Hur man tar bort en favoritanvändare eller “Gilla” jag gav till en Badoo-profil

Inför den breda innovationen av sociala nätverk, år efter år, kommer de för att presentera för oss helt användbara och viktiga verktyg för att kunna kommunicera med våra bekanta, oavsett om de är vänner, familj, kollegor, grannar m.fl. Dessa tjänster och applikationer har blivit så viktiga att de är en del av vårt dagliga liv.

Vi kan se information om dessa personer från dessa applikationer. Vi kommer att veta vad de gör, var de är vad deras smak, preferenser och andra är, till den grad att tack vare dem kommer vi att finna oss själva medvetna om vad våra bekanta gör hela tiden, och även under dagen.

Men det är nödvändigt att klargöra en ganska viktig punkt, var och en av dessa sociala nätverk har olika mål. Därför att säga, Facebook och Twitter är paret av sociala nätverk de mest kända i världen . Detta syftar till att ge möjlighet att kommunicera med alla. Men det finns andra med andra relativt andra syften.

Youtube syftar till att presentera innehåll om olika ämnen i videor kan du hitta musik till onlinekurser.

Medan det å andra sidan också finns Instagram. Detta sociala nätverk arbetar med samma mål att ge möjligheten att kommunicera med alla men på ett annat sätt genom foton.

Det är dit vi vill åka. Det finns ett brett utbud av sociala nätverk med fokus på olika ämnen, områden och aspekter, vissa är mer benägna att kommunicera och presentera innehåll, medan andra å andra sidan syftar till idén om att kunna träffa människor från överallt. världen och kanske ha en dejt.

För den här typen av objekt kan vi citera otroligt välkända sociala nätverk, som t.ex Tinder eller Grindr. Men för närvarande finns det en som har haft en ganska enorm och igenkännlig boom och tillväxt. Vi pratar om Badoo . Stanna hos oss så lär vi dig alla detaljer om det.

Vad är Badoo och vad ger detta dejtingorienterade sociala nätverket oss?

Badoo är ett ryskt företag som startade 2006. Under åren har det gjort det känd a tillväxt betydande i den virtuella världen till den grad att det har utsetts till ett av de största internetföretagen i Europa, på grund av de intressen och mål som detta företag har föreslagit att slutföra.

Detta sociala nätverk har förmågan att erbjuda sina användare möjligheten att träffa människor i olika delar av världen såväl som att sammanfalla med användare nära din respektive plats eller som åtminstone är nära din stad eller ort. Helt klart, allt tack vare en bra internetuppkoppling.

Men det slutar inte där, eftersom den här applikationen kommer att ge oss profilerna för dessa användare så att vi på detta sätt, om vi är intresserade på något sätt av deras smaker eller preferenser, kan gilla dem och starta en konversation trevlig med denna person men med hänsyn till att han också måste instämma i nämnda tal.

När dessa steg har slutförts och den personen har accepterat begäran kan vi prata med dem utan problem eller olägenhet, och kanske burkvi bokar till och med ett möte med denna användare i fall han skulle vara nära vår respektive plats.

Vi kan ladda ner appen Badoo från Play Store samt via en alternativ eller tredjepartsbutik . För iPhone kan vi göra det från App Store.

Hur tar jag bort en användarfavorit eller “Gilla” från Badoo-appen?

Som vi nämnt tidigare presenterar Badoo en sektion där vi kan välja ut personer som har något intresse hos oss. När vi har accepterat det kan vi prata med dem utan några besvär. Men om det finns ett problem och vi inte vill prata mer, vi kan följa dessa steg .

När vi väl är i Badoo-applikationen kommer vi att gå till profilen för nämnda användare som vi accepterar, i det här avsnittet kan vi se en liten ruta identifierad med 3 punkter, från detta alternativ kommer vi att dra några åtgärder, bland dessa “Radera favoriter” , vi klickar där och det är allt.

Relaterade Artiklar

Back to top button