Hur man tar bort eller avinstallerar appar på din iPhone

Det är ganska enkelt att installera många appar över tid eftersom du inte har koll. Vid något tillfälle kommer du att upptäcka att du nu har ett gäng appar på din iPhone som du inte behöver eller ens använder alls. Därför är det viktigt att veta hur man tar bort eller avinstallerar dessa appar på din iPhone så att du kan frigöra lagringsutrymme för andra viktigare saker.

Helst bör du gå igenom dina iPhone-appar varje kvartal för att rensa bort de appar som inte är mer användbara för ditt digitala liv. Förutom att frigöra utrymme kan för många appar få din iPhone att se igensatt ut. Om du bryr dig om estetik bör du definitivt lära dig att radera och avinstallera appar från din iPhone då och då.

Annons – Fortsätt läsa nedan

I det här inlägget kommer jag att gå igenom hur du tar bort och avinstallerar appar från din iPhone. Det är en mycket enkel process men inte alltför okomplicerad, eftersom jag tvivlar på att du kan ta reda på det på egen hand om du är en förstagångsanvändare av iPhone. Så läs igenom.


LÄS MER: Så här rensar du webbläsare och appcache på din iPhone


Ta bort eller avinstallera appar på din iPhone

Följ stegen nedan för att ta bort appar från din iOS-enhet. Denna process är densamma för de flesta av de för närvarande tillgängliga iPhone-enheterna.

  • På din startskärm, tryck och håll den speciella appen du vill ta bort.
radera avinstallera appar iphone
  • Välj Ta bort appen. Den andra “Ta bort från startskärmen” kommer att dölja appen och bara göra den tillgänglig i ditt appbibliotek.
radera avinstallera appar iphone
  • Bekräfta genom att välja Radera en gång till. Efter detta kommer appen att raderas från din iPhone.
radera avinstallera appar iphone
  • För att radera flera appar samtidigt, tryck och håll var som helst på skärmen tills apparna börjar vicka och tryck sedan på “” precis bredvid en app som du vill ta bort.
radera avinstallera appar iphone
  • Välj Ta bort appen.
  • Bekräfta genom att välja Radera en gång till.

Och det är din snabbguide om hur du tar bort och avinstallerar appar på din iPhone. Om du vill återställa en app som du tagit bort kan du helt enkelt gå till appbutiken för att installera om den. Detta kommer definitivt att komma med datakostnader.

Låt oss veta i kommentarsfältet om du lätt kunde ta dig igenom den här processen eller om du stötte på vägspärrar. Jag hjälper gärna till!

Relaterade Artiklar

Back to top button