Hur man ställer in skärmsläckare i Windows 10

Så här ställer du in en skärmsläckare i Windows 10: Skärmsläckare (Hur man anpassar skärmsläckare i Windows 10: )dator(Dator) , som namnet antyder, håller på att spara din skärm. Det tekniska skälet till att använda en skärmsläckare är att skydda skärmen från fosforinbränning. Men om du använder en LCD-skärm behöver du ingen stänkskärm för detta ändamål. Det betyder inte att vi inte ska använda en stänkskärm. Är du inte trött på att se en svart skärm på din bildskärm hela tiden när du inte använder din dator? Varför ser du en svart skärm när din skärm inte används när vi har möjlighet att göra den mer attraktiv och attraktiv? En skärmsläckare är den perfekta lösningen som vi kan använda för att lägga till lite kreativitet på vår skärm. Skärmsläckare(Skärmsläckare)-programmet fyller skärmen med bilder och abstrakta bilder när du inte använder din dator och den är inaktiv. Nuförtiden använder folk skärmsläckare för underhållning. Nedan finns instruktioner för anpassa skärmsläckaren i Windows 10.(anpassa din skärmsläckare i Windows 10.)

Hur man ställer in skärmsläckare(Skärmsläckare) Windows 10

Se till att skapa en återställningspunkt om något går fel.

Steg 1.(Steg 1) Ange ” Skärmsläckare(Skärmsläckare)” i sökrutan i aktivitetsfältet så får du alternativet ” Byt startskärm(Ändra skärmsläckare). Genom att klicka på den omdirigeras du till startskärmspanelen, där du enkelt kan justera inställningarna. Du kan anpassa inställningarna efter dina önskemål.

Skriv en skärmsläckare i Windows-sökning och klicka sedan på Ändra skärmsläckare.

ELLER(ELLER)

Du kan Högerklicka(högerklicka) på skrivbordet(skrivbord) och välj ” Personalisering(Personalisering)”, och sedan i fönstret ” Inställningar » klicka « (Inställningar)Låsskärm(Låsskärm)”, tillgängligt i det vänstra navigeringsfältet. Skrolla(Scrolla) ner och klicka på länken ” Skärmsläckarinställningar»(Skärmsläckarinställning ) längst ner.

Rulla ned och välj

Steg 2(Steg 2) När du klickat på länken ovan öppnas den fönster för skärmsläckareinställningar, där du kan (Fönstret Inställningar för skärmsläckare)justera inställningarna enligt dina önskemål. (justera inställningen enligt dina preferenser.)

I fönstret för skärmsläckarinställningar kan du göra ändringar enligt dina preferenser.

Steg 3(Steg 3) Standard Windows ger dig sex alternativ för startskärm som t.ex 3D-text, tom, bubblor, mystifiera, foton, band(3D-text, Blank, Bubbles, Mystify, Photos, Ribbons) . Du måste välja det från rullgardinsmenyn(Du måste välja den från rullgardinsmenyn) .

Windows ger dig sex skärmsläckare som standard.

Alternativ 3D-text(3D-text) startskärm ger dig möjlighet att anpassa texten och många andra alternativ.

Alternativet 3D-textstänk ger dig möjligheten att anpassa texten

Välj

Du kan lägga till din egen text som ska visas på skärmen när din skärm inte används. Det finns ett annat alternativ – Foto(Foton) » där du kan välja de foton du väljer. När det kommer till bilder väljer du antingen de fördefinierade bilderna som ger dig Windows eller så kan du välja din favorit. Du kan enkelt hitta bilder som sparats på ditt system och göra dem till en skärmsläckare.(Du kan enkelt bläddra till bilderna som sparats på ditt system och göra dem till din skärmsläckare.)

Du kan välja

Du kan enkelt hitta bilder som sparats på ditt system och göra dem till en skärmsläckare.

Notera.(Obs!) Du kan anpassa textversionen av skärmsläckaren så att den passar dina preferenser (du kan ändra teckensnitt, storlek, etc.). Vad mer, när det kommer till bilder kan du välja utvalda bilder att visa som din startskärm.

