Hur man tar bort alla eller flera vänner på Facebook

Hur kan du ta bort eller ta bort flera Facebook-vänner samtidigt? Låt oss se hur du tar bort alla Facebook-vänner med ett klick med guiden nedan.(Hur kan du ta bort eller ta bort flera vänner på Facebook samtidigt? Låt oss se hur du tar bort alla vänner på Facebook med ett klick med guiden nedan.)

Vi har alla varit till den punkt där vi precis skapat våra Facebook-konton och allt vi ville göra var att lägga till hundratals vänner till vår vänlista. Allt vi gjorde var att acceptera och skicka vänförfrågningar. Men förr eller senare inser vi att att ha hundratals vänner betyder nästan ingenting. Det är ingen mening att lägga till personer som vi inte känner och inte pratar med på listan. Vissa människor går oss på nerverna och allt vi vill är att bli av med dem.

Så fort vi inser allt detta börjar vi ta bort alla dessa människor från vår vänlista. Jag förstår att du är i detta ögonblick och att du vill ta bort sådana personer från din vänlista. Vad händer om du behöver ta bort hundratals personer eller alla? Att filma alla en i taget skulle vara ett hektiskt jobb. Så, hur kan du ta bort alla dina vänner från din vänlista?

Tja, du kan prova att avaktivera ditt konto för en förändring. Men om du inte vill göra det och vill ta bort alla anslutningar från vänner, måste du överväga att använda webbtillägg och andra tredjepartsverktyg. Tyvärr, Facebook erbjuder inte funktionen att ta bort alla eller flera vänner från vänner samtidigt.

Radera omedelbart alla eller (En gång)flera (Flera olika) vänner(Vänner) på Facebook

I den här artikeln kommer jag att berätta om de olika metoderna för att massradera vänner från Facebook . Låt oss börja:

#ett. Ta bort vänner på Facebook traditionellt

Facebook tillåter inte att du raderar flera eller alla vänner samtidigt. Det enda alternativet för dig är att ta bort eller koppla bort dem en efter en. För att göra detta, följ stegen nedan:

ett. Innan(Första) totalt, öppna appen Facebook eller gå till Facebooks webbplats. Logga in(Logga in) ditt konto om du inte redan har gjort det.

2. Gå nu till din profil. Klick(Klicka) på din namn på hemsidan(namn på hemsidan) för att öppna din Facebook-profil.

Klicka på ditt namn på startsidan för att öppna din Facebook-profil.

3. När du är på din profilsida klickar du på ” Vänner”,(Vänner-knappen) för att öppna vänlistan.

Klicka på knappen Vänner för att öppna din Facebook-vänlista.

fyra. Scrolla ner och hitta den vän du vill ta bort(Bläddra ner och sök efter den vän du vill ta bort) , eller så kan du söka direkt från sökfältet i din vänsektion.

5. Nu när du har hittat personen klickar du på ” Vänner(Vänner)” bredvid namnet. Kommer komma alternativ(Unfriend-alternativ) “Ta bort från vänner”. Tryck här.

Klicka på Ta bort från vänner.

6. Klicka “Bekräfta(Bekräfta) ” för att ta bort denna vän.

Klicka på Verifiera för att ta bort den här vännen.

7. Upprepa nu steg 4-6 ett efter ett för alla personer du vill ta bort från din Facebook-vänlista.

Detta är det enda sättet att ta bort vänner på Facebook . Om du vill ta bort 100 personer från din vänlista måste du följa dessa steg 100 gånger. Ingen etikett; Det finns inte heller något annat sätt att ta bort flera vänner. Fastän Facebook ger inga möjligheter, det är det vi är här för. I nästa avsnitt kommer vi att diskutera en förlängning med vilken vi kan ta bort alla dina vänner(Facebook Friends) på Facebook.

#2. Ta bort flera Facebook-vänner samtidigt med hjälp av Chrome-tillägg(Chrome-tillägg)

NOTERA(NOTERA) . Jag personligen rekommenderar inte att du använder sådana tillägg och tredjepartsverktyg eftersom ditt sociala ID och information kan stå på spel.

Om du vill ta bort alla dina vänner på en gång måste du lägga till ett gratistillägg vänner Remover i webbläsaren (Fri borttagning)Krom . Följ instruktionerna nedan:

ett. Innan(Första) totalt, öppna en webbläsare Krom . Denna tillägg är inte tillgänglig för Firefox eller någon annan webbläsare. Så om du inte redan har installerat Krom installera den.

2. Gå till Chrome webbutik(Chrome Web Store) eller klicka på https://chrome.google.com/webstore/category/extensions . Hitta nu Friends Remover Free-tillägget.(Sök nu efter Friends Remover Free-tillägget.)

Hitta ett gratistillägg för att ta bort vänner.

3. När du har installerat tillägget i din webbläsare klickar du på tilläggsikonen ( pussel ikon(Pusselikon) ) och klicka “Vänner att ta bort gratis”(Friends Remover gratis).

Klicka på Gratis Ta bort vänner

4. Det kommer att visa dig två flikar. Klick(Klicka på den första,(första) som öppnar din vänlista.

Klicka på den första för att öppna din vänlista

5. Nu är det sista steget att trycka på den andra knappen märkt ” Steg 2: Ta bort alla dina vänner.”(Steg 2: Unfriend All.)

Klicka på den andra knappen märkt

När du klickar på det, alla dina vänner på (vänner)Facebook tas bort omedelbart. Det finns flera andra Chrome-tillägg som gör samma uppgift med några få klick, till exempel Mass Friends Deleter , Friend Remover Free , All Friends Remover for Facebook™, etc.

