Hur man tar bilder med kameran på min Apple Watch – Mycket enkelt

En av de elektroniska enheter som för närvarande är på modet i världen är smarta klockor eller Smartwatch. Med dem kan vi utföra olika uppgifter, inklusive övervakning, såsom puls, väderprognos, mäta förbrända kalorier etc. Men idag ska vi visa dig en funktion som du inte känner så väl till och det vill säga hur man tar bilder med kameran på min Apple Watch, väldigt enkelt.

Apple Watch är de smarta klockorna som skapats av det amerikanska företaget Äpple och som åtnjuter stor prestige över hela världen. De har redan släppts, flera versioner och deras modeller är riktigt vackra. Med remmar som du kan byta, för att kunna kombineras med vilket event som helst du kan bli inbjuden till.

Men nu, när du kommer tillbaka till ämnet att ta bilder med Apple Watch, måste du förstå att kameran är placerad på iPhone. Och att vår klocka fungerade som medlet för att ta bilden. Kom ihåg att alla appar och verktyg finns på iPhone, som det enkla sättet att ladda ner och installera app på Äpple klocka.

Hur man tar bilder med min Apple Watch-kamera

Så vår smartklocka kommer att fungera som avtryckaren på bilden och den kommer att fungera som en strömbrytare som vi har på handleden. Vi kan också se bildens ram på skärmen på vår klocka. Denna funktion är verkligen väldigt bekväm och då kommer vi att berätta för dig vad du behöver göra för att ta bilder med kameran på min Apple Watch.

Vi kan ta gruppbilder från kamera baksidan av vår iPhone eller också ta en selfie, men den här gången med den främre kameran. Och vi kan alltid se från vår handled hur bilden kommer att se ut. Och för att göra detta behöver du inte vara kvantfysikstudent eller ta tester för att komma in i NASA, inget sådant, det är väldigt enkelt och du kommer att se.

Steg för att ta bilder med min Apple Watch-kamera

För att kunna ta bilder med min kamera Äpple klocka det kan göras på två olika sätt, det första är direkt. Och den andra använder timern och tillåter oss därför inte att passa in och sticka ut perfekt på bilden. Så vi kommer inte att gå till vår Apple Watch och vi kommer att öppna kameraappen därifrån.

Nu, ta din iphone och placera den i önskad position, fokusera på fotolinsen, från klockan kan du se hur bilden ser ut och fyrkanta telefonen. När du väl är i position och behöver trycka på avtryckaren eller så kan du också trycka på timern som ger dig tre sekunder innan du tar Foto.

När du har tagit bilden kommer du från klockan att ha en bild av hur det ser ut utan att behöva se telefonen och så kan vi upprepa det utan att behöva flytta iPhonen. Vi kan även ha flera alternativ av Apple Watch, om vi till exempel trycker och håller på klockskärmen så växlar den från den främre kameran till den bakre kameran eller vice versa.

Du kan också aktivera och avaktivera Live Photos, aktivera Flash, zoom, etc. Det är väldigt praktiskt, enkelt och snabbt och du behöver inte göra något från iPhone. Det som verkligen är användbart är att vi från vår klocka kan se allt som kan ses från iPhone-kameran och det är idealiskt att placera den som en säkerhetskamera i bebisens rum.

Som du kan se kan fler och fler appar integrera dessa två enheter och just den här funktionen är bara fantastisk. Väldigt snabb att använda, väldigt enkel och superbekväm och det bästa av allt du har lärt dig här. Och på några minuter lärde du dig ta bilder med kameran på min Apple Watch

Relaterade Artiklar

Back to top button