Hur man tar bort eller inaktiverar tangentbordsvibration på Huawei-mobiltelefoner – Mycket enkelt

De flesta Huawei-enheter kommer med SwiftKey-tangentbord anses vara ett av de bästa tangentborden för Android-enheter. Även om detta tangentbord har stora fördelar, vill många användare ta bort eller inaktivera SwiftKey-tangentbordsvibrationer eftersom de tycker att det är pinsamt när de Stöd på nycklarna. I den här artikeln kommer du att lära dig hur tar man bort eller inaktiverar tangentbordsvibrationer på huawei mobiltelefoner?

Hur tar man bort eller inaktiverar tangentbordsvibration på Huawei-mobiltelefoner?

Huawei-telefoner levereras med tangentbordsvibrering aktiverad som standard; men det är väldigt enkelt att ta bort den här funktionen vilket är väldigt irriterande för många användare. Många skulle vilja kunna skriver snabbare på deras Android-tangentbord utan att ständigt behöva känna tangentbordets vibrationer. Så nedan förklarar vi hur man stänger av tangentbordsvibrationer.

 1. Gå till huvudmenyn för den mobila enheten.
 2. Välj alternativ “Inställningar” ; det här alternativet representeras av en kugghjulsikon.
 3. Då kommer flera alternativ att visas, välj “System” .
 4. En lista med flera alternativ visas, välj “Språk och textinmatning” .
 5. Du kommer nu att se ett nytt fönster som heter “Metod och textinmatning” ; Leta efter alternativet SwiftKey-tangentbord och klicka på det här alternativet.
 6. En liten meny öppnas med några alternativ; välj alternativet “Skrivning” som placerad på vänster sida av skärmen.
 7. Då kommer du att se flera alternativ, du måste välja “Ljud och varaktighet” .
 8. Du kommer omedelbart att omdirigeras till ett nytt popup-fönster, där bör du leta efter alternativet “Vibration vid knapptryckning” (det kan också stå “använd Androids standardvibration”).
 9. På höger sida av det här alternativet kommer du att se en färgomkopplare, flytta denna omkopplare till vänster för att stänga av tangentbordsvibration, sedan ändrar omkopplaren automatiskt färg (blå eller lila) till grå.
 10. Tangenterna på din Huawei kommer inte längre att vibrera.

Fördelar och nackdelar med att använda SwiftKey-tangentbord på Huawei-mobiltelefoner

SwiftKey är en applikation som ägs av Microsoft och som har vunnit stor popularitet jämfört med andra liknande appar; och det beror på att dess autokorrigeringssystem är automatiskt och mycket avancerat. Om din enhet inte stöder den här applikationen eftersom den är tyngre kan du byt tangentbord på din mobiltelefon som har liknande funktioner.

Av denna anledning har Huawei-företaget integrerat SwiftKey-tangentbordet i sina enheter, som anses vara ett av de bästa för Android-operativsystemet; men trots att den är en av de bästa har den här sina för- och nackdelar.

 1. När du skriver med SwiftKey-tangentbordet behöver du inte vara exakt med tangenttryckningarna, eftersom det har en mycket avancerad precisionsmotor ; funktion som sparar mycket tid när du skriver.
 2. Tillgång till skiljetecken är snabb.
 3. SwiftKey låter dig radikalt anpassa tangentbordet efter dina önskemål ; till exempel har du tre designalternativ, full, tum och kompakt. Även om du vill kan du byta till ett flytande tangentbord.
 4. Den har också funktionen att skriva genom att dra fingret över tangentbordet .
 5. Det låter dig skriva på fem språk samtidigt.
 6. Du kan anpassa klistermärken med text.
 7. Något underbart som detta tangentbord erbjuder är att du kan använda tangentbordet i inkognitoläge . Det här läget tillåter dig inte att spara orden du skriver, så de skrivna orden kommer inte att visas i framtiden.
 8. Det är ett tangentbord fri .
 1. SwiftKey kräver mer RAM så om din mobil har lägre specifikationer fungerar inte den här typen av tangentbord. Fast man kan öka ramminnet på din Android-enhet så att du kan dra nytta av tangentbordet om du vill.
 2. För många användare fördröjer användningen av tangentbordsvibrationer skrivprocessen, till och med mobilbatteriet töms snabbare. Detta är dock något du kan inaktivera väldigt enkelt.
 3. Vissa användare tror att denna applikation har behöver teman nyare för att ändra tangentbordslayouten.

Fördelarna med SwiftKey-tangentbordet gör det till ett av de mest kompletta på marknaden, att skriva med detta tangentbord sparar tid, hjälper dig att få bättre stavning och att skriva blir givande. Dessutom är fördelarna den erbjuder överlägsna fördelarna med andra applikationer av denna typ.

Huawei-telefoner är utmärkta enheter som ger sina användare bra applikationer och säkerställer en utmärkt kommunikationsupplevelse.

Relaterade Artiklar

Back to top button