Hur man ställer in eller ändrar meddelandetonen på en Samsung Galaxy A30, A40 eller A50

Idag ska vi förklara hur du justerar eller ändrar meddelandetonen på en Samsung Galaxy A30, A40 eller A50 i några enkla steg. Detta är en ganska enkel procedur att utföra och att anpassa meddelandeljudet tar några minuter. Har du redan din enhet till hands? Låt oss börja med proceduren.

Så här ändrar du meddelandetonen på en Samsung Galaxy A30, A40 eller A50

För ändra tonen på meddelanden på en Samsung Galaxy A30, A40 eller A50 och välj det ljud du vill ha, börjar vi med att gå in i enhetens meddelandeapplikation.

Väl inne, på appens huvudskärm, kommer den att visa dig alla konversationer. Klicka på ikonen med tre prickar som finns i det övre högra hörnet, bredvid förstoringsglaset.

En liten meny med alternativ öppnas. Där, placera dig på inställningar . En helskärmsmeny öppnas nu. Du måste klicka Aviseringar för att anpassa meddelandetonerna du nu får.

Då måste du placera dig på allmänna meddelanden . Därifrån, i alternativet Hans, du kan välja vilken aviseringston du vill använda när du tar emot textmeddelanden.

För att ta reda på hur de låter, klicka på vart och ett av ljuden. När du har valt en, lämna den markerad och återgå till föregående meny.

Innan du avslutar meddelandeprogrammet måste du se till att objektet Aviseringsstil i menyn Allmänna meddelanden är aktiv med alternativet Ljud.

Du kan utföra samma procedur från Nya inlägg . För att göra detta, i applikationsinställningarna, ange Aviseringar och sedan Nya meddelanden. Se till att Style & Notification är i ljudläge. Välj nu en av de tillgängliga nyanserna från listan med alternativ.

Du har redan konfigurerat allt! Som ni ser är det väldigt lätt att kunna ändra tonen på aviseringar som kommer via SMS.

Om du vill ändra tonen i WhatsApp-meddelanden eller meddelanden måste du ange den och anpassa den från inställningarna.

Så här konfigurerar du aviseringsljud på Samsung Galaxy A30, A40 eller A50

I det här avsnittet kommer vi att berätta hur man konfigurerar aviseringsljudet för en Samsung Galaxy A30, A40 eller A50 . Med den här metoden kommer alla meddelanden som kommer till din enhet att låta likadant.

Om du vill ha ett speciellt ljud för varje applikation (som Instagram ), måste du ange var och en av dem och anpassa den från inställningarna, välj några av de toner som är tillgängliga för varje app.

För att ändra tonen i allmänna enhetsaviseringar börjar vi med att ange enhetsinställningarna.

Därifrån hittar du avsnittet Ljud och vibration och går in genom att klicka på det. Klicka sedan på Aviseringsljud. Om din mobila enhet har två SIM-kort, välj ett av dem.

Nästa sak blir att välja några av de nyanser tillgängliga. För att höra ett av ljuden klickar du bara på det så börjar det ringa automatiskt.

När du har valt det klickar du på ikonen med en pil till vänster som du har högst upp på skärmen för att återgå till föregående meny. Kom ihåg att du måste välja den ton du gillade.

Du måste göra samma sak med det andra SIM-kortet. Redo, du har nu anpassade aviseringar för din Samsung Galaxy-enhet !

Som du kan se, justera eller ändra tonen på meddelanden på en Samsung Galaxy A30, A40 eller A50 är en extremt enkel procedur. Vi hoppas att den här artikeln var till hjälp för dig.

Om du vill veta hur ändra samtalstonen för samsung galaxy A30, A40 eller A50, du kan ange denna länk. Om du har några frågor om detta kan du lämna oss din kommentar så att vi kan hjälpa dig.

Och om du vill veta hur konfigurera vibrationen för en Samsung-mobil du kan alltid söka efter det på webben, så att du kan anpassa allt efter eget tycke.

Relaterade Artiklar

Back to top button