Hur man ställer in kommentarer i Telegram-grupper och kanaler

Telegram är en plattform som liknar WhatsApp som har funnits på marknaden länge. Sedan 2013 har den vunnit kärlek och respekt från många användare. Och mycket av dess popularitet ligger i det faktum att det är en meddelandenätverk med många speciella egenskaper och funktioner.

Som vi redan har sagt har denna plattform kapacitet att skicka och ta emot filer upp till 1,5 GB, inklusive högupplösta foton och bilder, dokument, videor och mer. Dessutom erbjuder det möjligheten att gå med i de bästa nyheterna, sporten, tekniken och mobilkanalerna så att du håller dig uppdaterad med den senaste tekniska utvecklingen.

Som om det inte vore nog kan du skapa hemliga chattar och interagera i grupper med upp till 200 000 medlemmar. Inte?. L’ fördel att vara administratör död grupper och kanaler på Telegram är att du kan skicka kommentarer eller meddelanden som kan hjälpa dig att kommunicera med alla användare samtidigt. På så sätt slipper du upprepa informationen varje gång en ny medlem kommer till ditt utrymme.

Om du vill lära dig posta kommentarer i Telegram-grupper och kanalermåste du följa stegen nedan:

Hur man postar en kommentar på en Telegram-grupp eller kanal

Denna uppgift är mycket vanlig bland skapare av grupper och kedjor på denna plattform används den för att ge ett meddelande och lämna det förankrat överst i chattfönstret. På så sätt kan varje medlem vara medveten och i samklang med vad du vill förmedla.

Hur man postar en kommentar på en Telegram-grupp eller kanal steg för steg

På ett allmänt sätt eller för att ge dig en idé kan du lägga in kommentaren regler eller instruktioner att de måste följa eller i detta fall “följa” för att undvika att bli utvisad. Och när det gäller kanaler kan du välkomna nya prenumeranter och förklara fokus eller tema, vilket ger en uppfattning om vad kanalen handlar om.

När dessa punkter är klarlagda visar vi steg för steg hur man ställer in kommentarer i grupper och kanaler :

I grupper

  • Skriv ett meddelande eller sms. Gäller regler, instruktioner, föreskrifter, hem, företag eller mer.
  • Skicka in kommentaren som du brukar.

  • Efter det högerklickar du på texten och går till alternativet “Ankarmeddelande”.

  • När du väljer alternativet kommer det att fråga dig: Vill du fästa det här meddelandet? Du måste markera alternativet “Meddela alla medlemmar” tryck sedan på ordet “Ankare”.

  • Klar, först då kommer du att bekräfta att meddelande kommer att fästas och tillgänglig för alla gruppmedlemmar.

I kanalerna

  • Skriv texten du vill förankra. Här gäller det alla typer av innehåll, videor, meddelanden, hemsida eller en fil att ladda ner.
  • Skicka texten eller filen som du brukar.

  • Klicka sedan på kommentaren så visas en meny med alternativ. Tryck på den som säger “Fäst meddelande”.

  • Ett fönster kommer genast upp med följande fråga: Vill du fästa det här meddelandet? Bekräfta genom att välja “Ankare”.

  • Klart, nu kan alla se kommentaren.

Det bör noteras att uppgiften att posta kommentarer i Telegram-grupper och kanaler används flitigt, bland annat för att förhindra att grupper avviker från ämnet, undvika spam, elakheter, bedrägerier, illegal försäljning och köp, bland annat.

Du kanske också är intresserad av | Topp 80 telegramkanaler att gå med

Vi hoppas dessa tips för korrigera meddelanden du hjälpte till utveckla kommunikationen i din miljö. Detta meddelandenätverk har många knep att upptäcka, inbjudan är att du ska hålla utkik efter varje uppdatering.

Relaterade ämnen: Telegram

Relaterade Artiklar

Back to top button