Hur man stoppar Outlook från att öppna e-postmeddelanden efter en krasch

Det har förekommit fall där Outlook kraschar eller stängs oväntat) . När en sådan incident inträffar försöker tjänsten öppna objekten från föregående session igen. Många människor gillar inte denna standardbeteendeinställning. Om du också är en av dem, så här kan du enkelt hindra Outlook från att öppna e-postmeddelanden igen(stoppa Outlook från att öppna e-postmeddelanden igen) efter ett misslyckande.

I händelse av ett oväntat fel eller påtvingad stängning av användaren av applikationen Syn tjänsten kommer att försöka påminna användaren om att öppna objekten från den senaste sessionen igen med ett tips −

Outlook stängdes medan du hade objekt öppna. Öppna dessa objekt från din senaste session igen.

Neka Outlook(Stoppa Outlook) öppna e-postmeddelanden igen efter krasch

I release notes Microsoft nämns

Vi har lagt till ett alternativ för att snabbt öppna objekt från en tidigare Outlook-session igen. Oavsett om Outlook kraschar eller om du stänger det, kommer du nu att snabbt kunna starta om objekt när du öppnar appen igen.

Den här inställningen är aktiverad som standard, men det finns några inställningsalternativ listade för användare som tillåter dem att inaktivera den här funktionen.

  1. Starta programmet Syn .
  2. Gå till fil.(Fil.)
  3. Välj alternativ(alternativ) .
  4. Byta till startalternativ(Startalternativ)
  5. Välj Återställ aldrig tidigare objekt(Återställ aldrig tidigare objekt) .

Låt oss ta en titt på stegen ovan lite mer detaljerat!

Starta programmet Microsoft Outlook . Om du inte har det, ladda ner och installera.

Välj sedan ” Fil(File)” i menyn band.(Band)

Välj ” alternativ(Alternativ)” från listan.

Växla sedan till den högra rutan och scrolla ner till ” Startparametrar(Startalternativ)”.

Under den bör du hitta alternativet ” När Outlook öppnas igen(När Outlook öppnas igen).”

Förhindra att Outlook öppnar e-post igen

När du ser den klickar du på rullgardinsmenyn för att göra alla alternativ synliga. Det finns följande alternativ,

  • Fråga mig om jag vill återställa tidigare objekt.
  • Återställ aldrig tidigare objekt.
  • Återställ alltid tidigare objekt.

Nu eftersom du vill förbjuda Syn öppna tidigare objekt igen, välj ” Återställ aldrig tidigare objekt(Återställ aldrig tidigare objekt)”.

När du är klar klickar du på OK-knappen för att tillämpa dina ändringar.

Framöver kommer ditt Outlook-konto inte att öppna den föregående sessionen igen om den misslyckades eller oväntat, och inget tipsmeddelande kommer att visas.

Det är allt!

Det har förekommit fall där Outlook kraschar eller stängs oväntat. När en sådan incident inträffar försöker tjänsten öppna objekt från en tidigare session igen. Många gillar inte denna standardbeteendeinställning. Om du också är en av dem så kan du enkelt göra det här stoppa Outlook från att öppna e-postmeddelanden igen efter en krasch.

Stoppa Outlook från att öppna e-postmeddelanden igen efter en krasch

I en händelse när det uppstår ett oväntat fel eller påtvingad stängning av Outlook-appen av användaren, kommer tjänsten att försöka påminna användaren om att öppna objekt från den senaste sessionen igen via ett snabbmeddelande –

Outlook stängdes medan du hade objekt öppna. Öppna dessa objekt från din senaste session igen.

Stoppa Outlook från att öppna e-postmeddelanden igen efter en krasch

I sina releasenotes nämnde Microsoft,

Vi har lagt till ett alternativ för att snabbt öppna objekt från en tidigare Outlook-session igen. Oavsett om Outlook kraschar eller om du stänger det, kommer du nu att snabbt kunna starta om objekt när du öppnar appen igen.

Inställningen är aktiverad som standard, men det finns några preferensalternativ listade för användare som tillåter dem att inaktivera den här funktionen.

  1. Starta appen.
  2. Gå till
  3. välja.
  4. Navigera till
  5. Välj.

Låt oss se ovanstående steg lite i detalj!

Starta Microsoft Outlook-appen. Om du inte har det, ladda ner det och installera det.

Välj sedan fliken ” från menyn.

Välj ” från listan.

Växla sedan till den högra rutan och rulla ner till avsnittet ”.

Under den bör du hitta ett alternativ som säger ”.

Stoppa Outlook från att öppna e-postmeddelanden igen

När den visas klickar du på rullgardinsmenyn för att göra alla alternativ synliga. Det finns följande alternativ,

  • Fråga mig om jag vill återställa tidigare objekt.
  • Återställ aldrig tidigare objekt.
  • Återställ alltid tidigare objekt.

Nu, eftersom du vill inaktivera Outlook från att öppna de tidigare objekten igen, välj alternativet som läser ”.

När du är klar, tryck på “Ok”-knappen för att tillämpa de ändringar som gjorts.

Härefter kommer ditt Outlook-konto inte att öppna din tidigare session igen, om det misslyckades eller kraschade oväntat och promptmeddelandet kommer inte att visas.

Det är allt som finns!

Relaterade Artiklar

Back to top button