Hur man tar bilder utan att röra skärmen på iPhone med röstkontrollkommandon

Ett av de mest kända smartphone-märkena idag är utan tvekan Apple med sitt breda utbud av elektroniska enheter, såsom Macbook, iPad, Apple Watch och iPhone, som sedan lanseringen av deras första version känt till få uppmärksamhet. stort antal människor och att de med tiden har lyckats perfektionera varje funktion i samma enhet.

Äpple lyckades med förbättra din iPhone-enhet genom att lägga till fler tillbehör som gör dess funktionalitet mer och mer optimal, för att möta användarnas behov.

På samma sätt har företaget kunnat skapa enheter som kan arbeta med iPhone, bland de mest kända kan vi hitta sin egen smartklocka, Äpple klocka som du enkelt kan synkronisera med din telefon och ladda ner de applikationer du väljer. .

Vilka är de nya funktionerna i iPhone-enheter?

Med nya versioner av iOS-operativsystemet på din iPhone-enhet kommer du att kunna utföra olika funktioner, som du kanske inte känner till trots att du har använt detta märke av telefoner så länge, några hemliga iPhone-funktioner inkluderar:

Du kan enkelt och snabbt skicka din position via SMS

Det här alternativet är möjligt tack vare e-postprogrammet som finns internt i Apple kända tidigare under de namn’ iMessage det kan underlätta kommunikationen mellan människor genom att lägga till snabba texter med hjälp av kontextuell information integrerad i programmet.

På så sätt kommer du att kunna indikera din nuvarande plats genom att helt enkelt skriva ordet “Jag är på” och välja den aktuella platsen som finns längst ner i texten.

Göm dina rullfoton

Ofta kommer det där obekväma ögonblicket när vi lämnar telefonen till en extern person för att visa dem ett foto, men vi vill till varje pris undvika att de ser bilderna som är minimerad i fotorulle lyckligtvis erbjuder Apple en funktion i vår telefon för att kunna dölja dessa bilder så att de inte syns för blotta ögat på rullen.

För att kunna tillämpa den här funktionen behöver du bara komma åt det foto du vill dölja och välja alternativet att dölja som finns i dela-knappen längst ner, efter att ha gömt det om du vill komma åt det igen måste du gå i slutet av ditt galleri i albumsektionen alternativet “Gömda bilder”

Dela nyckeln till ett wifi-nätverk på ett enklare sätt

Faktumet att behöva dela en Wi-Fi-nyckel kan vara en mycket tråkig uppgift när det inte är känt eller när det är en för lång nyckel, det som är bra är att du på din iPhone-enhet inte behöver gå igenom dessa längre. nackdelar, eftersom du kommer att kunna dela nyckeln via enhetsappen som kallas AirDrop som innan du använder, tänk på att din iPhone måste uppdateras med den senaste versionen av iOS

Hitta din enhet med Siri

Du kommer att kunna hitta alla Apple-enheter som har det samma registrerat ID-konto oavsett om det är din telefon, din iPad och till och med dina AirDots, allt detta helt enkelt genom att aktivera Siri-systemet och fråga efter enhetens plats, till exempel Siri Var är min bärbara dator?

Även om det finns andra funktioner dolda i iPhone, är en av de som mest har fångat Apple-användares uppmärksamhet funktionen som låter användaren ta bilder utan att röra enhetens iPhone-skärm, helt enkelt genom att använda röstkommandon.

Hur man tar bilder utan att röra skärmen på iPhone med röstkontrollkommandon

  1. Ange telefoninställningar och aktivera alternativet för att röstkommando som du kan hitta i tillgänglighet
  2. Från den här menyn väljer du alternativet att anpassa beställningar och efter det skapa kommandon
  3. Skriv nyckelordet du ska använda när du vill ta bilden
  4. I alternativet » stock” , välj att trycka på den nedre mittknappen för att ta bilden
  5. Spara alla ändringar innan du avslutar
  6. Och här !

Relaterade Artiklar

Back to top button