Hur man ställer in standard mediavolymkontroll på Huawei

När det kommer till spela musik direkt på vår mobilenhet det finns många alternativ att göra en erfarenhet trevlig.

En av de konstigaste situationerna som brukar inträffa är hur obekvämt det är att ta vår flyttar från då och då för att byta låt eller öka volymen när de är åtgärder som vi kan utföra med ett enkelt tryck på a knapp .

Om du inte har hörlurar som kommer med en musikkontroll, kan denna åtgärd vara obekväm. En av de enklaste och mest eftertraktade lösningarna av användare på webben, det är olika applikationer som ger dig möjligheten att styra ljudet du lyssnar på just nu tack vare kontrollerna på volym .

touch-spelare

Det är en applikation dedikerad till konfiguration och komfort för användare när de lyssnar på musik. Denna app kommer att ge en läsare musik som kommer att göra en serie börvärdeskonfigurationer så bekväma som möjligt.

I konfigurationerna av denna applikation kan du konfigurera ljudknappar på din telefon så att du kan ställa in deras åtgärder och de hjälper dig också att ändra dina låtar, spara dem lite eller för att öka hastigheten om nödvändigt.

Detta är en enkel app som kan vara aktiv även när skärmen är avstängd. Den här applikationen kan lätt hittas i Play Butik .

Pocket hoppbana

Pocket Skip Track är en annan Ansökan som har som sin främsta hjälp det faktum att konfigurera volymknapparna så att de kan ändra låten, flytta fram den eller, om det misslyckas och med specifika rörelser, öka volymen.

En annan stor fördel med appen Pocket Skip Tracks är att du kan välja olika spår genom att enkelt eller dubbeltrycka. Den här appen förbigår dock knappar som upplåsningsknapp för att höja volymen eller ändra åtgärder.

Hur man ställer in olika volymer för varje applikation

Chansen är stor att du med tiden kommer att ha många appar i din telefon och med var och en av dem kommer du att ha olika typer av volym och inställningar. Detta händer särskilt när vi använder den vanliga appen för att lyssna på musik. musik och efter det besöker vi en webbplats, där en video är på och ljudet är för högt för oss.

För att undvika detta finns det olika appar som kan hjälpa oss, till exempel App Volume Control, som hjälper oss att ha kontroll över volym allmänt och liknande för alla applikationer och åtgärder som vi har på vår enhet.

Hur man styr ljud med en trasig volymknapp

I allmänhet är det ganska vanligt att de externa knapparna på en elektronisk enhet är ganska känsliga element, och att när de fungerar slits de ut och skadas med tiden och användningen. Men när den är skadad är den inte bara en förlust, eftersom det finns sätt att fortsätta använda den utan att behöva kasta allt överbord.

I Play Butik kan du hitta en app som heter Volym ChopCUT som kan hjälpa dig att använda några knappar från samma applikation som du kan använda för att styra volymsystemet på din enhet mobil .

Alla dessa tips som vi lämnade här är idealiska att använda med din telefon Huawei . Flera av dem kan hjälpa dig med din konfiguration och komfort apparater förutom att vara utmärkt i en nödsituation med någon av knapparna som du bestämmer dig för att sluta fungera.

Relaterade Artiklar

Back to top button