Hur man stänger av irriterande standardvarningar på Apple Watch

Apple Watch är en av de mest imponerande enheterna som släppts under det senaste decenniet. Integrering av livsstilsövervakning (t.ex. Fitbit ) och att kunna se texter och samtal med en blick är inget mindre än ett mirakel. Kolla på Spår(Titta på) min puls, träningsmängd och hur mycket jag är värd.

Det finns sömnövervakningsappar från tredje part som hjälper användare att få en bättre uppfattning om hur bra de sover. Äpple Kolla på(Apple Watch) påminner dig till och med om att andas då och då, vilket driver dig till medvetenhet.

Men mindfulness förlorar sin dragningskraft när äpple klocka påminna dig om att andas klockan 03.00 när du bär sömnspårarklockan. Många(Många) av standardvarningarna kan bli irriterande efter ett tag, men det är inte alltid klart hur man stänger av dem.

Så här kan du stänga av de mest irriterande standardvarningarna så att din sömnmätare är korrekt och inte registrerar ett plötsligt uppvaknande följt av en pulshöjning.

Hur man stänger av aviseringar på Apple Watch(Hur man inaktiverar aviseringar på Apple Watch)

 • Start(Börja) genom att öppna applikationen Kolla på på din iPhone.
 • Du kommer att se många alternativ, från och med själva klockan högst upp, nedanför är ditt val av urtavlor, och sedan en lista med fyra flikar som du kan klicka på – ” Komplikationer, aviseringar, applayout och dockning(Komplikationer, aviseringar, applayout och docka) .
 • Rör Aviseringar(Meddelanden) .

Fönstret för min klockainställningar på iPhone

Som standard finns det två applikationer Kolla på som kommer att skicka meddelanden och påminnelser – Aktivitet och Andas .

Aktivitet och andning av meddelanden

 • Klick ” Aktivitet(Aktivitet) ” . Det enklaste sättet att stänga av den helt är att klicka på ” Inaktivera aviseringar »(Meddelanden av) på nästa skärm.

Om du vill finjustera aviseringarna du får har du följande alternativ:

 • Påminnelser(Stand Reminders) om att stå (få en påminnelse om att gå upp om du har suttit de första 50 minuterna av timmen).
 • Dagliga träningspass(Daglig coachning) (påminnelser om att uppnå aktivitetsmål).
 • Uppnådda mål(Slutförda mål) (aviseringar när du når din mål(Flytta flytta, övningar(Motion) eller elasticitet(Stå) för dagen).
 • Särskilda utmaningar (meddelanden om att slutföra särskilda prestationer).
 • Aktivitetsmeddelanden(Aktivitetsdelningsmeddelanden) (aviseringar när någon du delar en aktivitet med slutför en uppgift).

Aktivitetsfönster i avsnittet Meddelanden

Var och en av dem kan slås på eller av individuellt. Du kan också hantera grupperingsaktiviteter från den här skärmen.

Stäng av andningspåminnelser(Inaktivera andningspåminnelser)

 • Andas är en guidad meditations- och andningsapp för äpple klocka . Klick “Andetag”(Andas) under ” Aktivitet(Aktivitet) » för att öppna den.
 • Återigen, det enklaste sättet att stänga av aviseringar är att helt enkelt ställa in alla aviseringar på Av . Du kan också skicka dem till Aviseringscenter(Meddelandecenter) för din telefon.

Aviseringsfönster för andningspåminnelse

 • För att ändra individuella inställningar, tryck på “Påminnelser om andning(Andas påminnelser) » . Du kan välja mellan noll till tio påminnelser per dag.
 • Under det här alternativet kommer du att se en glidande flik ” Veckosammanfattning »(Veckosammanfattning) , vilket är precis vad det låter som – en sammanfattande version av hur ofta du använde programmet under föregående vecka.

Du kan inaktivera appen för en dag, hantera aviseringsgruppering och till och med ändra mängden haptisk feedback som klockan ger.

Frekvens andas(Breath Rate) är mer intressant. Med den här inställningen kan du styra hur många andetag du uppmanas att ta per minut när du använder appen. Standard är sju, men du kan välja mellan fyra till tio.

För att ändra sessionens längd andas(Andas), öppna appen på klockan och vrid på ratten.

Längst ner på skärmen kan du välja ” Använda sig av (använda sig av) tidigare varaktighet(Föregående varaktighet)”, varefter varje ny session Andas kommer som standard att ha samma varaktighet som föregående session.

Stäng av andra aviseringar(Inaktivera andra aviseringar)

Som standard är din äpple klocka kommer att spegla aviseringar från din telefon. På skärmen timmar(Titta) scrolla ner och du kommer att se en lista över alla appar som återspeglar dessa aviseringar. Du kan stänga av dem individuellt tills bara de appar du vill ha kvar.

