Hur man tar bort eller tar bort Instagram-konto för alltid

För närvarande Instagram är ett av de mest använda sociala nätverken i världen . Och med goda skäl. Detta sociala nätverk har allt du kan behöva från ett socialt nätverk i dess mest väsentliga aspekt. Fortsätt läsa om du vill veta hur att radera definitivt ett Instagram-konto .

Den enkla handlingen att dela bilder, berättelser och även att skicka meddelanden in gjort en allt-i-ett som lämnade andra appar som Snapchat övergivna. Det är därför många tenderar att använda den här appen, till den grad att de slutar använda andra i processen.

Men hur charmig den här applikationen än kan tyckas finns det många människor som vilja inte bara radera sina meddelanden men också av olika anledningar önskar radera sitt konto. Antingen av säkerhetsskäl, för att de lämnar allt bakom sig för att öppna en annan profil, eller för att de flyttar till ett annat socialt nätverk.

Oavsett orsaken finns det alltid användare som stänger sina profiler. Och om du är en av dem som vill stänga deras profil Instagram, här lämnar vi dig ett enkelt steg för steg för att kunna radera ditt framgångsrika konto på ett enkelt sätt.

Processen att ta bort ditt Instagram-konto

De radering av makt ditt Instagram-konto från sätt slutgiltig är något ganska enkelt, men tänk på att det enda sättet att utföra denna process är via Instagram-webbplatsen. På samma sätt är allt du behöver göra att följa instruktionerna som vi kommer att ge dig nedan:

  • Du börjar med att gå till Instagramsajten och du ansluta till ditt konto.
  • Sedan går du in i menyn på sidan där du kommer att ha alternativet » radera mitt instagramkonto “. Tänk på att för att komma åt den här menyn måste du klicka på kugghjulet bredvid ditt foto i din profil.
  • Nu måste du ange anledningen till att du vill lämna detta sociala nätverk och sedan ange ditt lösenord två gånger för att se till att du gör det själv.
  • Då blir ditt konto raderade och du behöver inte oroa dig för det längre.

Tillräckligt lätt att göra, eller hur? Men om du vill stänga av ditt konto, gör det helt osynligt tills du vill, du har också möjlighet att stänga av det.

Processen för att tillfälligt inaktivera ditt Instagram-konto

Vi vill inte alltid ta bort det vi lämnade efter oss på Instagram. Detta händer ofta när vi har många bilder som är kära för oss eller för att vi har haft minnesvärda stunder med henne. Det är dock bättre att lämna det till en ny dag.

Om det är vad du tänker på, gissar vi tillfällig diskvalifikation måste vara din grej. Och om det är precis vad du vill, var noga med att följa dessa steg:

  • För att starta, ange ditt Instagram-konto från en dator, detta kan bara göras från webbläsaren på en mobiltelefon eller en dator, men inte direkt från appen.
  • När du är inloggad, gå direkt till din profil och klicka på ” ändra profilen för att se de olika alternativen för att ändra den.
  • När dessa visas måste du gå ner till det sista alternativet. Här, bredvid “Skicka” -knappen, ser du ett alternativ som säger ” tillfälligt avaktivera mitt konto “. Genom att klicka på den kommer du att bli ombedd att ange ditt lösenord flera gånger och ett varningsmeddelande visas.
  • Efter det kommer ditt konto att inaktiveras på din begäran tills du ändrar dig igen.

Och med detta kommer du att ha ditt konto helt tyst och otillgängligt tills nästa gång du vill ange det och lägga ett nytt inlägg.

Relaterade Artiklar

Back to top button