Hur man tar bort eller blockerar en person eller ett konto i Twoo-appen

Under de senaste åren har det skett en exponentiell tillväxt i sökandet efter partners genom sociala nätverk, göra ett företag på teknisk nivå. Därför, skapa appar som riktar sig helt till personer som laddar ner dem i avsikt att träffa någon online är uppmuntrad .

Vid detta tillfälle kommer vi att prata om en av dessa applikationer; Twoo har skapades för att erbjuda sina användare beredskapen att träffa människor och hitta en partner snabbare. Twoo har för närvarande cirka 18 miljoner användare och har varit tillgängligt i cirka 200 länder sedan 2011 då det etablerades.

I likhet med andra sociala nätverk, vad Twoo tillåter är att ha privata chattar med människor och samtidigt kunna känna till deras profiler och intressecentra för att kunna träffa vänner, även möjligheten att utsända av livesändningar och dela dem med varandra .

Hur fungerar Twoo och vad erbjuder det?

För att börja använda denna applikation och dra nytta av dess tjänster du måste skapa ett konto eller en användare så att andra kan hitta dig. För att göra detta måste du skapa en profil med dina preferenser och presentabel med dina huvuddata, så att den blir attraktiv för andra.

Det är en ganska enkel applikation att använda, med ditt konto kan du börja leta efter personer och kunna betygsätta deras profil, i vilket fall du kan skriva privata meddelanden till dem. På samma sätt, av andra personer kommer också att kunna hitta din profil och om du väcker intresse kommer de att skicka textmeddelanden till dig som du kan svara för att lära känna varandra.

Twoos app används vanligtvis av personer från deras hemsida; i alla fall, dess utvecklare tillhandahöll mobilapplikationen så att du kan använda den från din mobila enhet. Om du nu vill ta bort ett konto eller en användare i Twoo kan du också göra det och här kommer vi att förklara hur enkelt det är.

Hur blockerar eller raderar man någon annans konto på Twoo?

Att blockera ett konto är alltid en snabb och enkel process, så vi går igenom vad du behöver göra i några steg. Ange först Twoo-applikationen och i början, högst upp, molnet av alla dina chattar visas .

En gång där borta, välj chatten för personen du vill blockera och i vad som öppnas välj de tre punkterna som finns i ett av de övre hörnen. Omedelbart kommer ett nytt litet fönster upp med flera alternativ, inklusive det att blockera och trycka på det, den befintliga chatten och den här kontakten försvinner automatiskt.

Om du inte chattar med personen du vill blockera, finns det också ett sätt att hitta dem från alternativet “vyer”, klockikonen. Där kan du se “gillar” och den “vyer” vilket är alternativet du ska välja och på så sätt hitta alla personer som har besökt din profil.

För att fortsätta med blockeringssteget, välj den person du vill blockera så att deras fullständiga profil öppnas. När den finns i en enhets profil tryck på ikonen för en flagga, där du hittar alternativet att blockera denna person som försvinner omedelbart.

Huvuddragen hos Twoo enligt användarrecensioner

Om vi ​​ska tala positivt om Twoo kan vi säga att det inte är en lite erkänd applikation; snarare har den miljontals användare som vanligtvis är aktiva. Det som gör detta är att det har en gratis chatt som du kan börja använda så fort du skapar ett konto på Twoo.

Dessutom har den här applikationen en söktjänst baserad på den plats du anger, så att du kan hitta människor som bor i närheten och hitta dem. träffas personligen när de vill . Dessutom är det en applikation tillgänglig för alla enheter och du kan alltid komma åt den via dess webbplats.

Naturligtvis är inte allt alltid rosa, så den här applikationen har också sina negativa sidor. Vad dess användare kommenterar mest är att det inte har många tillgängliga alternativ och att det är lite osäker eftersom vem som helst kan skapa en falsk profil att lura andra.

Specifikt kämpar den här applikationen för att filtrera meddelanden och vem som helst kan skicka meddelanden till dig respektlöst kan det vara en trigger för många att bestämma sig för att avbryta eller ta bort sitt Twoo-konto.

Relaterade Artiklar

Back to top button