Hur man tar bort Chrome-tilläggsknappar från aktivitetsfältet eller ser de du vill ha

Sanningen är att vi med tiden insåg att de tidigare nämnda förlängningarna av nuvarande webbläsare har hjälpt till och hjälper till i hög grad att dessa program har blivit vad de är mitt i 2019 . Och, som de flesta av er redan vet, hänvisar vi till en typ av applikation som vi har öppet en stor del av dagen i de flesta fall, så användningen är konstant.

Lika mycket som deras utvecklare jobbar på sina projekt, och vi pratar jättar av storleken på Google , Microsoft Var Mozilla det är omöjligt att de för närvarande täcker allas behov, därav användbarheten av dessa tillägg som vi lägger till och som vi hänvisar till här. Men allt skulle inte vara positivt när vi pratar om dessa tillägg, eftersom de också kan ge oss några negativa punkter.

Detta är något som kommer att bli särskilt tydligt när vi talar om omfattande användning av dessa små tredjepartsprogram eftersom de kan påverka den allmänna funktionen hos dator och naturligtvis själva programvaran för att flytta på Internet. Därför, särskilt i händelse av att vi har något gammal hårdvara, överdriven användning av dessa förlängningar oavsett Navigatör rekommenderas inte fullt ut.

Ta bort tilläggsknappar från aktivitetsfältet

I det här fallet kommer vi att fokusera på förslaget från denna typ av Google, vi hänvisar till Chrome, kanske programmet för dessa egenskaper med det största antalet tillgängliga tillägg. Tja, det bör nämnas att deras bra förvaltning är något som kommer att påverka både den inre verksamheten program liksom dess utseende, som vi kommer att fokusera på nu.

Och är det när vi lägger till dessa element till programvara i många fall samlas de till höger i aktivitetsfältet Krom vilket ibland kan vara lite obekvämt eller inte särskilt bekvämt att använda. Av denna anledning är det värt att nämna att vi har olika sätt att eliminera dessa ikoner som vi talar om, börja med att klicka med den högra knappen på mus på en av dem och välj alternativet “Dölj från Chrome-menyn”, så att det försvinner därifrån, även om det fortfarande är installerat och körs.

Å andra sidan har vi också möjligheten att aktivera eller avaktivera denna position ikoner eftersom meny Chromes “Fler verktyg/tillägg”, där var och en av dessa objekt visas med en väljare som syns bredvid adressfält eller inte . Och slutligen kommer vi också att ha möjligheten att ändra storleken på nämnda stapel för att få alla dessa objekt att försvinna ur sikte, även om de fortfarande är aktiva och till vårt förfogande.

Relaterade Artiklar

Back to top button