Hur man tar bort annonser och annonser från din iPhone, iPad och iPod Touch

Vår datorutrustning bombarderas ständigt av reklam- och annonser, som ofta irriterar och stör dig med sin otidiga närvaro. För närvarande är det möjligt att ta bort dessa annonser från utrustning som tillhör märket för det bitna äpplet, dvs. äpple .

Av denna anledning erbjuder vi dig en ny handledning som förklarar hur ta bort annonser och annonser från din iPhone, iPad och iPod Touch.

Alla datorer kommer sannolikt att få reklam på sina datorer när de surfar på nätet eller använder någon applikation, särskilt spel. Men de som använder iOS operativsystem är innehavare av reklamidentifierare. Och detta gör att vi kan leverera riktade annonser till våra team.

Det är därför vi kommer att använda en väldigt enkel metod för att göra det, men det är nödvändigt att du laddar ner en applikation för att kunna undvika det oväntade uppkomsten av reklam. Detta är väldigt vanligt när du har laddat ner något spel eller program på din Apple-dator. Det är därför vi kommer att visa dig hur du laddar ner verktyget och hur du använder det.

Hur man tar bort annonser och annonser från din iPhone, iPad och iPod Touch

Som vi redan har berättat för dig så att du kan ta bort annonser och annonser från din iPhone, iPad och iPod Touch, vi kommer att använda en mycket lättanvänd applikation. Det heter Adblock och du kan ladda ner det gratis från Apple App Store. När du har laddat ner applikationen och installerat den på din dator fortsätter vi att använda den.

Vi informerar dig om att du kan ladda ner den här applikationen för både 32- och 64-bitarsenheter, så oroa dig inte för vilken utrustningsmodell du använder. När vi har den på vår enhet kommer vi att öppna den och den börjar automatiskt förklara hur man använder den. Det var därför vi berättade att det verkligen var väldigt enkelt att använda.

För att fortsätta är nästa steg vi ska göra att aktivera applikationen, vi kommer bara att göra detta genom att trycka på alternativet Aktivera Adblock . Genom att göra detta kommer en liten ruta att dyka upp med två alternativ och vi måste välja Tillåt. När vi trycker på det här alternativet kommer det att skicka oss direkt till inställningarna.

Hur man använder annonser och annonsblockerare

Sedan trycker vi på mittknappen på vår enhet för att komma in i Touch-ID och nu hoppas vi att det kommer att aktiveras. Då kommer du att se två tecken som talar om att appen redan är aktiv. Den första är att applikationsskärmen blir grön och bokstäverna VPN kommer att vara visas i statusfältet .

Det är lättheten med vilken detta annonser och annonsblockerare Arbetar nu för att applikationen ska ge dig de bästa resultaten, rekommenderar vi att du startar om enheten. För på så sätt kommer vi att se till att de ändringar som har gjorts tillämpas på bästa sätt och inte, de ställer oss inför ett oväntat misslyckande.

Nu behöver du bara testa dina spel och appar för att se till att annonserna har blockerats. Som du kan se är det ett bra alternativ som du kan ta, men det är väldigt lägligt att berätta att det med vissa applikationer inte fungerar särskilt bra.

Till exempel med applikationer som Facebook eller YouTube slutar den att fungera och en felkod visas . Om det här alternativet av någon anledning inte låter riktigt bra för dig. Du kan ladda ner den, även den här processen är mycket enkel att göra och kommer inte att ge dig några större problem. Det viktiga är att du använder det och provar det, kom ihåg att det är gratis och du kommer inte att förlora något på att använda det.

Och precis så har du lärt dig att använda en ny applikation på dina Apple-datorer, som genom sin virtuella butik erbjuder dig mycket bra verktyg för att lösa dina problem. Som i det här fallet hjälper jag dig att ta bort annonser och annonser från din iPhone, iPad och iPod Touch.

Relaterade Artiklar

Back to top button