äpple klocka är ett bra verktyg för att spåra din aktivitet och förbättra din hälsa (förbättra din hälsa), men du vill inte ha en påminnelse om att gå upp och stretcha mitt i natten. Detta är motsatsen till god sömn. Följ bara instruktionerna ovan för att stänga av aviseringar eller begränsa dem till vissa tider på dagen så att ingenting stör din sömn.

Apple Watch är ärligt talat en av de mest imponerande enheterna som släppts under det senaste decenniet. Integrationen av livsstilsövervakning (som Fitbit) och möjligheten att se texter och samtal på ett ögonblick är inget mindre än mirakulöst. Klockan övervakar min puls, hur mycket jag tränar och hur mycket jag står.

Det finns appar för sömnövervakning från tredje part som hjälper användare att få en bättre uppfattning om hur bra de sover. Apple Watch påminner dig till och med om att andas då och då, en knuff mot mindfulness.

Närbild av Apple Watch

Som sagt, mindfulness förlorar sin attraktionskraft när Apple Watch påminner dig om att andas vid 03:00 medan du bär klockan för sömnspårningens skull. Många av standardvarningarna kan bli besvärande efter en tid, men det är inte alltid klart hur man inaktiverar dem.

Så här kan du stänga av de mest irriterande standardvarningarna så att din sömnmätare är korrekt och inte registrerar ett plötsligt uppvaknande följt av en topp i hjärtfrekvensen.

Hur man inaktiverar aviseringar på Apple Watch

 • Börja med att öppna Watch-appen på din iPhone.
 • Du kommer att se en mängd alternativ, som börjar med själva klockan högst upp, ditt val av urtavlor under den och sedan en lista med fyra flikar som du kan trycka på – Komplikationer, aviseringar, applayout och dockning.
 • Knacka Aviseringar.

Fönstret för min klockainställningar på iPhone

Som standard finns det två Watch-appar som skickar aviseringar och påminnelser – Aktivitet och Andas.

Aktivitet och andetag under Aviseringar

 • Knacka Aktivitet. Det enklaste sättet att inaktivera det helt är att trycka på Aviseringar av på nästa skärm.

Om du vill anpassa exakt vilka aviseringar du får har du följande alternativ:

 • Påminnelser om monter (få en påminnelse om att stå om du har suttit de första 50 minuterna av en timme).
 • Daglig coachning (påminnelser om att avsluta dina aktivitetsmål).
 • Uppfyllda mål (aviseringar när du når dina Move-, Motion- eller Stand-mål för dagen).
 • Särskilda utmaningar (meddelanden om slutförandet av särskilda prestationer).
 • Aviseringar om aktivitetsdelning (aviseringar när någon du delar aktivitet med slutför en utmaning).

Aktivitetsfönster under Aviseringar

Var och en av dessa kan slås på eller av individuellt. Du kan också styra aktivitetsgrupperingen från den här skärmen.

Inaktivera andningspåminnelser

 • Breathe är en guidad meditations- och andningsapp på Apple Watch. Knacka Andas undertill Aktivitet att öppna den.
 • Återigen, det enklaste sättet att stänga av aviseringar är helt enkelt att ställa in alla aviseringar på Av. Du kan också välja att skicka dem till telefonens meddelandecenter.

Fönstret Breathe Reminder Notifications

 • För att ändra individuella inställningar, tryck på Andas påminnelser. Du kan välja allt från noll till tio påminnelser per dag.
 • Under det här alternativet ser du en glidande flik för Veckosammanfattningvilket är precis vad det låter som – en sammanfattad version av hur ofta du använde appen under föregående vecka.

Du kan stänga av appen under en dag, styra aviseringsgruppering och till och med ändra hur mycket haptisk feedback klockan ger.

De Andningsfrekvens är mer intressant. Genom den här inställningen kan du styra hur många andetag du instrueras att ta per minut när du använder appen. Som standard är den inställd på sju, men du kan välja allt från fyra till tio.

För att ändra längden på din andningssession, ta fram appen på din klocka och vrid på ratten.

Längst ner på skärmen kan du välja Använd Tidigare varaktighetvilket gör att varje ny Breathe-session som standard har samma varaktighet som föregående session.

Inaktivera andra aviseringar

Som standard kommer din Apple Watch att spegla aviseringar från din telefon. Från klockskärmen, scrolla nedåt och du kommer att se en lista över alla appar som speglar dessa aviseringar. Du kan inaktivera dessa individuellt tills bara de appar du bryr dig om finns kvar.

Apple Watch är ett utmärkt verktyg för att hålla koll på din aktivitet och förbättra din hälsa, men du vill inte ha en påminnelse mitt i natten om att stå upp och sträcka på dig. Det är motsatsen till bättre sömn. Följ bara stegen ovan för att stänga av aviseringar eller begränsa dem till en specifik tid på dagen så att ingenting avbryter din sömn.