Hur man tar bort e-postkonto från Mail-appen i Windows 10

Om du inte vill använda ett e-postkonto i Mail-appen kan du ta bort det därifrån. Du kan följa denna steg för steg guide till ta bort e-postkonto från Windows 10 mail-app. (ta bort ett e-postkonto från Windows 10 Mail-appen.) Du kan också ta bort ett e-postkonto från appen Kalender.

Om du har lagt till ett e-postkonto till din Windows 10-dator av misstag, eller om du inte längre vill använda det tillagda e-post-ID:t, kan du ta bort det från din PC såväl som från ” Post”(post). Detta kommer att hjälpa dig att göra din post(Mail) app mindre rörig. Du kan lägga till nästan alla e-postkonton, inklusive Outlook.com , Kontor 365 konto Google, Yahoo iCloud, etc. till ” Post”(Mail) och aktivera synkronisering.

Ta bort e-postkonto från post(Mail) Applikationer Windows 10

För att ta bort ett e-postkonto från applikationen ” Post”(Maila) till Windows 10 gör följande.

 1. Öppna e-postappen i Windows 10.
 2. Öppna dess inställningar
 3. Välj Kontohantering.
 4. Välj det e-post-ID du vill ta bort från appen Post .(Post)
 5. Klicka på knappen “Ta bort konto”.
 6. Bekräfta ändringen.

Låt oss nu gå igenom handledningen med hjälp av skärmdumpar.

Öppna applikationen ” Post”(Mail) på en dator med Windows 10. Här bör du hitta alla e-postkonton som du har lagt till i denna applikation. Du måste klicka på kugghjulsikonen för inställningar som är synlig till vänster.

Detta kommer att utöka panelen inställningar(Inställningar) på höger sida. Härifrån måste du klicka på alternativet ” Kontohantering”. (Hantera konton) Efter det borde du hitta allt identifierare(ID) e-postmeddelanden som du har inkluderat i ansökan ” Post”(post). Klick(Klicka) på det e-post-ID du vill ta bort.

Nu bör du se inställningsfönstret konto(Konto) där du behöver klicka på alternativet Radera ditt konto .(Radera konto)

FYI, det finns ett annat sätt att öppna inställningsfönstret konto i appen (Konto)Post(post). För att göra detta måste du högerklicka på e-postadressen i applikationen ” Post”(Mail) och välj ” Kontoinställningar(Kontoinställningar)”.

Efter det bör du se ett bekräftelsefönster där du måste klicka på knappen Radera(Ta bort) .

När processen är klar bör ett framgångsmeddelande visas.

Om du följer alla dessa steg kommer ditt e-postkonto att tas bort från din dator tillsammans med allt synkroniserat innehåll. Oavsett hur många e-postkonton du har lagt till i appen ” Post(Mail)”, kan du ta bort dem alla genom att följa samma steg.

Jag vill ha mer? Ta en titt på dessa Windows 10 Mail App tips och tricks.(Vill du ha mer? ta en titt på de här Windows 10 Mail App tips och tricks-inlägg.)

Om du inte vill använda ett e-postkonto i Mail-appen kan du ta bort det därifrån. Du kan följa denna steg för steg guide till ta bort ett e-postkonto från Windows 10 Mail-appen. Du kan också ta bort kontot från Kalender-appen.

Om du har lagt till ett e-postkonto i din Windows 10-dator av misstag eller om du inte vill använda ditt tillagda e-post-ID längre, kan du ta bort det från din PC såväl som Mail-appen. Det hjälper dig att göra din Mail-app mindre rörig. Du kan lägga till nästan alla e-postkonton, inklusive Outlook.com, Office 365, Google-konto, Yahoo, iCloud, etc. i Mail-appen och aktivera synkroniseringen.

Ta bort ett e-postkonto från Windows 10 Mail-appen

För att ta bort ett e-postkonto från Mail-appen i Windows 10, följ dessa steg-

 1. Öppna Mail-appen i Windows 10
 2. Öppna dess inställningar
 3. Välj Hantera konton
 4. Välj det e-post-ID som du vill ta bort från Mail-appen
 5. Klicka på alternativet Ta bort konto
 6. Bekräfta ändringen.

Låt oss nu gå igenom handledningen med hjälp av skärmdumpar.

Öppna Mail-appen på din Windows 10-dator. Här bör du hitta alla e-postkonton som du har lagt till i den här applikationen. Du måste klicka på kugghjulsikonen för inställningar som är synlig på vänster sida.

Det kommer att expandera fönstret Inställningar på din högra sida. Härifrån måste du klicka på Hantera konton alternativ. Efter det bör du hitta alla e-post-ID:n som du inkluderade i Mail-appen. Klicka på det e-post-ID som du vill ta bort.

Ta bort ett e-postkonto från Windows 10 Mail-appen

Nu bör du se fönstret Kontoinställningar där du måste klicka på Radera konto alternativ.

För din information finns det en annan metod för att öppna fönstret Kontoinställningar i Mail-appen. För det måste du högerklicka på e-post-ID:t i Mail-appen och välja Kontoinställningar alternativ.

Efter det bör du se ett bekräftelsefönster där du måste klicka på Radera knapp.

När processen är klar bör den visa ett framgångsmeddelande.

Om du går igenom alla dessa steg kommer ditt e-postkonto att raderas från din dator tillsammans med allt synkroniserat innehåll. Oavsett hur många e-postkonton du har lagt till i Mail-appen kan du ta bort alla med samma steg.

Relaterade Artiklar

Back to top button