utvalda:(Rekommenderad:)

Vi hoppas att den här guiden har varit till hjälp och att du har kunnat göra det ta bort retweet från twitter(för att ta bort en retweet från Twitter) . Om du fortfarande har några frågor angående den här artikeln, ställ dem gärna i kommentarsfältet.

Ditt Twitter-handtag kan vara överväldigande ibland när du går igenom hundratals intressanta tweets dagligen. Twitter är känt bland användare eftersom du har möjlighet att retweeta en tweet som du tycker är intressant eller som du tycker är bra. Men det finns tillfällen när du retweetar en tweet av misstag, eller kanske du inte vill att dina följare ska se retweeten? Tja, i den här situationen letar du efter en raderingsknapp för att ta bort retweeten från ditt konto. Tyvärr har du ingen raderingsknapp, men det finns ett annat sätt att ta bort en retweet. För att hjälpa dig har vi en guide på

Hur man tar bort en retweet från Twitter

Hur man tar bort en retweet från Twitter

Du kan enkelt följa den här steg-för-steg-guiden för att ta bort en retweet som du lagt upp på ditt Twitter-konto:

1. Öppna Twitter-appen på din enhet, eller

2. Logga in ditt konto genom att använda din användarnamn och lösenord.

3. Klicka på hamburgerikon eller tre horisontella linjer i det övre vänstra hörnet av skärmen.

Klicka på de tre horisontella linjerna i det övre vänstra hörnet av skärmen

4. Gå till dig profil.

Gå till din profil

5. Väl i din profil, scrolla ner och hitta retweeten vad du vill radera.

6. Under retweeten måste du klicka på retweet pilikon.

Under retweeten måste du klicka på retweet-pilikonen

7. Välj slutligen ångra retweet för att ta bort retweet.

Välj ångra retweet för att ta bort retweet

Det är allt; , kommer din retweet att tas bort från ditt konto och dina följare kommer inte längre att se den på din profil.

Läs också: Hur man fixar bilder på Twitter som inte laddas

Vanliga frågor (FAQs)

Q1. Hur tar jag bort en retweetad tweet på Twitter?

För att ta bort en retweetad tweet på Twitter, öppna din Twitter-app och leta reda på retweeten du vill ta bort. Slutligen kan du klicka på den gröna retweet-pilen under retweeten och välja ångra retweet.

Q2. Varför kan jag inte ta bort retweets?

Om du av misstag retweetade något och vill ta bort det från din tidslinje, kanske du letar efter en raderingsknapp. Det finns dock ingen specifik raderingsknapp för att ta bort retweets. Allt du behöver göra är att klicka på den gröna retweet-ikonen under retweeten och välja alternativet ‘ångra retweet’ för att ta bort retweeten från din tidslinje.

Q3. Hur ångrar du en retweet av alla dina tweets?

Det är inte möjligt att ångra en retweet av alla dina tweets. Men när du tar bort din tweet kommer alla retweets i din tweet också att tas bort från Twitter. Dessutom, om du vill ta bort alla dina tredje retweets, kan du använda partiverktyg som Circleboom eller tweet deleter.

Rekommenderad:

Vi hoppas att den här guiden var till hjälp och att du kunde för att ta bort en retweet från Twitter. Om du fortfarande har några frågor angående den här artikeln, ställ dem gärna i kommentarsfältet.