Hur man skapar en genväg för att anpassa skärmsläckaren(Hur man skapar genväg för skärmsläckare)

Om du vill göra täta ändringar på din startskärm skulle det vara bra att skapa en genväg till skrivbordet(Skrivbord). Att ha en genväg på skrivbordet hjälper dig att göra ändringar i din skärmsläckare ofta utan att gå igenom ovanstående steg om och om igen. Genvägen ger dig omedelbar tillgång till skärmsläckarinställningarna, där du kan justera alternativen för att passa dina preferenser – välj bilder eller text som du väljer. Här är stegen som nämns nedan för att skapa en genväg på skrivbordet:

Steg 1.(Steg 1) Klicka Högerklicka(Högerklicka) på skrivbordet och välj ” Ny> Genväg

Högerklicka på skrivbordet och välj Ny och sedan Genväg.

Steg 2(Steg 2) Här måste du ange ” control desk.cpl,,@screensaver » i platsfältet.

Ange control control desk.cpl,@screensaver i platsfältet.

Steg 3(Steg 3) Klicka på ” Ytterligare(Nästa)” och du kan använda genvägen på skrivbordet för att ändra startskärmen när som helst. Allt du behöver är att välja den ikon som passar dig.

Jag hoppas att ovanstående punkter hjälper dig att anpassa skärmsläckarinställningarna enligt dina preferenser. Du kan välja den textversion där du kan skriva in din favorittext, citat eller kreativ text du vill ha. Din skärm kommer att visa din text när den är inaktiv. Är det inte vackert och roligt?

Ja, den. Så det tekniska skälet till att ha en stänkskärm gäller inte längre eftersom de flesta av oss använder LCD(LCD-skärm. Men bara för skojs skull kan vi välja den skärmsläckare vi väljer genom att följa stegen ovan. Det är inte bara text, utan du kan också välja foton som du vill visa på skärmen. Vad sägs om att ha en favoritbild från din resa som påminner dig om dina gamla minnen? Vi skulle verkligen vilja ha dessa inställningar på vår skärm.

Utvalda:(Rekommenderad:)

Jag hoppas att stegen ovan var till hjälp och att du nu kan enkelt ställ in en skärmsläckare i Windows 10 (Anpassa skärmsläckare i Windows 10), men om du fortfarande har några frågor angående den här guiden, fråga gärna i kommentarsfältet.

Så här anpassar du skärmsläckare i Windows 10: Datorskärmsläckare, som namnet definierar, är på väg att spara din skärm. Det tekniska skälet bakom att använda skärmsläckare är att rädda din skärm från fosforinbränning. Men om du använder en LCD-skärm behöver du ingen skärmsläckare för detta ändamål. Det betyder inte att vi inte ska använda en skärmsläckare. Känner du dig inte uttråkad av att se den svarta skärmen på din bildskärm hela tiden när du inte använder din dator? Varför skulle du se en svart skärm när din skärm är inaktiv när vi har möjlighet att göra den mer tilltalande och attraktiv? En skärmsläckare är en perfekt lösning som vi kan använda för att lägga till kreativitet på vår skärm. Skärmsläckarprogrammet fyller skärmen med bilder och abstrakta bilder när du inte använder din dator och den är inaktiv. Nuförtiden använder folk en skärmsläckare för skojs skull. Nedan finns instruktionerna till

Hur man anpassar skärmsläckare i Windows 10

Hur man anpassar skärmsläckare i Windows 10

Se till att skapa en återställningspunkt ifall något går fel.

Steg 1 – typ Skärmsläckare i aktivitetsfältets sökruta så får du alternativet”Ändra skärmsläckare“. Genom att klicka på den omdirigeras du till skärmsläckarpanelen där du enkelt kan justera inställningarna. Beroende på dina preferenser kan du anpassa inställningarna.

