Hur man stoppar Xbox Achievement Notifications på Windows 10

När du väljer att fortsätta din Xbox-spelsession på PC med Windows , kommer du att se många popup-meddelanden. Dessa meddelanden representerar dina Xbox-prestationer. Även om regelbundna uppdateringar av det kan vara till hjälp för att spåra framsteg, kan det vara irriterande att visa det då och då. Lyckligtvis finns det ett sätt att sluta få Aviseringar om Xbox-prestationer(Xbox Achievement-meddelanden) på Windows 11/10.

Sluta(Stoppa Xbox Achievement) Xbox Achievement-meddelanden på PC med Windows

De digitala belöningarna som spelare får efter att ha slutfört vissa uppgifter med framgång representerar deras prestationer. Varje intjänad individuell prestation är värd ett visst antal poäng. Detta bidrar till din totala gamerscore . Men att bombarderas med popup-meddelanden kanske inte hjälper. Så här stänger du av aviseringar om Xbox-prestationer på PC (Xbox Achievement)Windows 11/10 .

 1. Öppna spelfältet.
 2. Klicka på Inställningar.
 3. Välj Aviseringar(Meddelanden) .
 4. Byt till ” Allmän(Allmänt)” till höger.
 5. Scrolla ner till meddela mig när jag låser upp prestationer(Meddela mig när jag låser upp prestationer) .
 6. Avmarkera rutan bredvid alternativet.

Windows 10 har en inbyggd spelpanel(Spelbar). Det visar en helskärmsöverlagring av spelet. Dessutom kan du använda den för att styra några av de funktioner du inte gillar!

Tryck på Windows+GTryck på kortkommandot Windows + G för att öppna Spelfältet i Windows 10.

Välj ” inställningar(Inställningar ) ” (visas som en kugghjulsikon).

Xbox Game Bar-prestationer

Gå till avsnittet i fönstret som öppnas Aviseringar.(Aviseringar)

Xbox Game Bar Lås upp prestationer

På panelen ” Allmän(Allmänt) » till höger bläddra nedåt för att hitta alternativet “Meddela mig när jag låser upp prestationer(Meddela mig när jag låser upp prestationerna)”.

Om den hittas, avmarkera rutan bredvid det här alternativet.

Alternativet, om det är konfigurerat, slutar visa Xbox-prestationsmeddelanden.

Om Xbox Game Bar inte är synlig för dig när du trycker på en tangentkombination Tryck på Win+G gå till ” inställningar(Inställningar) “, välj brickan ” Spel(Gaming)” och hitta alternativet “Spelfält Xbox»(Xbox Game Bar). Här vänder du dig spelpanel(Game Bar) och kontrollera genvägen som öppnar den – Windows+G som standard genom att skjuta omkopplaren till läget “På”.

Hoppas det här hjälper.

När du bestämmer dig för att fortsätta en Xbox-spelsession på en Windows-dator kommer du att se en mängd popup-meddelanden. Dessa meddelanden representerar dina Xbox-prestationer. Även om enstaka uppdateringar om det kan vara användbart för att hålla reda på framstegen, kan det vara irriterande att visa det då och då. Lyckligtvis finns det ett sätt att sluta ta emot Xbox Achievement-meddelanden i Windows 11/10.

Stoppa Xbox Achievement-meddelanden i Windows PC

De digitala belöningarna som spelare får efter framgångsrikt slutförande av specifika uppgifter representerar deras prestationer. Varje intjänad individuell prestation är värd ett visst antal poäng. Det läggs till din totala Gamerscore. Men att bli bombarderad med popup-meddelanden kanske inte hjälper. Så här inaktiverar du Xbox Achievement-meddelanden på en Windows 11/10-dator.

 1. Öppna spelfältet.
 2. klicka på inställningar.
 3. välja.
 4. Växla till rutan till höger.
 5. Scrolla ner till .
 6. Avmarkera rutan markerad mot alternativet.

Windows 10 kör en inbyggd Game Bar. Den visar ett spelöverlägg i helskärm. Du kan också använda den för att styra några av de funktioner du inte gillar!

Tryck på Windows+G kortkommando för att öppna spelfältet i Windows 10.

Inställningar för spelfältet

Välj (synligt som den kugghjulsformade ikonen) alternativet.

Xbox Game Bar-prestationer

Gå till avsnittet i fönstret som öppnas.

Xbox Game Bar Lås upp prestationer

Under rutan till höger, rulla nedåt för att hitta alternativ.

När den hittas, avmarkera rutan som är markerad mot detta alternativ.

Alternativet när det är konfigurerat slutar visa meddelanden om Xbox-prestationer.

Om Xbox Game Bar inte är synlig för dig när du trycker på Win+G i kombination, gå till Inställningar, välj spelrutan och leta efter alternativet Xbox Game Bar. Här aktiverar du spelfältet och styr genvägen som öppnar den—Windows+G som standard genom att skjuta reglaget till läge ‘På’.

Hoppas det här hjälper.

Relaterade Artiklar

Back to top button