Hur man stänger öppna sessioner av mitt Twitter-konto på andra enheter

Sociala nätverk erbjuder oss också ett brett utbud av lösningar för att vi ska kunna komma åt dem. Detta är fallet med Twitters sociala plattform, dess nya funktioner tillåter vem som helst användaren att öppna sitt konto på olika enheter .

Men hur kan jag koppla bort? För dessa typer av frågor ger vi dig följande förklarande artikel som visar dig hur kan jag stänga öppna sessioner av mitt Twitter-konto på andra enheter.

Det beror på att globaliseringen av kommunikation tillåter sociala nätverk dem mest använda som Facebook, Twitter, Instagram för att uppdatera och erbjuda oss riktiga lösningar. Är säkerhet en viktig aspekt vid kommunikation och det är därför många användare väljer olika skyddsmetoder som t.ex tvåstegsverifiering på Twitter . Men det finns en annan mycket viktig sådan och det är att kunna stänga öppna sessioner av mitt Twitter-konto på andra enheter för att ge mycket mer sinnesro.

Stegen som vi kommer att visa dig i denna handledning är mycket enkla att lära sig och tillämpa, eftersom du kommer att kunna veta hur du stänger öppna sessioner av mitt Twitter-konto på andra enheter. Så låt oss se vilka knep som kan utföras, så att du är lite lugnare, om du inte kunde stänga ditt konto från datorn.

Hur man stänger öppna sessioner av mitt Twitter-konto på andra enheter

Åtgärden vi vidtar kommer att meddela dig hur kan jag stänga öppna sessioner på mitt twitterkonto på andra enheter. Det är verkligen väldigt enkelt och det tar dig inte mer än en minut. Och det kommer att ta mycket vikt från dina axlar, för det är verkligen en huvudvärk och du vet inte hur du ska göra.

Tidigare var det omöjligt att stänga öppna sessioner på mitt Twitter-konto på andra enheter. Eftersom alternativet inte har lagts till i kontroll- och inställningspanelen i Twitter-konton. Genom att lägga till denna parameter erbjuder du många fördelar för användare som är förenliga med detta sociala nätverk.

Att lämna sessionen öppen får mycket negativa konsekvenser, speciellt om någon kommer åt den och börjar ge åsikter och meddelanden som ifrågasätter min integritet som person. Kontoövertagande är ett ont som lider av många användare runt om i världen och tack och lov gör den här plattformen betydande bidrag för att undvika dem som andra sociala nätverk.

Bland dessa bidrag finns möjligheten att stänga öppna sessioner av mitt Twitter-konto på andra enheter. Tja, till att börja med, gå till vårt Twitter-konto och logga in . När du är på ditt konto kommer du att gå upp till höger och du hittar logotypen för ditt Twitter-konto.

Hur man stänger mitt Twitter-konto på andra enheter från min dator

När du håller muspekaren över den med muspekaren kommer en indikation att dyka upp som säger Profil och konfiguration, du gör ett klipp och ett fönster kommer upp med flera alternativ. Du kommer mot slutet för att hitta utloggningsalternativet. Efter att ha gjort ett klipp där kommer din session att stängas. Men för att du ska kunna stänga öppna sessioner av ditt Twitter-konto på andra enheter, går du till Inställningar och Sekretess.

Du kommer att klippa in det här alternativet och ett fönster kommer upp med namnet på kontot, du kommer att gå till vänster och välja alternativet Applications. Alla appar som har länkats till ditt konto visas direkt. Nu behöver du bara välja vilken applikation du vill stänga sessionen.

För att välja det måste du klicka på alternativet Återkalla åtkomst och ditt konto kommer att stängas. Om du vill stänga ett annat program relaterat till din PC, kan du utföra samma åtgärd. Om du uppdaterar ditt konto kommer du att se att programmet inte längre visas på din PC och kontot kommer att ha stängts.

På detta enkla och snabba sätt kan du stänga öppna sessioner av mitt Twitter-konto på andra enheter. Från din dator och undvik huvudvärken av att lämna sessionen öppen på en annan enhet.

Relaterade Artiklar

Back to top button