Hur man startar en virtuell maskin från en USB-enhet i VirtualBox

Genom att ha förmågan att arbeta med ett visst operativsystem via en dator, har vi möjlighet att uppleva den senaste tekniken: ett rent användargränssnitt, enkel och ganska användarvänlig navigering, samt komfort runt hörnet.gatan.

I Windows operativsystem och Mac OS det är något vi lätt kan se. Detta, för att inte tala om alla timmar som satsas på att programmera vart och ett av dessa system för att kunna polera dem till den punkt där de är idag.

Verkligen. Det slutar med att de blir en fantasi för alla generella teknik- och datorentusiaster, i en värld där varje liten detalj måste målas med omsorg för användarens välbefinnande. Om du nu är en av dem tekniska nördar och förmodligen en utvecklare eller programmerare, kanske du är intresserad av möjligheten att använda en virtuell maskin för dina egna intressen.

Vi säger detta för att tack vare en virtuell maskin kan du experimentera med alla typer av program eller operativsystem för att optimera och uppleva aspekter av komfort och funktion på olika fronter alla typer av operativsystem eller program i allmänhet.

När vi väl har möjlighet att arbeta med en virtuell maskin inser vi hur mycket pengar vi kan spara, samt hur enkelt det är att testa ett program i en kontrollerad miljö.

Du kan dock hamna i problemet som många användare stöter på, nämligen att kunna starta en virtuell maskin via en USB-minne . Om du kan göra detta är hela processen med att använda en virtuell maskin mycket enklare. Det är därför om du har det här problemet kan du fortsätta läsa, för nedan kommer vi att visa dig hur du kan starta upp en virtuell maskin i VirtualBox via en USB-nyckel.

Starta till USB i VirtualBox

För att kunna utföra hela uppstartsprocessen från USB-enheten i VirtualBox måste vi göra en gömma funktion med densamma VBoxManage vad vi Kommer tillåta för att starta operativsystemet som vi vill ha från en USB-nyckel, följ dessa steg för detta:

  • Till att börja med måste vi veta vad som är disknumret på USB-nyckeln i Windows och var vi måste installera operativsystemet. För detta kommer vi att trycka på Windows + R-tangenten och vi kommer att skriva kommandot “diskmgmt.msc” och om USB-minnet dyker upp på femte plats betyder det att det har numret 5 tilldelat.
  • Öppna nu ett kommandotolksfönster genom att köra det som administrerat, och i samma fönster kommer vi att skriva kommandot ” cd %programfiles%\Oracle\VirtualBox “. Kom ihåg att det här är adressen där VirtualBox är installerad, och om den finns någon annanstans måste du ange den.
  • Nu kommer vi att skriva in följande kommando » VBoxManageinternalcommandscreaterawvmdk -filnamn C:\usb.vmdk -rawdisk\\. \PhysicalDrive# » med hänsyn till det faktum att “#” kommer att vara det disknummer som tilldelats USB-enheten. Dessutom på fältet » usb.vmdk “, vi måste ange samma nummer som gör att vi omvandlar USB-nyckeln till en vmdk-disk som är kompatibel med VirtualBox.
  • Då måste vi köra VirtualBox som administratör och utföra stegen för en virtuell maskin, och när en hårddisk är specificerad för den virtuella maskinen, alternativet » Använd en befintlig virtuell hårddiskfil ska användas för att välja alternativ. USB-nyckel för att avsluta genom att klicka på ” Skapa “.

Glöm inte att kontrollera att processen gjordes korrekt genom att gå till inställningar och se till att din USB-flashenhet visas i lagringsträdet.

Var kan jag göra det?

Om VirtualBox inte riktigt faller dig i smaken bör du komma ihåg att du också har möjlighet att använda VMWare men om du bestämmer dig för det bör du också ladda ner verktyg PlopBoot Manager för att kunna skapa hela processen, vilket gör den till en helt annan. Observera att du också kan dela filer och mappar från PC till Virtual Box virtuell maskin .

Relaterade Artiklar

Back to top button