Utvalda:(Rekommenderad:)

Kort sagt, ovanstående är två metoder för att ta bort vänner från Facebook . Läs också Hur man tar en paus från någon på Facebook.. Läs också Hur man tar en paus från någon på Facebook.. Du kan radera dem en efter en eller alla på en gång. Nu är det upp till dig vilken väg du går. Jag skulle rekommendera att gå med den första. Detta tar naturligtvis längre tid, men det är säkert. Användningen av tillägg och tredjepartsverktyg kan orsaka problem med din närvaro på sociala medier och kan även leda till dataläckage.

Vi har alla varit till den punkt där vi precis hade skapat våra Facebook-konton, och allt vi ville var att lägga till hundratals vänner till vänlistan. Allt vi gjorde var att acceptera och skicka vänförfrågningar. Men förr eller senare förstår vi att att ha hundratals vänner nästan inte betyder något. Det är ingen idé att lägga till personer på listan som vi inte känner, och vi pratar inte heller. En del av människorna blir till och med på nerverna, och allt vi vill är att bli av med dem.

När vi inser allt detta börjar vi ta bort alla dessa personer från vår vänlista. Jag förstår att du är på den punkten och att du vill ta bort sådana personer från din vänlista. Vad händer om du måste ta bort hundratals personer eller alla? Att ta ner alla en efter en skulle vara ett hektiskt jobb. Så hur kan du ta bort alla dina vänner från vänlistan?

Tja, du kan prova att avaktivera ditt konto för en förändring. Men om du inte vill göra det och vill bli vän med alla anslutningar, måste du överväga att använda webbtillägg och andra verktyg från tredje part. Tyvärr erbjuder Facebook inte funktionen för att bli vän med alla eller flera vänner samtidigt.

Hur man tar bort alla eller flera vänner på Facebook

Ta bort alla eller flera vänner på Facebook på en gång

I den här artikeln kommer jag att berätta om de olika metoderna för att massradera vänner från Facebook. Låt oss börja:

#ett. Ta bort vänner på Facebook traditionellt

Facebook tillåter inte att du raderar flera eller alla vänner på en gång. Det enda alternativet för dig är att ta bort eller sluta vänja dem en efter en. Följ de givna stegen nedan för att göra det:

1. Öppna först Facebook-applikationen eller bläddra till Facebooks webbplats. Logga in till ditt konto om du inte redan har gjort det.

2. Gå nu till din profil. Klicka på din namn på hemsidan för att öppna din Facebook-profil.

Klicka på ditt namn på hemsidan för att öppna din Facebook-profil

3. När du är på din profilsida klickar du på Vänner-knappen för att öppna din vänlista.

Klicka på knappen Vänner för att öppna din vänlista på Facebook

4. , eller så kan du söka direkt från sökfältet i dina vänners avsnitt.

5. Nu när du har hittat personen klickar du på fliken Vänner bredvid namnet. De alternativet unfriend kommer att dyka upp. Klicka på det.

Klicka på alternativet Unfriend

6. Klicka på Bekräfta att ta bort den vännen.

Klicka på Bekräfta för att ta bort den vännen

7. Upprepa nu steg 4-6 ett efter ett för alla personer som du vill ta bort från din Facebook-vänlista.

Detta är det enda sättet att ta bort vänner på Facebook. Om du vill ta bort hundra personer från din vänlista måste du följa de givna stegen hundra gånger. Det finns ingen genväg; Det finns inte heller något annat sätt att ta bort flera vänner. Även om Facebook inte erbjuder ett sätt men det är vad vi är här för. Vi kommer att diskutera en förlängning i nästa avsnitt där vi kan ta bort alla dina Facebook-vänner på en gång.

#2. Ta bort flera Facebook-vänner samtidigt med hjälp av Chrome-tillägg

NOTERA: Jag rekommenderar personligen inte att använda sådana tillägg och tredjepartsverktyg eftersom ditt sociala ID och information kan stå på spel.

Om du vill bli vän med alla på en gång måste du lägga till Friends Remover Free-tillägget till din Chrome-webbläsare. Följ de givna stegen nedan:

1. Öppna först din Chrome-webbläsare. Det här tillägget är inte tillgängligt för Firefox eller någon annan webbläsare. Så om du inte har installerat Chrome än, installera det.

2. Gå till Chrome Web Store eller klicka på https://chrome.google.com/webstore/category/extensions.

Sök efter Friends Remover Free-tillägget

3. När du har installerat tillägget i din webbläsare, klicka på ikonen för tillägget (pussel ikon) och klicka på Gratis Friends Remover.

Klicka på Friends Remover Free

4. Det kommer att visa dig två flikar. Klicka på den första som öppnar din väns lista.

Klicka på den första för att öppna din väns lista

5. Nu är det sista steget att klicka på den andra knappen som säger – Steg 2: Avsluta vänner med alla.

Klicka på den andra knappen som säger -

Så fort du klickar på den kommer alla dina Facebook-vänner att tas bort på en gång. Det finns några fler Chrome-tillägg som utför samma uppgift inom några få klick, som Mass Friends Deleter, Friend Remover Free, All Friends Remover for Facebook™, etc.

Rekommenderad:

I ett nötskal, ovan nämnda är två metoder för att ta bort vänner från Facebook. Läs också hur man tar en paus från någon på Facebook.. Läs också hur man tar en paus från någon på Facebook.. Du kan antingen ta bort dem en och en eller alla på en gång. Nu är det upp till dig vilken väg du går. Jag skulle rekommendera att gå med den förra. Det tar säkert mer tid, men det är säkert. Att använda tillägg och verktyg från tredje part kan orsaka problem för din sociala närvaro och även medföra risk för dataläckage.