Hur man streamar ett spel till Facebook Gaming från en Android-mobil

För närvarande är antalet användare dedikerade till livestream från sin mobil eller dator med hjälp av olika appar som YouTube, Twitch eller Facebook, har ökat mycket . De flesta användare utnyttjar dock sin lediga tid för att streama videospel. Om du är nyfiken på detta ämne, missa inte den här artikeln där vi kommer att berätta hur sända ett spel på Facebook Gaming från din Android-mobil .

Under några år har Facebook möjliggjort möjligheten att sänds live från vår PC vilket har ökat antalet personer som bestämmer sig för att gå live på denna plattform för att underhålla tusentals människor på webben. Specifikt har det skett en ökning av antalet användare som spelar videospel under sina livestreamar. I denna mening har detta sociala nätverk beslutat att skapa Facebook Gaming, vilket har varit en framgång.

Faktum är att en av dess fördelar är att det gör det möjligt för oss sända live från vår mobila enhet utan att behöva ladda ner någon ytterligare programvara. Vi har också möjlighet att se livestreams från andra streamers och spela de videospel som Facebook erbjuder oss på egen hand.

Å andra sidan har den här plattformen flera rivaler inklusive YouTube Gaming. Denna andra plattform med ett dedikerat utrymme tillåter användare att streama spel från Android Xbox, Playstation eller någon annan typ av konsol. Däremot har Facebook Gaming-communityt vuxit mycket på sistone.

Även Facebook Gaming måste också konkurrera med Twitch, som också är en annan erkänd plattform som tillåter användare att sända inga problem från sina telefoner och datorer android .

Steg för att streama ett spel till Facebook-spel från din Android

Sedan, i det här nya avsnittet, kommer vi att förklara i detalj alla steg som ska följas för att kunna överför spel till Facebook från din Android . Utan tvekan är processen att livestreama från mobilen mycket enklare jämfört med direkta processer från PC, eftersom du inte ens behöver ladda ner stationära appar som OBE eller XSplit, vilket är en stor fördel.

  • Först måste du gå till Google Play Butik för att ladda ner motsvarande applikation gratis. För detta behöver du Android version 4.4 eller senare, annars kommer du inte att kunna installera den på din mobila enhet.
  • Öppna appen när installationsprocessen är klar. Den kommer att be dig logga in med din Facebook-data, sedan kan du se alla nyheter och livesändningar från andra streamers i flödet.
  • Nu för att börja livestreama bara tryck på alternativet “Gå och lev” .

  • När det är gjort kommer ansökan att be dig att acceptera Villkor tillgång till kameran och mikrofonen. Däremot kan du välja om du vill aktivera kameran eller inte så att folk ser ditt ansikte live medan du spelar.
  • Välj sedan spelet att streama.
  • Därefter kommer streamingen att starta och du kommer att se applogotypen visas högst upp i streamingen.
  • Nu måste du trycka på den här ikonen för att lägga till information om din nya livestream och välja vem som ska kunna se den.
  • När sändningen startar visas appikonen bli röd .
  • Om du vill sluta livestreama behöver du bara trycka på ikonen för FB.GG-appen igen.

Andra Facebook-spelfördelar

En av de stora fördelarna med att ha tillgång till facebook spelapp är att vi kan se liveströmmar från andra streamers utan att behöva komma åt Facebook-portalen som sådan.

På så sätt kommer vi att spara flera steg som för vissa kan vara tråkiga. Dessutom är allt helt gratis, även om det alltid finns möjlighet att donera till streamers och på så sätt bidra till deras fortsatta tillväxt inom e-sportvärlden.

Å andra sidan, när livesändningar kommer du att ha möjlighet att interagera med din favoritstreamer och hans följare via en chatt som finns till höger på vår skärm. Vi har till och med möjlighet att skicka anpassade uttryckssymboler och det finns också möjlighet att bjuda in andra vänner att gå med i sändningen.

Det är allt för idag! Om informationen i den här artikeln var användbar för dig, vänligen dela den med dina vänner.

Relaterade Artiklar

Back to top button