Hur man tar bort alla e-postmeddelanden före eller efter ett datum i Outlook

Om du selektivt vill ta bort e-postmeddelanden från en specifik mapp baserat på tidsstämpeln på Outlook.com , den här artikeln guidar dig genom alla steg. Du kan radera e-postmeddelanden som är flera dagar gamla. Så här gör du.

Outlook är en av de bästa gratis e-postleverantörerna som du kan använda. Den erbjuder 50 GB gratis lagringsutrymme för att lagra din e-post. Om du använder den väldigt länge och den är nästan full kommer den att skapa problem i framtiden. Användare kan inte skicka eller ta emot e-post när de når maximal lagringsnivå. För att fortsätta skicka och ta emot e-postmeddelanden måste du rensa dina e-postmeddelanden.

Syn låter dig omedelbart ta bort e-postmeddelanden från en specifik mapp, men du kan förlora några viktiga e-postmeddelanden som har skickats till dig nyligen. Den här artikeln vägleder dig att ta bort e-postmeddelanden efter tidsstämpel så att du kan behålla dina senaste e-postmeddelanden lagrade i valfri mapp med hjälp av alternativ valv (Lagring) tillhandahålls av Outlook.

Radera(Radera) alla e-postmeddelanden före eller efter datumet i Syn

För att radera alla e-postmeddelanden före eller efter ett datum i Outlook.com gör följande.

 1. öppna Outlook.com och logga in på ditt konto.
 2. Klick(Klicka) på kugghjulsikonen för inställningar i den övre menyraden.
 3. Välj ett alternativ Visa alla Outlook-alternativ(Visa alla Outlook-inställningar).
 4. Gå till Allmänt > Lagring.
 5. Välj en mapp.
 6. Klick ” Tömma(Tömma)”.
 7. Välj ett tidsintervall.
 8. Klicka på knappen OK för bekräftelse.

För att komma igång, öppna den officiella webbplatsen Syn och logga in på ditt e-postkonto. När du har loggat in klickar du på kugghjulsikonen för inställningar som är synlig i den övre menyraden. Klicka sedan på alternativet ” Visa alla Outlook-inställningar ( Visa alla Outlook-inställningar ) ”, synlig längst ned.

Detta öppnar en panel. Se till att du är på fliken Allmänt. (Allmänt) Klicka i så fall på ” Valv”.(Lagring)

Hur man selektivt tar bort e-postmeddelanden från specifika mappar på Outlook.com

Här kan du se din nuvarande kapacitet och alla mappar i din brevlåda. Välj den mapp du vill ta bort e-postmeddelanden från. Klicka sedan på motsvarande knapp tömma (Tom ) ” och välj tidsintervall. Du har följande alternativ-

 • Allt
 • 3 månader och äldre
 • 6 månader och äldre
 • 12 månader och äldre

Välj alternativet enligt dina krav. Sedan visar den en popup där du behöver klicka på knappen OK (OK ) » för att bekräfta raderingen.

Hur man tar bort alla e-postmeddelanden före eller efter ett datum i Outlook

När du gör det kommer det att radera alla e-postmeddelanden enligt det alternativ du valde.

Det är allt!

Om du vill ta bort e-postmeddelanden selektivt från en specifik mapp baserat på tidsstämpeln på Outlook.com, kommer den här artikeln att guida dig genom alla steg. Det är möjligt att radera e-postmeddelanden som är vissa dagar gamla. Så här gör du.

Outlook är en av de bästa gratis e-postleverantörerna du kan använda. Den erbjuder 50 GB gratis lagringsutrymme för att lagra dina e-postmeddelanden. Om du använder den väldigt länge och den är nästan full kommer den att skapa problem i framtiden. Användare kan inte skicka eller ta emot e-postmeddelanden när den når den ultimata lagringsnivån. För att fortsätta skicka och ta emot e-postmeddelanden måste du rensa i din e-post.

Outlook låter dig radera e-postmeddelanden från en specifik mapp på en gång, men du kan förlora några viktiga som har skickats till dig på senare tid. Den här artikeln hjälper dig att ta bort e-postmeddelanden efter tidsstämpel så att du kan behålla dina senaste e-postmeddelanden lagrade i valfri mapp, med hjälp av inställningarna från Outlook.

Ta bort alla e-postmeddelanden före eller efter ett datum i Outlook

För att radera alla e-postmeddelanden före eller efter ett datum i Outlook.com, följ dessa steg-

 1. Öppna Outlook.com och logga in på ditt konto.
 2. Klicka på kugghjulsikonen Inställningar i den övre menyraden.
 3. Välj alternativet.
 4. Gå till Allmänt > Lagring.
 5. Välj mappen.
 6. Klicka på alternativet.
 7. Välj ett tidsintervall.
 8. Klicka på knappen för att bekräfta.

För att komma igång, öppna den officiella webbplatsen för Outlook och logga in på ditt e-postkonto. När du har loggat in klickar du på kugghjulsikonen för inställningar som är synlig i den övre menyraden. Klicka sedan på Visa alla Outlook-inställningar alternativet som syns längst ner.

Hur man selektivt tar bort e-postmeddelanden från specifika mappar på Outlook.com

Det kommer att öppna en panel. Se till att du är i Allmän flik. Byt i så fall till Lagring flik.

Hur man selektivt tar bort e-postmeddelanden från specifika mappar på Outlook.com

Här kan du se din nuvarande kapacitet och alla mappar i din brevlåda. Välj en mapp som du vill ta bort e-postmeddelanden från. Efter det, klicka på associerad Tömma knappen och välj ett tidsintervall. Du har följande alternativ

 • Allt
 • 3 månader och äldre
 • 6 månader och äldre
 • 12 månader och äldre

Välj ett alternativ enligt dina krav. Sedan visar det ett popup-fönster där du måste klicka på OK för att bekräfta borttagningen.

Hur man tar bort alla e-postmeddelanden före eller efter ett datum i Outlook

När du gör det kommer det att ta bort alla e-postmeddelanden enligt ditt valda alternativ.

Det är allt!