Hur man ställer in Gmail i Windows 10

Så här ställer du in Gmail på Windows 10: (Hur man ställer in Gmail i Windows 10: ) Om du använder Microsoft Windows 10 kommer du att bli glad att veta att Windows 10 tillhandahåller enkla och bekväma verktyg i form av applikationer för att synkronisera ditt e-postkonto Google , kontakter samt kalender och dessa appar finns även tillgängliga i deras appbutik. Men Windows 10 tillhandahåller dessa nya inbyggda appar som är förinbyggda i deras operativsystem.

Dessa appar var tidigare kända som moderna appar eller stadsappar och kallas nu gemensamt för ” universella tillämpningar(Universal Apps)” eftersom de fungerar likadant på alla enheter som har det nya operativsystemet installerat. Windows 10 innehåller nya versioner av appar Post(Mail) och Kalender(Kalender) som skiljer sig från Post(Mail) och Kalender (Kalender)Windows 8.1 . I den här artikeln kommer vi att diskutera hur man ställer in Gmail på Windows 10(Hur du ställer in Gmail i Windows 10) med hjälp av guiden nedan.

Hur man ställer in Gmail på Windows 10(Hur man ställer in Gmail i Windows 10)

Se till att skapa en återställningspunkt om något går fel.

Konfigurera Gmail i e-postappen i Windows 10(Konfigurera Gmail i Windows 10 Mail App)

Låt oss konfigurera e-postappen först. Det är värt att notera att alla Windows – Applikationer är integrerade med varandra. När du lägger till ditt konto Google till vilken app som helst synkroniseras den automatiskt med andra appar också. Steg för att ställa in e-post:

1. Gå till startmenyn och skriv ” Post(post)”. Nu öppen ” Mail är en pålitlig Microsoft Store-app(Mail – Trusted Microsoft Store-app).

Skriv

2. Ansökan ” Post”(Mail) är uppdelad i 3 sektioner. Till vänster ser du en sidofält, i mitten ser du en kort beskrivning av funktionerna och till höger kommer alla e-postmeddelanden att visas.

Klicka på Konton och sedan på Lägg till konto.

3. Så när du väl har öppnat appen kan du klicka på ” Konton(Konton) »> « Lägg till konto(Lägg till konto)” eller fönstret ” Lägg till konto”. (Lägg till ett konto)Nu välj Google(välj Google) (för anpassning gmail ) eller så kan du också välja önskad dialogruta för e-postleverantör.

Välj Google från listan över e-postleverantörer.

4. Nu kommer du att få ett nytt popup-fönster där du måste ange ditt användarnamn och lösenord(ditt användarnamn och lösenord) för ditt Gmail-kontogmail att ställa in ditt konto i post(Mail) ansökan.

Ange ditt Google-användarnamn och lösenord för att konfigurera ditt konto i Mail-appen.

5. Om du är en ny användare kan du klicka på ” Skapa ett konto(Knappen Skapa konto) » , annars kan du ange ditt befintliga användarnamn och lösenord.(Sätt in ditt befintliga användarnamn och lösenord.)

6. När du har angett dina personliga uppgifter visas ett popup-meddelande med meddelandet ” Ditt konto har konfigurerats(Ditt konto har konfigurerats framgångsrikt)” följt av ditt e-post-ID. Ditt appkonto kommer att se ut ungefär så här:

När det är klart kommer du att se detta meddelande

Det är allt, du är framgångsrik konfigurera Gmail(Konfigurera Gmail) i mail app (e-postapp)Windows 10 nu ska vi se hur du kan synkronisera din Google Kalender med Windows 10 Kalender-appen.(Synkronisera din Google Kalender med Windows 10 Kalender-appen.)

Som standard är denna app Windows Mail laddar ner e-post för de senaste 3 månaderna. Så om du vill ändra detta måste du gå till ” inställningar(inställningar)”. Klick kugghjulsikonen(kugghjulsikon) i det nedre hörnet av den högra panelen. Om du nu klickar på kugghjulsfönstret öppnas en låda till höger i fönstret där du kan justera olika alternativ för detta post(Mail) applikationer. Klicka nu på ” Kontohantering(Hantera konton)”.