Skriv skärmsläckare i Windows Sök och klicka sedan på Ändra skärmsläckare

ELLER

Du kan Högerklickaskrivbordet och välj Personalisering och klicka sedan på under Inställningar låsskärm tillgängligt i den vänstra navigeringspanelen. Scrolla ner och klicka på Skärmsläckarinställning länk längst ner.

Rulla ned och välj skärmsläckarinställningen under Låsskärm

Steg 2 – När du klickar på länken ovan, Fönstret Inställningar för skärmsläckare kommer att öppna där kan

Från fönstret för skärmsläckarinställningar kan du göra ändringarna enligt dina preferenser

Steg 3 – Som standard ger Windows dig sex skärmsläckaralternativ som t.ex 3D-text, tomt, bubblor, mystifiera, foton, band. .

Som standard ger Windows dig sex skärmsläckare

De 3D-text skärmsläckare ger dig möjlighet att anpassa text och många andra inställningar.

Alternativet 3D-textskärmsläckare ger dig möjlighet att anpassa text

Välj 3D-text och klicka sedan på Inställningar och justera textinställningarna därefter

Du kan lägga till din text så att den visas på skärmen medan skärmen är inaktiv. Det finns ett annat alternativ som är Foton där du kan välja foton du väljer. När det kommer till foton väljer du antingen de fördefinierade bilderna som Windows ger dig eller så kan du välja din favorit. Du kan enkelt bläddra till bilderna som sparats på ditt system och göra dem till din skärmsläckare.

Du kan välja Foton under Skärmsläckare och välja foton

Du kan enkelt bläddra till bilderna som sparats på ditt system och göra dem till din skärmsläckare

Notera: Du kan anpassa textversionen av skärmsläckaren enligt dina preferenser (du kan ändra teckensnittsstil, storlek och allt). När det kommer till bilder kan du dessutom välja att dina valda bilder ska visas som skärmsläckare.

Hur man skapar en genväg för skärmsläckare

Om du vill göra ändringar i din skärmsläckare ofta, skulle det vara bra att skapa en genväg på skrivbordet. Att ha en genväg på skrivbordet hjälper dig att göra ändringarna i skärmsläckaren ofta utan att följa de ovan nämnda stegen om och om igen. Genvägen ger dig omedelbar tillgång till skärmsläckarinställningarna där du kan justera inställningarna enligt dina preferenser – välj de bilder eller texter du väljer. Här är stegen som nämns nedan för att skapa en genväg på skrivbordet:

Steg 1 – Högerklicka på skrivbordet och navigera till Ny> Genväg

Högerklicka på skrivbordet och välj Ny och sedan Genväg

Steg 2 -Här måste du skriva”control desk.cpl,,@screensaver” i platsfältet.

Skriv control control desk.cpl,,@screensaver under platsfältet

Steg 3 – Klicka på Nästa och du är bra att gå med genvägen på skrivbordet för att ändra din skärmsläckare när du vill. Allt du behöver för att välja den ikon som du tycker passar dig.

Förhoppningsvis kommer de ovan nämnda punkterna att hjälpa dig att anpassa dina skärmsläckarinställningar enligt dina preferenser. Du kan välja textversionen där du kan skriva din favorittext, citat eller den kreativa text du vill ha. Din skärm när den är inaktiv kommer att visa din text. Är det inte trevligt och roligt?

Ja det är det. Därför tillämpas inte det tekniska skälet för att ha en skärmsläckare längre eftersom de flesta av oss använder en LCD-skärm. Men bara för skojs skull kan vi ha en skärmsläckare som vi väljer genom att följa de ovan nämnda stegen. Det är inte bara text, utan du kan också välja vilka foton du vill visa på skärmen. Vad sägs om att ha ditt favoritfoto som påminner dig om dina gamla minnen? Vi skulle verkligen älska att ha dessa anpassningar på vår skärm.

Rekommenderad:

Jag hoppas att stegen ovan var till hjälp och nu kan du enkelt Anpassa skärmsläckare i Windows 10, men om du fortfarande har några frågor angående denna handledning, ställ dem gärna i kommentarsavsnittet.

Relaterade Artiklar

Back to top button