Hur man tar bort eller inaktiverar kommentarer på Instagram-inlägg

Även om Instagram är ett socialt nätverk av stor relevans idag, kan det ibland ge negativa resultat, när vi laddar upp ett foto eller låt oss lägga till en skräppostkommentar .

Som tur är, appen har ett alternativ som låter dig ta bort eller inaktivera kommentarer publikationer. På så sätt kan du ta initiativ till att låta användare kommentera någon av de publikationer som du laddar upp eller tvärtom att ingen kan.

Men du undrar säkert hur kan jag inaktivera kommentarer? Låt mig berätta för dig, det är en mycket enkel process, som inte tar lång tid. Så om du vill veta mer, inbjuder vi dig att fortsätta läsa den här artikeln.

Ta bort eller inaktivera kommentarer på Instagram-inlägg

Som nämnts ovan är detta en enkel och viktig process att känna till. Eftersom det vid vissa tillfällen är bäst att inaktivera kommentarer för att undvika att bli upprörd eller kontroverser med andra användare.

På denna grund bör det framhållas att även om kommentarer används för att tagga personer eller reagera på inlägg, det finns vanligtvis många anledningar till varför vi vill inaktivera dem, och oavsett orsaken är det viktigt att veta hur man gör detta.

Som sagt, kom ihåg att när du har inaktiverat kommer ingen att kunna kommentera ditt inlägg om du inte inaktiverar det här alternativet. På samma sätt kan användare också blockeras från att kommentera sina bilder och berättelser.

Efter att ha vetat detta behöver du bara noggrant följa dessa enkla instruktioner:

 • Öppna appen för Instagram
 • Sök i inlägget ifrågavarande, det vill säga den som du vill inaktivera kommentarer på.
 • Sedan i de tre punkterna (som är alternativen för nämnda publikation)
 • Väl där, markera var det står “Inaktivera kommentarer”

 • Och du raderade eller inaktiverade automatiskt kommentarer på det här inlägget på Instagram.

Blockera kommentarer från vissa användare

På samma sätt, genom Instagram kan du också blockera användare som du inte vill engagera dig i publikationer, för detta måste du följa följande steg:

 • Öppna Instagram-appen
 • Hitta inlägget
 • Klick i efterhand på menyn kl tre punkter, placerade överst på skärmen.
 • Vi markerar alternativet “konfiguration”
 • Vi ska “privatliv”
 • Väl där måste du leta efter alternativet av “kommentarer”
 • Så fort vi väljer det kommer en ny flik upp och klicka där det står “Blockera kommentarer från”

 • Då ser du ett sökalternativ. Där anger vi namnet på användaren som vi vill inaktivera eller blockera kommentarer.
 • Vi klickar vidare Att blockera
 • Och slutligen kommer personen inte att kunna kommentera dina publikationer. Det bästa är att du inte kommer att märka det för när du skriver in kommentaren i inlägget kommer det att visas normalt, men för andra kommer det inte att synas.

Varför kan jag inte ta bort Instagram-kommentarer?

Det har säkert hänt många av oss att vi vill ta bort en kommentar i Instagram-appen och det kan vi inte. Och även om det inte finns någon säkerhet om varför detta händer, är det mycket troligt att kommentaren redan har raderats, men den är fortfarande synlig i vårt konto.

Det bästa man kan göra i det här fallet är att sättauppdatera applikationen och din kommentar visas inte längre omedelbart. Det anses att en av anledningarna till att detta problem uppstår ofta är att applikationens cachedata uppdateras inte automatiskt och att av denna anledning, även om meddelandet redan har raderats, fortsätter systemet att visa det.

På samma sätt är det bra att lyfta fram att om vi tittar på hur det görs så kommer vi också att berätta hur man återställer och tar bort instagram cache . På så sätt kan du fixa otaliga appproblem och till och med din smartphones prestanda.

Slutligen hoppas vi att den här artikeln har hjälpt dig. Men vi skulle vilja veta din åsikt. Anser du möjligheten att inaktivera kommentarer på Instagram intressant? Känner du till någon annan metod för att inaktivera eller ta bort Instagram-kommentarer? Lämna oss dina svar i kommentarerna.

Relaterade Artiklar

Back to top button