Klicka på kugghjulsikonen och klicka sedan på Hantera konton.

Efter att ha klickat på kontohantering välj ditt användarkonto (här ***[email protected]).

Efter att ha klickat på kontohantering, välj ditt användarkonto.

När du väljer ett konto visas ett popup-fönster ” Kontoinställningar(Kontoinställningar). När du väljer alternativet ” Ändra inställningar för postlådesynkronisering(Ändra inställningar för postlådesynkronisering)” öppnar dialogrutan för synkroniseringsinställningar gmail. Därifrån kan du välja de alternativ du vill ha, om du vill ladda ner hela meddelandet och bilderna från Internet(Internet), samt varaktighet och andra alternativ.

Klicka på Ändra inställningar för postlådesynkronisering under Kontoinställningar.

Synkronisera Windows 10 Kalender-appen(Synkronisera Windows 10 Kalender-appen)

Eftersom du har konfigurerat applikationen ” Post”(Mail) med ditt e-post-ID, allt du behöver göra är att öppna appen ” Kalender och människor(Kalender och personer)” för att se dina kalendrar och kontakter Google. Ansökan ” Kalender(Kalender)” kommer automatiskt att lägga till ditt konto. Om det är första gången du öppnar Kalender kommer du att mötas av en välkomstskärm.(Om det är första gången du öppnar Kalender kommer du att hälsas med en välkomstskärm.)

Om det är första gången du öppnar Kalender kommer du att mötas av en välkomstskärm.

Annars kommer din skärm att se ut så här:

Synkronisera Windows 10 Kalender-appen

Som standard kommer du att se en kryssruta i alla kalendrar, men det finns ett alternativ att utöka gmail och manuellt välj eller avvisa de kalendrar du vill se. När kalendern är synkroniserad med ditt konto kommer du att kunna se den så här:

När kalendern har synkroniserats med ditt konto kommer du att kunna se detta fönster.

Återigen från kalenderappen nedan kan du byta eller gå till appen ” människor(People)”, varifrån du kan importera kontakter som redan finns och är kopplade till ditt konto.

Från personapplikationsfönstret kan du importera kontakter

Likadant för applikationen människor(People)”, när det väl har synkroniserats med ditt konto kan du visualisera det så här:

När den har synkroniserats med ditt konto kommer du att kunna visualisera den.

Allt handlar om att synkronisera ditt konto med dessa appar Microsoft .

Utvalda:(Rekommenderad:)

Vi hoppas att någon av metoderna ovan säkert kommer att hjälpa dig att installera Gmail på Windows 10(Ställ in Gmail i Windows 10), men om du fortfarande har några frågor angående den här guiden, ställ dem gärna i kommentarsfältet.

Så här ställer du in Gmail i Windows 10: Om du använder Microsoft Windows 10 kommer du att bli glad att höra att Windows 10 tillhandahåller enkla och snygga verktyg i form av applikationer för att synkronisera ditt Google e-postkonto, kontakter samt kalender och dessa appar finns också tillgängliga i deras appbutik . Men Windows 10 tillhandahåller dessa fräscha inbyggda appar som är förbakade i deras operativsystem.

Hur man ställer in Gmail i Windows 10

Dessa applikationer har tidigare benämnts som moderna appar eller tunnelbaneappar, nu gemensamt sagt som “Universella appar” eftersom de fungerar på liknande sätt på alla enheter som kör dessa nya operativsystem. Windows 10 innehåller nya versioner av Mail & Calendar-appar som är anmärkningsvärda jämfört med Windows 8.1:s Mail & Calendar. I den här artikeln kommer vi att diskutera med hjälp av den nedan listade handledningen.

Hur man ställer in Gmail i Windows 10

Se till att skapa en återställningspunkt ifall något går fel.

