Hur man stoppar videor från att spelas automatiskt på Twitter

Twitter är förmodligen det mest populära mikrobloggverktyget med över 300 miljoner dagliga användare. För närvarande(Nuförtiden) Twitter blev(Twitter) en nyhetskälla för många människor. Även om olika människor använder Twitter för olika ändamål använder de flesta det för att få senaste nyheter eller tweets från sin favoritkälla.

Tidigare på Twitter(Twitter) Det gick inte att ladda ner videon. Men nu kan du ladda upp videor på 30 sekunder Twitter . Bortsett från(Förutom) Dessutom kan du också använda Vin för videodelning.

Men problemet är det Twitter laddar ner videon automatiskt. När du ser en video kan du bara scrolla nedåt eller uppåt för att spela upp videon automatiskt.

Denna funktion har både fördelar och nackdelar. Fördelen är att du inte behöver trycka på play-knappen varje gång för att titta. Nackdelen är att videon börjar spelas automatiskt. Det betyder att om du läser en tweet eller inte vill titta på videon kommer du att bli distraherad. Eller, om du har en långsam internetanslutning, blir din surfnings- eller nedladdningshastighet långsammare.

Sluta(Stopp) Automatisk uppspelning av Twitter-video

Om du vill att videon inte ska spelas upp automatiskt Twitter(Twitter), det finns två olika alternativ. Den första är en webbläsarbaserad lösning, medan den andra är självförslagen Twitter .

Om du använder en webbläsarbaserad lösning, uppspelning gif eller så stoppas videon globalt. Detta betyder att inte bara Twitter men även alla andra hemsidor som t.ex Facebook , förhindrar också att videon spelas upp automatiskt. Om du använder den andra lösningen kommer du bara att kunna blockera den Twitter(Twitter) .

Inaktivera Autoplay animerade GIF-filer

Det är enkelt, men du måste göra det för olika webbläsare. Om du använder en enda webbläsare som t.ex Internet Explorer , du behöver bara göra detta för IE. Men om du använder flera webbläsare måste du blockera separat gif/videoFölj den här artikeln för att stänga av GIF i olika populära webbläsare.

Sluta(Stoppa) videouppspelning via inställningar Twitter

Som nämnts tidigare fungerar denna lösning bara i Twitter , och denna möjlighet tillhandahålls av själva webbplatsen för sociala nätverk. Det bästa är att ovanstående lösning inte fungerar Microsoft Edge . Men den här metoden fungerar också i den här webbläsaren. Därför, för att stoppa videon från att spelas automatiskt in Twitter(Twitter), logga in först.

Klicka nu på ” Profil(Profil)” och välj “Inställningar(Inställningar) ” .

I inställningar konto kan du hitta alternativet ” (konto)Video tweets»(Video Tweets) . Bara(Bara) avmarkera kryssrutan Autouppspelning av video(Autouppspelning av video) och spara ändringarna.

stoppa autouppspelning av twittervideo

Du måste nu ange ditt lösenord för att allt ska göras.

Det här inlägget visar dig hur du stoppar videor från att spelas automatiskt på webbplatser inklusive Facebook.

Håll kontakten med TheWindowsClub på Twitter – håll kontakten med det senaste i Windows-världen!

Twitter är förmodligen det mest populära mikrobloggverktyget där ute, som används av mer än 300 miljoner människor varje dag. Nuförtiden har Twitter blivit en nyhetskälla för många människor. Även om olika människor använder Twitter för olika ändamål, använder de flesta det för att få de senaste nyheterna eller tweets från sin favoritkälla.

Tidigare fanns det inget alternativ att ladda upp videor på Twitter. Men nu kan du ladda upp 30-sekunders videor till Twitter. Bortsett från det kan du också använda Vine för att dela videor.

Men problemet är att Twitter laddar videon automatiskt. När du ser en video kan du bara scrolla nedåt eller uppåt för att spela upp videon automatiskt.

Denna speciella funktion har såväl fördelar som nackdelar. Fördelen är att du inte behöver klicka på play-knappen varje gång för att titta. Nackdelen är att videon börjar spelas automatiskt. Det betyder att om du läser en tweet eller inte vill titta på videon kommer du att bli distraherad. Eller, om du har en långsam internetanslutning, kommer din surf- eller nedladdningshastighet att minska.

Stoppa videor från att spelas automatiskt på Twitter

Om du vill stoppa videor från att spelas automatiskt på Twitter finns här två olika alternativ. Den första är en webbläsarbaserad lösning och den andra erbjuds av Twitter själv.

Om du använder den webbläsarbaserade lösningen kommer GIF- eller videouppspelningen att stoppas globalt. Det betyder att inte bara Twitter utan även alla andra webbplatser som Facebook också kommer att förhindra att videor spelas upp automatiskt. Om du använder den andra lösningen kommer du bara att kunna blockera den på Twitter.

Stäng av automatisk uppspelning av animerade GIF-bilder

Detta är enkelt men du måste göra det för olika webbläsare. Om du använder en enda webbläsare som Internet Explorer, måste du göra det endast för IE. Men om du använder flera webbläsare måste du blockera GIF/video separat. Följ den här artikeln för att stänga av GIF i olika populära webbläsare.

Stoppa automatisk uppspelning av video via Twitter-inställningar

Som nämnts tidigare fungerar denna lösning endast på Twitter och alternativet tillhandahålls av själva webbplatsen för sociala nätverk. Det bästa är att den ovannämnda lösningen inte fungerar i Microsoft Edge. Men den här metoden fungerar också i den webbläsaren. Därför, för att stoppa videor från att spelas automatiskt på Twitter, logga in på det först.

Klicka nu på din profilknapp och välj inställningar.

stoppa videor från att spelas automatiskt på Twitter-1

Under konto inställningar kan du hitta ett alternativ som heter Video Tweets. Ta bara bort bocken från kryssrutan för Autouppspelning av video och spara ändringar.

stoppa videor från att spelas upp automatiskt på Twitter

Nu måste du ange ditt lösenord för att få saker gjorda.

Det här inlägget visar dig hur du stoppar videor från att spelas automatiskt på webbplatser inklusive Facebook.

Relaterade Artiklar

Back to top button