Konfigurera Gmail i Windows 10 Mail App

Låt oss först ställa in e-postappen. Det är värt att notera att alla Windows-appar är integrerade sinsemellan. När du lägger till ditt Google-konto med någon app, synkroniseras det automatiskt med de andra apparna också. Stegen för att ställa in e-post är

1. Gå till start och skriv”Post“. Nu öppen”Mail – Trusted Microsoft Store-app.”

Skriv Mail i Windows Search och välj sedan Mail – Trusted Microsoft Store app

2. Mail-appen är uppdelad i 3 sektioner. Till vänster ser du sidofältet, i mitten ser du en kort beskrivning av funktionerna och längst till höger, och alla e-postmeddelanden kommer att visas.

Klicka på Konton och klicka sedan på Lägg till konto

3. Så när du öppnar appen kan du klicka på”Konton” > “Lägg till konto“eller”Lägg till ett konto”-fönstret dyker upp. Nu välj Google (för att ställa in Gmail) eller så kan du också välja dialogrutan för din önskade e-postleverantör.

Välj Google från listan över e-postleverantörer

4.Det kommer nu att uppmana dig med ett nytt popup-fönster där du måste lägga ditt användarnamn och lösenord av din gmail konto för att konfigurera ditt konto i Mail-appen.

Ange ditt Google-användarnamn och lösenordet för att konfigurera ditt konto i Mail-appen.

5.Om du är en ny användare kan du klicka på Skapa konto-knappannars kan du

6. När du väl har lagt in dina personliga referenser kommer det att dyka upp med ett meddelande som “Ditt konto har konfigurerats” följt av ditt e-post-ID. Ditt konto i appen kommer att se ut ungefär så här –

Du kommer att se detta meddelande när du är klar

Det var allt, du har framgångsrikt konfigurerat Gmail i Windows 10 Mail App, nu ska vi se hur du kan

Som standard kommer denna Windows Mail-app att ladda ner e-post från de senaste 3 månaderna. Så om du vill ändra det måste du gå in på “inställningar“. Klicka på kugghjulsikoner i det nedre hörnet av den högra rutan. Om du klickar på kugghjulsfönstret får du en ingångspanel till höger i fönstret där du kan justera en mängd olika inställningar för den här Mail-appen. Klicka nu påHantera konton“.

Klicka på kugghjulsikonen och klicka sedan på Hantera konton

Efter att ha klickat på hantera konton

Välj ditt användarkonto efter att ha klickat på hantera konton

När du väljer ditt konto visas ett popup-fönsterKontoinställningar“fönster. klickar”Ändra inställningar för postlådesynkronisering“-alternativet startar dialogrutan för Gmail-synkroniseringsinställningar. Därifrån kan du välja önskade inställningar om du vill ladda ner hela meddelandet och internetbilderna tillsammans med varaktighet och andra inställningar.

Klicka på Ändra inställningar för postlådesynkronisering under Kontoinställningar

Synkronisera Windows 10 Kalender-appen

Eftersom du har konfigurerat din Mail-app med ditt e-post-ID behöver du bara öppna “Kalender och människor”-appen för att se dina Google-kalendrar och kontakter. Kalender-appen lägger automatiskt till ditt konto.

Om det är första gången du öppnar Kalender kommer du att hälsas med en välkomstskärm

Annars kommer din skärm att vara den här nedan

Synkronisera Windows 10 Kalender-appen

Som standard kommer du att se markerad på alla kalendrar, men det finns ett alternativ att utöka Gmail och manuellt välja eller avvisa de kalendrar som du vill se. När kalendern har synkroniserats med ditt konto kommer du att kunna se den så här –

När kalendern har synkroniserats med ditt konto kommer du att kunna se detta fönster

Återigen från kalenderappen nedan kan du byta eller hoppa till “människor” app där du kan importera kontakter som redan finns och länkade till ditt konto.

Från People-appens fönster kan du importera kontakter

På samma sätt för People-appen, när den väl har synkroniserats med ditt konto, kommer du att kunna visualisera den så här –

När det väl har synkroniserats med ditt konto kommer du att kunna visualisera det

Det handlar om att synkronisera ditt konto med dessa Microsoft-appar.

Rekommenderad:

Förhoppningsvis kommer en av de ovan nämnda metoderna säkert att hjälpa dig Konfigurera Gmail i Windows 10 men om du fortfarande har några frågor angående den här guiden, ställ dem gärna i kommentarsavsnittet.